Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Lemonka spójrz na te okulary i powiedz mi, że nie wzbudza to odruchu wymiotnego

kIZqnGV.png

Ten AA wali tak po oczach, że musiałem iść po kropelki.. raven jak mogłeś  :yao:

Edytowane przez Starh

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

nie wiem jak wy mogliście grać w tak obrzydliwie wykonaną grafikę

Opublikowano

:master: to uczucie kiedy grasz sobie w GTA V na very high w 1080p i 60fps ze świadomością, że żaden konsolorz w życiu nie zazna takiej grafiki :master:

na PS4 nawet nie ma wygładzania krawędzi porządnego, nawet mi Was nie żal

na monitorku 21", nawet mi cie nie żal

Opublikowano

Interesujące. Czyli Forza Horizon 2 z "legendarnym" 4xMSAA też nie ma porządnego wygładzania krawędzi?

11a400013a6b9c765616a2d8fa62c1de.png

ch,uj mnie obchodzi jakaś Forza, nie zmieniaj tematu xDD

Opublikowano

No tu się zgadzam z ravenem. No (pipi)a xD tak wykonane okulary to pamiętają czasy psxa.

Opublikowano

Ok, w takim razie odpowiem pozostając w temacie.

Lemonka spójrz na te okulary i powiedz mi, że nie wzbudza to odruchu wymiotnego

Wzbudza nie bardziej niż twoje posty :daddy:

Opublikowano

Lul, przecież wiadomo, że na konsolach grają głównie cebulorze bez wiedzy o komputrach, co nie potrafio ich złożyć. Kupują jakieś guw.na za 1400, zwane "konsolą" zł bo na więcej ich nie stać i potem wchodzą na fora dyskutować o gierkach. Gardzę motzno.

Opublikowano

Rare potwierdza - w poniedziałek pokażą nową grę :)

Banjo, Banjo, Banjo! 

Opublikowano

Lem, a jak tak ograłeś już trochę tych gierek na PS4, to jakie wady tej konsoli mógłbyś wymienić. 

No wiesz, my tu ciągle pitu-pitu o zaletach, to czas na wady. Tylko tak szczerze, wal od serca.

Opublikowano

Wzbudza nie bardziej niż twoje posty :daddy:

Wyrabiacie się, Jurasy :shotgun:

Skąd wiesz, że to nie Iras tym razem? 

UP 

Wada - nie gwałci fizycznie, tylko psychicznie co zresztą widać na przykładzie kilku osobników. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Lem, a jak tak ograłeś już trochę tych gierek na PS4, to jakie wady tej konsoli mógłbyś wymienić. 

No wiesz, my tu ciągle pitu-pitu o zaletach, to czas na wady. Tylko tak szczerze, wal od serca.

No chyba nie w tym temacie :kaz:

SATA III, gały od bonera i lepsza bateria. Reszta to jest mistrzostwo świata :banderas:

Rare potwierdza - w poniedziałek pokażą nową grę :)

Banjo, Banjo, Banjo! 

Nuts & Bolts 2 (płakałem, jak grałem w jedynkę) albo pokażą jakiś render i cisza do 2017.

Opublikowano

Majin Buu - a nie dziwi cie to, że ludzie grający na pc wpierdalają sie na forum o konsolach?

bo to już dla mnie (pipi) w ogóle jest niepojęte, idzcie sobie na gry-online czy na purepc gdzie zostaniecie docenieni

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Majin Buu - a nie dziwi cie to, że ludzie grający na pc wpierdalają sie na forum o konsolach?

bo to już dla mnie (pipi) w ogóle jest niepojęte, idzcie sobie na gry-online czy na purepc

A co w tym niepojętego? Luzuj poślady, to tylko forum o gierkach. Dalej o gierkach, w które można grać na PC.

@Lem - z tym co wymieniłeś pełna zgoda ;) Dodałbym jeszcze słabo rozplanowany system chłodzenia tego sprzętu, bo po miesiącu-dwóch zaczyna się solidna suszara. 

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

to jesli tak dalem sie grubo strollowac

:shieeet:

Opublikowano

bo to już dla mnie (pipi) w ogóle jest niepojęte, idzcie sobie na gry-online czy na purepc gdzie zostaniecie docenieni

Bo miłośnicy blach podświadomie ciągną do for konsolowych, w głębi duszy odczuwając największe obrzydzenie do własnego środowiska spod znaku pc plabs i cd-action. Swoim zachowaniem przypominając mieszkańców Afryki Północnej, spjerdającej na zardzewiałej tratwie do cywilizowanej Europy, tylko po to przeszczepiać swoje chore zwyczaje od których sami niedawno uciekli. 

Wielu z nas niestety uległo tej propagandzie i samego zaczęło stosować retorykę. Wpierw rzutując w VII generacji na botów, których pierwszą konsolą było xbox 360. Od grudnia 2013 z przerzutami na niebieską stronę mocy, skuszoną wizją łatwo zadanego dmg za pomocą tego samego, używanego wobec nich przez blisko 7 lat Digital Foundry.  

I tak Ich mekką, (a Naszym przekleństwem Ich obecność) stało się forum z nieformalną nazwą pierwszego PlayStation w tytule.  :sleep:

Opublikowano

Ale o czym wy mowicie jak tu chyba kazdy rycerz Gabena mial kiedys konsole lub ma teraz dlatego zakladal konto na forum. Ładnie sobie wkrecacie ze ktos z pctowcow specjalnie sie tu rejestrowal zeby z wami pisac.

Opublikowano

Dokładnie. A skoro konsole tej generacji to mierniutkie pecety z bardzo ograniczoną funkcjonalnością, a mnóstwo gier wychodzi na PC i wygląda i działa na nich najlepiej to tylko ślepy beton będzie dalej siedział w takim bagnie i się z tego cieszył.

Opublikowano

Interesujące. Czyli Forza Horizon 2 z "legendarnym" 4xMSAA też nie ma porządnego wygładzania krawędzi?

11a400013a6b9c765616a2d8fa62c1de.png

No trzeba było zrobić jeszcze z 10x przybliżenie jak w CSI Miami :reggie:

2wfkax4.jpg

:banderas:

Opublikowano

31220de3f49b58ca2649d054b3ac0c0a.png

Supersampling is a spatial anti-aliasing method, i.e. a method used to remove aliasing (jagged and pixelated edges, colloquially known as "jaggies") from images rendered in computer games or other computer programs (...) This is achieved by rendering the image at a much higher resolution than the one being displayed, then shrinking it to the desired size, using the extra pixels for calculation. The result is a downsampled image with smoother transitions from one line of pixels to another along the edges of objects.

Weź screen w rozdzielczości znanej z PS4, zmniejsz do rozdzielczości typowej dla xbone - ciesz się idealnym anti aliasingiem :banderas:

Opublikowano

te, świeżak, kontroluj bajerę

Nikt się nigdzie nie wpier,dala, nigdzie nie jest napisane, że to jest forum tylko dla konsolowców, ba, było nieraz mówione, że jest to forum dla wszystkich. Będziemy sobie tu zrzucać bomby prawdy ile tylko będziemy chcieli, musisz nauczyć się z tym żyć :lapka:

Na dodatek PS4 to taki ch,ujowy pecet, więc idąc twoją logiką wszystkich sonowców-wyścigowców też warto byłoby stąd wyje,bać.

Opublikowano

Nie wiem, zdarza mi się np. na kiblu siedzieć albo na taborecie grając w GTA V w 1080p@60fps z 4xAA :fsg:

Ale tego forum wizaż nie znam, opowiedz mi. Do "trollowania" tego forum też macie z kolegami kanał na IRC-u?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.