Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

AW to takie typowe 7/10, do ogrania ale bez przesady, gameplayowo ta gra jest nudna jak ostatnie posty Waldka.

Ta edycja CW kręci się w kółko.

Uncharted takie słabe -> Ale Anal to dobra gra była -> Driveclub kurtyzano a nie jezdzenie po polach -> wojna na rimejki i remastery -> Klasyki, gimby nie znajo -> konsole vs PC.

Cykl się powtarza, temat AW przerabiany już chyba 3 raz.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Maciomaniak przeciez przygotowuje tajemny wielki projekt w wspolpracy z microsoftem, ktory rozslawi One w stolicy, a on sam wyladuje w panoramie i informacjach

Już się tak nie spinaj.

Opublikowano

Ta edycja CW kręci się w kółko.

Cykl się powtarza, temat AW przerabiany już chyba 3 raz.

I pewnie jeszcze tak do premiery Halo 5, Bloodborne i MGSV.
Opublikowano

Jeszcze które gta lepsze Adi.

Opublikowano

Jeszcze które gta lepsze Adi.

O to to, GTA IV ambitne i niedocenione a V dla januszy.

Opublikowano

To jest jakaś farsa, co chwile zapowiadają jakiś remaster. Wsadzili do konsol pecetowe bebechy i golą frajerów. No kur.wa to już trzeba być wyjątkową gnidą, żeby takie coś ludziom wpychać, a najgorsze jest to, że gracze sami będą takich buców dolarami obsypywać. Na PC wystarczyło kupić Bioshocka raz, na premierę - dzisiaj można odpalić to to z grafą na ultra i wszystko git. Na konsole przygotowują remaster. Pluję na takie praktyki.

Opublikowano

Ej no, nie zaczyna się newsów o remasterze słowami typu: "Ooops, what COULD this mean?" rozpalając tym samym nadzieje na nową odsłonę, by ostatecznie okazało się to kolejnym remasterem. Raczej.

Opublikowano

Zależy. To by był już wyższy poziom skur.wysyństwa, czyste wyrachowanie.

Chociaż nie ukrywam, sam kupiłem kilka miesięcy temu Finala X w remasterze, mimo że mam wersję PS2 na półce. :(

Edytowane przez ping

Opublikowano

jeśli to będzie taki tłusty kąsek jak master chief collection to chętnie łyknę.

Opublikowano

jednak jest jakas roznica w remasterach gier, ktore wyszly 10 lat temu w erze sd jak final x czy okami, w porownaniu do remasterow gier rocznych

Opublikowano

Chociaż nie ukrywam, sam kupiłem kilka miesięcy temu Finala X w remasterze, mimo że mam wersję PS2 na półce. :(

Że kupiłeś remaster to pół biedy. Wstyd, że był to właśnie FFX...
Opublikowano

1. MGS3 HD

2. Okami HD

3. TLOU

4. SOTC HD

5. RE4 HD

A jak wyglądał wasz Top 5 gier VII generacji? xD

Opublikowano

Jak to mówią, na bezrybiu...

Wciągnąłbym kolekcję square - wszystkie Finale PSXowe z lekko podbitą rozdziałką. Nawet nie muszą tekstur nowych robić.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Że kupiłeś remaster to pół biedy. Wstyd, że był to właśnie FFX...

eeee ja dopiero teraz bardziej docenilem X niz wtedy kiedy premierowa ja przechodzilem - wtedy nie umialem zniesc liniowosci swiata wzgledem VII,VIII i IX, teraz na tle aktualnych pozycji X jawi mi sie jako niesamowicie rozbudowana i rozlegla pozycja :D

FFX jest spoko

Opublikowano

Jezu, czy oni wymuszają na was te remastery? Wg mnie, mogą wydać każdą grę z PS3 na PS4 z podbitą rozdziałką. Przynajmniej niektórzy nadrobią zaległości. Nie widzę problemu.

Opublikowano

Jezu, czy oni wymuszają na was te remastery? Wg mnie, mogą wydać każdą grę z PS3 na PS4 z podbitą rozdziałką. Przynajmniej niektórzy nadrobią zaległości. Nie widzę problemu.

Dokladnie, ale najzabawniejsze jest to że botowe janusze myślą że całe studia są blokowane bo robią remastery.
Opublikowano

FFX jest spoko

wiem ze kazdy wkleja ten fragment ale i tak uwazam ze calosciowo FFX jest spoko, wybitny nie jest ale jest bogaty w tresc, ma w miare fajna fabule, oprawe, chlodnego aurona i cycki lulu

ja tam do tej czesci nigdy jakis gigantycznych pretencji nie mialem i ja lubie

Opublikowano

wiem ze kazdy wkleja ten fragment ale i tak uwazam ze calosciowo FFX jest spoko, wybitny nie jest ale jest bogaty w tresc, ma w miare fajna fabule, oprawe, chlodnego aurona i cycki lulu

ja tam do tej czesci nigdy jakis gigantycznych pretencji nie mialem i ja lubie

No tak poważnie, to w moich oczach po prostu "dobry" liniowy jRPG o debilnej (czyli dość typowej dla gatunku) fabule. Mnie bardziej zawsze raziły te wszechobecne zachwyty, jak gdyby to była najlepsza gra wszechczasów i najlepszy Final, czy coś. Dostali na początku ery PS2 nowego finala o ładnej grafice i już wszyscy rzucali dziesiątkami.

Zresztą, to samo było z FFXIII...

Opublikowano

A Valkyria Profile 2 dalej najbardziej szanowana (bo mniej znana).

Opublikowano

X nie stala nawet obok finali z ery psx ale jest mimo wszystko fajny, XIII to spier.dolina z fajnym battle theme

ja nie umiem odzalowac ze sklepowa wersja XII to popluczyny po pierwotnych zalozeniach

Valkyrie Profile2 - system walki <3<3<3<3

Opublikowano

Do nadrobienia nie potrzeba nowej konsoli za 2k, wystarczy ps3/x360 za 500zl.

No ale majac takie myslenie jak Ty wydawcy coraz bardziej beda wam rozpychac anusa.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Do nadrobienia nie potrzeba nowej konsoli za 2k, wystarczy ps3/x360 za 500zl.

Za wyjątkiem kilku exów wystarczy PC. ;)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.