Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Do nadrobienia nie potrzeba nowej konsoli za 2k, wystarczy ps3/x360 za 500zl.

Za wyjątkiem kilku exów wystarczy PC. ;)
Za minimum 1500 jeśli mowa o tych starszych grach.

Wiec znów wyjdzie ze lepiej kupić next gena w szczegolnosci ze wychodzi lada chwila remaster gry generacji.

Edytowane przez eX4cT_PL

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale konsolowcy to biedaki. Musza miec mozliwosc sprzedania poprzedniego sprzetu oraz gierek aby kupic nowy, o ile dostana pozwolenie od dziewczyny/zony/mamy.

Opublikowano

Za branie pod uwagę singla w ocenie Battlefielda powienien być ban. W kampanie można zagrać jak Ci odetną internet, ewentualnie chcesz odblokowac jakies pukawki do multi.

Ale zrozum, że niektórzy lubią gry typu idę i strzelam, a nie gry typu idę, strzelam i wysłu(pipi)ę czyjejś matki przez headset.

Bądźmy poważni.

Bądźmy poważni.

Kilkaset gier zapisanych w gamecardach, granie po dziesieć gierek na tydzien i nie dorobiłeś się grupy znajomych z którymi mozesz pograć w gierki i pogadać przez headset? Troche mi Cię żal.

Jeśli szukasz znajomych przez internet grając w gry wideo, to troszkę smutno.

Wolę zabawę singleplayerową, nie każdego jara tłuczenie w multi po kilkaset godzin. Jeden kupi sobie battlefielda i będzie w niego grał przez rok (dla mnie to po prostu nuda), drugi przez ten czas zasmakuje wielu różnych gier. Nie wiem co w tym jest tak trudnego do zrozumienia.

No kur.wa to jest do zrozumienia, ze jeszcze 5 stron temu kogoś, kto przez rok ciuka godziny w jedną grę ze zgraną ekipą nazwałeś każualem, a tych co mają po 10 gier w miesiącu i kończą tylko jedną nazwałeś tru gamerem.

Wiec nie obracaj kota ogonem tylko siatap blacharzu i kucaj do konsolowego miecza.

Opublikowano

Ale konsolowcy to biedaki. Musza miec mozliwosc sprzedania poprzedniego sprzetu oraz gierek aby kupic nowy, o ile dostana pozwolenie od dziewczyny/zony/mamy.

Ty pewnie pytasz mame czy już możesz sprzedać komunijne 9800GT.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Pytam twojej.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Wiec znów wyjdzie ze lepiej kupić next gena w szczegolnosci ze wychodzi lada chwila remaster gry generacji.

Koleżka za 400zł kupił ostatnio blachę z monitorem, na której działa mu wszystko z 2009-2010 na wysokich ustawieniach. Nowsze gry też, ale wiadomo na niższychdetalach (i tak miażdżacych PS3/X360).

Opublikowano

Żal mi was. Po przeczytaniu ostatnich kilku stron tematu widzę że nie macie w co grać. Jak macie tylko next gena w domu to mam dla was radę. Lato w pełni piękna pogoda, idźcie nad wodę wykąpać się. Może też jakieś dupeczki poznacie. Ci co nie pracują i mają wakacje niech ruszą tyłek. Woodstock za kilka dni, Amsterdam o tej porze roku jest w pytkę. Polecam też do szwecji i Norwegii pojechać albo w polskie góry.

Ehhh czasy studenckie ... czasem przez 6 miesięcy gier nie tykałem.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Do tego ma wadę wzroku -6 i nie nosi okularów, ale spoko.

Opublikowano

Koleżka za 400zł kupił ostatnio blachę z monitorem, na której działa mu wszystko z 2009-2010 na wysokich ustawieniach. Nowsze gry też, ale wiadomo na niższychdetalach (i tak miażdżacych PS3/X360).

Podaj nam specyfikacje tego komputera i model monitora, forum zweryfikuje.
Opublikowano

Przecież ping to zweryfikowany troll, nie wiem po co mu odpisujecie. Trochę lipa, że gość z jedną z większych kolekcji gier na konsole w Polsce tak się szmaci w CW.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Za branie pod uwagę singla w ocenie Battlefielda powienien być ban. W kampanie można zagrać jak Ci odetną internet, ewentualnie chcesz odblokowac jakies pukawki do multi.

Ale zrozum, że niektórzy lubią gry typu idę i strzelam, a nie gry typu idę, strzelam i wysłu(pipi)ę czyjejś matki przez headset.

Bądźmy poważni.

Bądźmy poważni.

Kilkaset gier zapisanych w gamecardach, granie po dziesieć gierek na tydzien i nie dorobiłeś się grupy znajomych z którymi mozesz pograć w gierki i pogadać przez headset? Troche mi Cię żal.

Wolę zabawę singleplayerową, nie każdego jara tłuczenie w multi po kilkaset godzin. Jeden kupi sobie battlefielda i będzie w niego grał przez rok (dla mnie to po prostu nuda), drugi przez ten czas zasmakuje wielu różnych gier. Nie wiem co w tym jest tak trudnego do zrozumienia.

No kur.wa to jest do zrozumienia, ze jeszcze 5 stron temu kogoś, kto przez rok ciuka godziny w jedną grę ze zgraną ekipą nazwałeś każualem, a tych co mają po 10 gier w miesiącu i kończą tylko jedną nazwałeś tru gamerem.

Wiec nie obracaj kota ogonem tylko siatap blacharzu i kucaj do konsolowego miecza.

Chyba Waldemarze pomyliłeś forumowiczów. Proszę o cytat wypowiedzi, w której nazywam taką osobę kasulem.

@eX4cT_PL

Procesor: Core2Duo E4500 2,2Ghz

Płyta główna: Asus P5K

RAM: 2GB

Karta Graficzna: ATI Radeon HD5830 1GB

Dysk: 320GB

Do tego oryginalny windows 8.

Opublikowano

Ja to mam tyle czasu na granie, że przez czas trwania Bety Destiny, udało mi się wbić 3 lvl :f

Opublikowano

Bądźmy poważni.

Bądźmy poważni.

Granie w jeden tytuł na rok pachnie mocno każualem. Musisz się z tym Walduś pogodzić, że statusiałeś, zacząłeś zarabiać górę pieniędzy i przestałeś grać w gierki.

Opublikowano

Jezu, czy oni wymuszają na was te remastery? Wg mnie, mogą wydać każdą grę z PS3 na PS4 z podbitą rozdziałką. Przynajmniej niektórzy nadrobią zaległości. Nie widzę problemu.

No ale majac takie myslenie jak Ty wydawcy coraz bardziej beda wam rozpychac anusa.

No faktycznie. Dawanie wyboru pomiędzy nowymi grami, a starszymi, które się ominęło, to rozpychanie anusa.

Opublikowano

Ładna, chciałbym taką. Powinni robić wiele wersji kolorystycznych, tak jak Nintendo za dawnych czasów. Chociaż Sony też dawało radę w przypadku PS2. Bialutka konsola = coś cudownego.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Dałbyś chociaż kontekst do tego zdjęcia :)

Stockholm Pride Festival is kicking off today. A Swedish retailer, Webhallen, is auctioning off a Sony Gaystation to celebrate.
The money goes off to a Swedish HBTQ-rights organisation, RFSL.

"To a lot of youths, gaming is a helping hand to escape from abuse, or worse in the real world. We at Webhallen are gamers in our hearts and souls, wanting everyone to be apart of the worlds fastest growing hobby, computer and video games."

http://www.tradera.com/item/344248/212373713/playstation-4-gaystation-edition-100-till-valgorenhet-

Opublikowano

Bądźmy poważni.

Bądźmy poważni.

Chyba Waldemarze pomyliłeś forumowiczów. Proszę o cytat wypowiedzi, w której nazywam taką osobę kasulem.

@eX4cT_PL

Do tego oryginalny windows 8.

Z taka iloscia ramu to moze pograc sobie w tego Windowsa co najwyzej.
Opublikowano

To dokupi za 30zł czy tam ile drugą taką kość. Wyjdzie 430zł. Faktycznie, majątek.

Opublikowano

Na remastery gier sprzed kilku lat się nada. I nie kosztował 1500zł + 200zł/gra (te tytuły co je remasterują można będzie na STEMIE za 5 eur kupić).

Kolega jest zadowolony, to się liczy. Posiada też PS4 i mówi, że dopiero zakup tego komputera otworzył mu oczy na to, jakie konsolowe gry są denne. Ot proste samograje vs rozbudowane strategie takie jak Rome: Total War.

Opublikowano

Koleżka za 400zł kupił ostatnio blachę z monitorem, na której działa mu wszystko z 2009-2010 na wysokich ustawieniach.

LolBitchPlease.gif

Opublikowano

Limbo, Minecraft, Super Meat Boy, Braid - mógłbym tak wymieniać godzinami...

Opublikowano

A co dopiero baldur's gate czy diablo 2. Po co grac w nowe gry, jak wszystkie dobre wyszly juz na kompach 15lat temu.

Dobrze, ze wychodza symulatory starych gier jak nowe Divnity, z ta oprawa to mozna nawet dac sie nabrac, ze to gra sprzed 15lat.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.