Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dla mnie nowy AC to must have, tego roku wliczajac Star Warsy,Halo 5,Tomb Raider i CoD Black Ops III

Dla mnie Ubi mogloby wydawac Assassiny 2x w roku,normalnie goty.

Wszystkie 3 czesci AC na XOne :banderas:

<3 Ubisoft

2cftcn7.jpg

Bluber, zapomniałeś sie przelogowac na swoje konto.
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dla mnie nowy AC to must have, tego roku wliczajac Star Warsy,Halo 5,Tomb Raider i CoD Black Ops III

Dla mnie Ubi mogloby wydawac Assassiny 2x w roku,normalnie goty.

Wszystkie 3 czesci AC na XOne :banderas:

<3 Ubisoft

2cftcn7.jpg

na xbonie nadal nie mozna robic screenshotow?

Opublikowano

Ciekawe czy bedzie cofanie czasu w Halo 5

Ciekawe kiedy sony znowu wyda jakas dobra gre hehehehehehe
Ciekawe czy MS wyda w ogóle tej generacji jakaś bardzo dobra gre.

Narazie im to nie wychodzi.

No no, a dc to gra na wiecej niz 7. :dafuq:
Opublikowano

Ladnie sr.asz do wlasnego gniazda. :obama:

Opublikowano

Ciekawe czy bedzie cofanie czasu w Halo 5

Ciekawe kiedy sony znowu wyda jakas dobra gre hehehehehehe
Ciekawe czy MS wyda w ogóle tej generacji jakaś bardzo dobra gre.

Narazie im to nie wychodzi.

No no, a dc to gra na wiecej niz 7. :dafuq:
No no a BB to gra na 7
Opublikowano

To jak wy będziecie celować w Halo bez karabinu lub chociaż myszki i klawiatury.

Opublikowano

dja9sc4.jpg

Opublikowano

Exact od kiedy to halo jest symulatorem strzelania?

Opublikowano

Exact od kiedy to halo jest symulatorem strzelania?

PCars jest rownie wymagające do masterowania jak DriveClub wiec troche inwalida argument.
Opublikowano

Ale odpowiedz na moje pytanie a nie przywolujesz tu gierke 7/10.

PC to symulator, granie na padzie to beka.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jesli jest to symulator jak arma to tak.

Opublikowano

No granie na myszce dostarcza takich wrażeń jak byś był na wojnie.  :pawel:

Opublikowano

No tego sie nie spodziewalem:

Ale z wielka checia przygarne :lapka:

Opublikowano

No granie na myszce dostarcza takich wrażeń jak byś był na wojnie.  :pawel:

Tak samo przeyebane.

Opublikowano

Takie śmiechy były z remastera God of War przez botów a tu cos podobnego z Girsami teraz. Czekam kiedy i Sony i Micro skoncza sie te gry do remasterowania to moze zajma sie jakimis nowymi ip.

Opublikowano

Takie śmiechy były z remastera God of War przez botów a tu cos podobnego z Girsami teraz. Czekam kiedy i Sony i Micro skoncza sie te gry do remasterowania to moze zajma sie jakimis nowymi ip.

No sorry, ale Girsy mają jeszcze świetne multi, god of war nie ma nic co by usprawiedliwiało jego remaster. 

Co nie znaczy, że mogąc zremasterować 4 części remasterują tylko jedną jest dobrym posunięciem. Za 60zł mogę wziąć. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Akurat za remastera God of War 1 nikt by sie nie obrazil :reggie: To tak jakby zrobili remaster Gears of War 3 tylko.

Aczkolwiek mimo ze remaster GeoW1 jest znacznie logiczniejszy to i tak szkoda, ze juz nie zrobili calej trylogii.

Opublikowano

Znudzi im się pewnie za dwa lata, jak w planach będą następcy PS4 i X1. M$ pewnie będzie cisnąć na wczesną premierę kolejnej konsoli, bo nie ma co się oszukiwać, X1 du,py nie urywa w porównaniu do i tak słabiutkiego PS4.

Tak to jest, jak poprzednia generacja była za długa. Z jednej strony radość, bo 8-letnie sprzęty ciągną gierki jak GTA V i TLOU, ale z drugiej strony na każdą wyciskającą siódme poty przypadało pięć innych, które były niegrywalne (konsolowe pływające 20-30fps). Wszystko na dodatek w 720p i bez wygładzania krawędzi, co jest słabe, bo te sprzęty oraz telewizory potrafią wyświetlać 1080p. Tamta generacja była za długa i tamte gry z wielkim bólem wydawano na PS360. M$ zamienił się z ch,ujem na głowy i zamiast władować w podzespoły, to wymyślili Kinecta, a Sony zamiast zmasakrować rynek jakimś potworem to wypuściło plastikową budżetówkę za $399.

Teraz mamy trwający już drugi rok (i raczej na tym się nie skończy) wydawania remasterów w 1080p na "next-geny". To nawet nie powinno się tak nazywać, te gry od początku powinny były tak wyglądać. 1080p w 2015 roku to nie jest żadna łaska, naprawdę. Śmiech na sali, że nawet remastery nie są w stanie ogarnąć 60fps, nie mówiąc o nowych gierkach. To jest parodia nowej generacji, a nie prawdziwa nowa generacja. Dochodzi do tego, że Fallout 4 wychodzi na starym silniku i prócz ładniejszych tekstur wciąż nie oferuje nic konkretnego. Te konsole pewnie by wybuchły gdyby miały zaprezentować coś na poziomie Fallouta 3 w 1080p/60fps bez loadingów i ze zniszczalnym środowiskiem czy jakimiś dynamicznymi zachowaniami. Coś czuję, że jeszcze 2-3 lata smażenia kotletów i usłyszymy o nowej generacji.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Czyli wychodzi na to,że to tzw. generacja przejściowa i dopiero prawdziwe next-genowe grajpudła będą za 2-3lata :D

PS4niby mocniejsze ale wykonane z jakichś materiałów z odzysku. Xbone słabe bebechy ale lepsze wykonanie. Parodia ta generacja.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

:obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.