Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Daddy głosem rozsądku xbotów? Świat się kończy.

Opublikowano

Uwielbiam czytać jak wszyscy zawzięcie czekają na przełomowe E3 a jak zawsze okazuje się, że to wszystko to będzie

wielki chooy :reggie: 

Opublikowano

Jutro będzie pokaz F4, Dishonored 2 i Dooma. To i tak już jest bardzo dobrze. :banderas:

Opublikowano

Lem - single, multi, DF i co jeszcze? 

Dishonored 2 :exact: reszta na wy(pipi)ce. później byle do 18.30 :banderas:

Opublikowano

Z tym Dishonored to tak jeszcze nie wiadomo. To nagranie jest takie jakieś niewyraźne.

Opublikowano

Też bym chciał. Dishonored to jedna z najlepszych gierek poprzedniej generacji. Masakra.

Opublikowano

Zamówiłem juz wiązankę na grób lemoirasa, kto będzie przeowdniczyl ceremonii pochówku?

Opublikowano

Też bym chciał. Dishonored to jedna z najlepszych gierek poprzedniej generacji. Masakra.

Od biedy ujdzie. Skradanek AAA jest i tak bardzo mało obecnie. Cała gra jest zrobiona pod blinkowania i to widać. A nie używanie mocy specjalnych, tylko bardziej podkreśla słaby projekt etapów. Zresztą, najwięcej frajdy, dają umiejętności zabójcy. Już swego czasu z Dark Messiah był podobny problem.

Opublikowano

Wut? Gifaro poleciał? XDDD

Opublikowano

Za co NeoFig poleciał? Poręczyciel też?

Opublikowano

Oferowała taką całkowitą dowolność stylu. To było w niej fajne i ten gameplay rodem z PC. Nie sądziłem, że kiedykolwiek przyjmie się na konsolach.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Długo nie zabawił xD

Opublikowano

Mazzeo raportował jego wszystkie posty i Square czegoś się dopatrzył? :/

Opublikowano

Ya yebe co za jaja xD

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

czyli bluber tez polecial ? xD

Opublikowano

Ciekawe kiedy ja polecę. Skoro Figaro nic złego (chyba) nie zrobił i znowu go zbanowali.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Jakim trzeba być przegrywem życiowym, żeby się na kimś uwziąć na forum o gierkach. Było trzeba temu szpagaciarzowi też bana proforma załadować

Opublikowano

jak już pisałem w statusie chować siusiaki i rozejść się. nikt nie poleciał, nowego bana nie przybyło.

jeszcze :Coolface:

Opublikowano

Mazzeo nikt nie ruszy, bo razem z adminami buraki orze...

Opublikowano

Figaro przecież spoko user. Nie wiem o co tutaj chodzi.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Wii u szczęścia nie dało :dynia:

Opublikowano

Dzisiaj Figaro, jutro Lem co za piekne dni przed zielona rodzina  :fsg:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.