Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

lol :dynia:

Swoja droga ta scena z fanboyami na statku Sony ... no musialem :reggie:

bpAjb76.gif

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Po prostu nigdy nie przywiązywałem zbytniej uwagi do konta na forumie(bez znaczenia jakim), a nóż mi się uda zwyciężyć? :dunno:

Ale ten nóż to taki kuchenny czy jaki?

Opublikowano

Szukam grafika, płace plusami

Opublikowano

Było?

:fsg:

Szkoda, że to tylko trolling :frog:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

bpAjb76.gif

Proszę mnie w to nie mieszać.

07576036020520817941.jpg

:sir:  :sir:  :sir:  :sir:  :sir:  :sir:  :sir:  :sir:  :sir:  :sir:  :sir:  :sir:  :sir:

Opublikowano

Forzy jeszcze nie pokazali, a już kupiłeś? :P

Chwyt taktyczny, teraz będzie mógł się śmiać podczas konfy MSu z klapów, a tak to by musiał kulić ogon aż kupi :P

Opublikowano

Macie czas do jutra do 18 zeby sie nawrocic, potem bramy Krolestwa Spencera beda juz zamkniete.

Opublikowano

Exact :dynia: Sprzedać się za puste obietnice w przeddzień ostatecznego rozwiązania kwestii xbockiej?

Opublikowano

Dla klapów 3:0 w eksach AAA dla mikrosoftu w drugiej połowie 2015 to rozwiązanie kwestii xbockiej :dynia: oj niech jeszcze coś do(pipi)ią to faktycznie będzie rozwiązanie do kwadratu :reggie:

Opublikowano

Mocno trzymam kciuki za 1080p w Halo 5. Wiecej mi nie trzeba.

Opublikowano

bpAjb76.gif

Proszę mnie w to nie mieszać.

07576036020520817941.jpg

:sir:  :sir:  :sir:  :sir:  :sir:  :sir:  :sir:  :sir:  :sir:  :sir:  :sir:  :sir:  :sir:

Nawet klapy wiedzą że XO to jedyna słuszna konsola, to jak z prawdziwą miłością, niby się rozstali ale ciągle mu jej brakowało, próbował chodzić do burdelu na szybkie numerki z ps4 po czym wrócił na kolanach do XO.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Do mnie zielona przystań też już jedzie.. miała być w tamtym tyg, ale cóż nie ucieknie  8)

Opublikowano
  • Autor

Dobrze, że już koniec.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.