Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Na nadkonsoli jest w co grac!!! Na dowod tego wkleje te wszystkie tabelki i bullshoty aby wzbudzic zazdrosc u innych graczy xD

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No zayebisty Infamous YETI, dlaczego jeszcze nie ograłeś, co? Nikt się nie chciał na składkę złożyć :confused:?

Przecież napisałem, że czekam na wersje pc i ogram w 4k na 21 calowym monitorku, tak jak resztę konsolowych eksów.

tumblr_m7pxquAufu1qmsocno1_250.gif

Na nadkonsoli jest w co grac!!! Na dowod tego wkleje te wszystkie tabelki i bullshoty aby wzbudzic zazdrosc u innych graczy xD

Ja mam w co grac, nie wiem czy ty masz, siedząc w tym temacie 24/7.

Opublikowano

Yeti ładne bullshoty. Gra w akcji nie wygląda tak dobrze, no i jest strasznie sterylna, plastikowa wręcz.

Wygląda, ale najpierw zmień telewizor, szlachta poleca coś w okolicy 50-55 cali, najlepiej Bravia z serii W, albo legendarny już HX850, tak aby w pełni cieszyć się możliwościami Nadkonsoli.

Wolę drugiego TYTANA dołożyć do SLI i mój Crysis 3 na modach będzie zjadał takie Secund Son.

Opublikowano

A później z eX4cTem będziemy wmawiać ludziom, że mają ból dupy.

Opublikowano

No zayebisty Infamous YETI, dlaczego jeszcze nie ograłeś, co? Nikt się nie chciał na składkę złożyć :confused:?

Przecież napisałem, że czekam na wersje pc i ogram w 4k na 21 calowym monitorku, tak jak resztę konsolowych eksów.

tumblr_m7pxquAufu1qmsocno1_250.gif

too_funny_please_stop.webm

Opublikowano

Yeti ładne bullshoty. Gra w akcji nie wygląda tak dobrze, no i jest strasznie sterylna, plastikowa wręcz.

Wygląda, ale najpierw zmień telewizor, szlachta poleca coś w okolicy 50-55 cali, najlepiej Bravia z serii W, albo legendarny już HX850, tak aby w pełni cieszyć się możliwościami Nadkonsoli.
Polecam W8 w rozmiarze 55"
Opublikowano

A ty na jakim telewizorze ograles?

Teraz bedzie spokoj w temacie na 1-2 strony zanim ten troll sie znowu pojawi...

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Jak przystało na błękitną krew, mam wysokie wymagania, które w 100% spełnia mój 55 calowy HX850. Tak więc, biedocie z pod znaku petycji i tych drugich od tv hd ready i 792p, baronowie mówią zdecydowane nie, odgrodzić ich murem i niech siedzą w tym swoich chlewie.

I na koniec specjalny wzór matematyczny dla pinga, aby w pełni cieszył się możliwościami Nadkosnoli, czyli HX850+PS4=...
103041_m.jpg
+
1c6ed8d7_ibzg4p2wboflcl.gif
=
iDC8COJbe7nyY.JPG

Opublikowano

https://www.humblebundle.com/

16 zaje.bistych gier za 15 dolarów. Na konsole ile bym musiał wydać, zeby mieć je wszystkie? 1000zł?

Nie kupiłbyś wszystkich, bo połowa nawet na kąsolach się nie ukazała, bądź też dostała jakieś nieudolne porty, typu uproszczony mechanicznie Deus Ex w 20fps.

Human Revolution? Na ps360 chodził płynnie (i w natywnych 720p). Na czym niby polegały te mechaniczne uproszczenia względem pc?  

Opublikowano

Suavkowi chodziło o megaklawe poprzednie części, w które - trzeba uczciwie przyznać - na konsoli zbyt komfortowo się nie grało.

Inna sprawa, że Human Revolution mam zarówno na PS3 jak i X360 i zbyt dobrze to to się nie rusza (względem wersji PC oczywiście), chociaż nie jest aż tak źle, żeby mówić, że konsolowa wersja jest niegrywalna (tak jak w przypadku zwykłego Deusa).

Opublikowano

Za branie pod uwagę singla w ocenie Battlefielda powienien być ban. W kampanie można zagrać jak Ci odetną internet, ewentualnie chcesz odblokowac jakies pukawki do multi.

Ale zrozum, że niektórzy lubią gry typu idę i strzelam, a nie gry typu idę, strzelam i wysłu(pipi)ę czyjejś matki przez headset.

Bądźmy poważni.

Bądźmy poważni.

Kilkaset gier zapisanych w gamecardach, granie po dziesieć gierek na tydzien i nie dorobiłeś się grupy znajomych z którymi mozesz pograć w gierki i pogadać przez headset? Troche mi Cię żal.

Jeśli szukasz znajomych przez internet grając w gry wideo, to troszkę smutno.

Wolę zabawę singleplayerową, nie każdego jara tłuczenie w multi po kilkaset godzin. Jeden kupi sobie battlefielda i będzie w niego grał przez rok (dla mnie to po prostu nuda), drugi przez ten czas zasmakuje wielu różnych gier. Nie wiem co w tym jest tak trudnego do zrozumienia.

No kur.wa to jest do zrozumienia, ze jeszcze 5 stron temu kogoś, kto przez rok ciuka godziny w jedną grę ze zgraną ekipą nazwałeś każualem, a tych co mają po 10 gier w miesiącu i kończą tylko jedną nazwałeś tru gamerem.

Wiec nie obracaj kota ogonem tylko siatap blacharzu i kucaj do konsolowego miecza.

Chyba Waldemarze pomyliłeś forumowiczów. Proszę o cytat wypowiedzi, w której nazywam taką osobę kasulem.

@eX4cT_PL

Procesor: Core2Duo E4500 2,2Ghz

Płyta główna: Asus P5K

RAM: 2GB

Karta Graficzna: ATI Radeon HD5830 1GB

Dysk: 320GB

Do tego oryginalny windows 8.

Przypomnialo mi się jeszcze, zapytaj kolegi ile ma klatek na wysokich ustawieniach w Medal of Honor, New Vegas Mafii II, (gry z 2010) na tej konfiguracji.
Opublikowano

Human Revolution? Na ps360 chodził płynnie (i w natywnych 720p). Na czym niby polegały te mechaniczne uproszczenia względem pc?  

Jezusmaria, kąsolowcy nawet klasyki nie znają i myślą, że jeden HR na rynek wyszedł... Wstyd.
Opublikowano

Z czym do czego Yeti, dał byś jakieś DFy a ni BShoooty.

Opublikowano

DE: HR też był megaklawy, a już na pewno lepszy od mega uproszczonej dwójki.

Jezusmaria, kąsolowcy nawet klasyki nie znają i myślą, że jeden HR na rynek wyszedł... Wstyd.

Wyciągasz zbyt pochopne wnioski, albo chcesz równać pc z ps2 i pierwszym x-boxem, gdzie właśnie trafił okrojony oryginał. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Dwójka to idealny przykład na to, co konsole zrobiły z ambitnymi pozycjami z blaszaków.
Opublikowano

Za branie pod uwagę singla w ocenie Battlefielda powienien być ban. W kampanie można zagrać jak Ci odetną internet, ewentualnie chcesz odblokowac jakies pukawki do multi.

Ale zrozum, że niektórzy lubią gry typu idę i strzelam, a nie gry typu idę, strzelam i wysłu(pipi)ę czyjejś matki przez headset.
Bądźmy poważni.
Bądźmy poważni.
Kilkaset gier zapisanych w gamecardach, granie po dziesieć gierek na tydzien i nie dorobiłeś się grupy znajomych z którymi mozesz pograć w gierki i pogadać przez headset? Troche mi Cię żal.
Jeśli szukasz znajomych przez internet grając w gry wideo, to troszkę smutno.

Wolę zabawę singleplayerową, nie każdego jara tłuczenie w multi po kilkaset godzin. Jeden kupi sobie battlefielda i będzie w niego grał przez rok (dla mnie to po prostu nuda), drugi przez ten czas zasmakuje wielu różnych gier. Nie wiem co w tym jest tak trudnego do zrozumienia.
No kur.wa to jest do zrozumienia, ze jeszcze 5 stron temu kogoś, kto przez rok ciuka godziny w jedną grę ze zgraną ekipą nazwałeś każualem, a tych co mają po 10 gier w miesiącu i kończą tylko jedną nazwałeś tru gamerem.

Wiec nie obracaj kota ogonem tylko siatap blacharzu i kucaj do konsolowego miecza.

Chyba Waldemarze pomyliłeś forumowiczów. Proszę o cytat wypowiedzi, w której nazywam taką osobę kasulem.

@eX4cT_PL
Procesor: Core2Duo E4500 2,2Ghz
Płyta główna: Asus P5K
RAM: 2GB
Karta Graficzna: ATI Radeon HD5830 1GB
Dysk: 320GB

Do tego oryginalny windows 8.
Przypomnialo mi się jeszcze, zapytaj kolegi ile ma klatek na wysokich ustawieniach w Medal of Honor, New Vegas Mafii II, (gry z 2010) na tej konfiguracji.

Możesz nie robić tych drabinek albo nie wiem, chociaż chować je w spoiler?

Opublikowano

Z czym do czego Yeti, dał byś jakieś DFy a ni BShoooty.

Wiem, że posiadaczą Xbona792p z gpu za 300zł i blacharzom od tibi trudno uwierzyć w taką grafikę w tytule z otwartym światem, ale ta gra tak wygląda, wszystkie screeny pochodzą prosto z gry, zrobione są przez graczy z forum neogaf, ale jeżeli prosisz o kolejną porcje, to proszę bardzo, tym razem fotki pochodzą od użytkowników forum psxe.

1zyg360.jpg

iygu.jpg

1403393_1428455460735585_1139655457_o.jp

1015996_1428455627402235_1640182883_o.jp

1978401_1428455294068935_764903661_o.jpg

0h6p.jpg

Opublikowano

Dwójka to idealny przykład na to, co konsole zrobiły z ambitnymi pozycjami z blaszaków.

Oferta na wyłączność ps2, gc i pierwszego x-boxa >>> wszystko z pc lat 00'-06. 

Opublikowano

Jak przystało na błękitną krew, mam wysokie wymagania, które w 100% spełnia mój 55 calowy HX850. Tak więc, biedocie z pod znaku petycji i tych drugich od tv hd ready i 792p, baronowie mówią zdecydowane nie, odgrodzić ich murem i niech siedzą w tym swoich chlewie.

I na koniec specjalny wzór matematyczny dla pinga, aby w pełni cieszył się możliwościami Nadkosnoli, czyli HX850+PS4=...

103041_m.jpg

+

1c6ed8d7_ibzg4p2wboflcl.gif

=

iDC8COJbe7nyY.JPG

Czyli Infamous nie spelnial twoich wymogow graficznych ze ci szkoda bylo kasy na niego?

BltzxcJCQAA4hcB.jpg

https://twitter.com/Zeratul/status/458087080581541890/photo/1

Opublikowano

Ale dupy dales, trzeba bylo ten screen z liscmi podmienic za ten w lesie i nic nie pisac.

Opublikowano

Zeratul, hahah, jak zawsze standardowo wyskakuje z jedynym i tym samym screenem, aby tylko się ośmieszyć. Co chcesz osiągnąć tym screenem? Wmówić wszystkim, ze inFamous tak wygląda, czy że trollujesz tak nieudolnie jak daddy?

A ból dupy plebsu będzie jeszcze większy, jak wyjdzie DC i swoim mega realistycznym deszczem zmyje całe pedalstwo nintendo z Dejwa Czeskiego. Początek 2015 to będzie Order 1886 od gości trzaskających gierki na PSP, z grafiką o której posiadacze X792p będą mogli pomarzyć przez całą generacje. Ostateczne KO dopełni Bloodborne, wówczas nastąpi masowa przesiadka xbotów na jedyny next-gen na rynku. Pewnie znajdą się jednostki pokraju Mazzeo czy Daddiego, które nadal będą ogrywac gierki w 900p/15-30fps, ale to są przypadki nieuleczalne. Jak juz wszyscy będą grać na PS4, to wyjdą killery graficzne od największych, czyli ND, QD czy SSM.

Dobra koniec tej masakracji warcholstwa, szkoda, że nie odpisują na posty, bo skończyły się argumenty. Otwieram butelkę wina, odpalam 55HX850+PS4 i ogrywam Abea.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Oferta na wyłączność ps2, gc i pierwszego x-boxa >>> wszystko z pc lat 00'-06.

Chyba nie przyglądałeś się pecetowym premierom z tego okresu zbyt uważnie. Gdyby nie fakt, że to jest Console Wars, to bym powiedział, że ogólnie to były bardzo dobre lata dla graczy wszystkich znaczących platform, w tym PC. To od czasów PS3/X360 wszystko zaczęło kompletnie schodzić na psy, gdzie prowadzące graczy za rączkę pifpafy zdominowały rynek, a ambitne czy rozbudowane produkcje przestały być opłacalne, gdyż nie sprzedawały się tak dobrze jak kolejne smutne cinematic experience. Teraz cała nadzieja w indykach i kickstarterach, że produkcje tego pokroju jeszcze powrócą.
Opublikowano

Tak sobie popatrzyłem na ten "sezon ogórkowy", no i wychodzi na to, że My mamy Oddworld, TLoU: Remastered i InFamous: First Light, a x-szaleńcy co? Polskie jeziora?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.