Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Mam nadzieję, że wrzucileś ten obrazek dla żartu i nie jesteś głupi.

Nigdzie poza CW bym go nie wrzucił ;)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ta, apgrejd, taki sam jak w przypadku Watch Dogs:

537f9049d42bb.jpg\

qyj1aZM.jpg

Opublikowano

Ale Soul dał plusa, bo chłopczyna myślał, że to prawda. :teehee:

Nareszcie rzetelna opinia kogoś kto grał. Też grałem, nie widzę powodów, dlaczego miałbym okłamywać forumek w materii jakości gry na jedną z wielu platform, które posiadam. A że niektórych prawda w oczy kole i próbują udowadniać innym, że nie mają racji...

Napisz to autorom tych fotek, ale zmień tv. Kubsona nie słuchaj, bo jego opina dotycząca gier na PS4 jest tak wiarygodna, że aż śmieszna.

Opublikowano

Ryse wygląda ładnie, szkoda, że to gra Crytek, kolesi którzy znają się tylko na grafice, i którym zapewne udało się wycisnąć 90% z tego gpu za 300zł. Zwłaszcza, że gra chodzi na ich silniku.

Niebawem na jedynym next genem dostępnym na rynku.

ikGRUJJJAMeYS.gif

Uch, dlaczego już teraz myślę że dissy na Crytek, z Tym gifem pod spodem, to strzał w stopę? ;/

Opublikowano

Sam to kiedyś wklejałem Yeti, więc próbuj dalej. 

Opublikowano

kwakpv.gif

To może ten i teraz wskaż może nie lepszą, bo to nie będzie możliwe przez kilka następnych lat, ale przynajmniej tak samo wyglądającą grę na xbonie.

Opublikowano

Zapomniałeś wkleić gifa z DC

Opublikowano

Ale Soul dał plusa, bo chłopczyna myślał, że to prawda. :teehee:

Napisz to autorom tych fotek, ale zmień tv. Kubsona nie słuchaj, bo jego opina dotycząca gier na PS4 jest tak wiarygodna, że aż śmieszna.

Sorry, ale mam jeden z najlepszych telewizorów jakie istnieją. Oczywiście od Sony. Trinitron. A i tak jakość Infamous dupy nie urywa...

V2LyiuC.jpg

Wracam więc do PC.

A tak obiektywnie, to design tego całego Order jest obskur.wiały. Szaro-bure obrzydliwe byle co. Do tego te pukawki rodem z Bulletstorma czy innego scifi shootera. Pamiętam kiedy gry były grywalne, kolorowe, zaje.biste. A tu szare korytarze i pistolety.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Blacharze wrzucaja jakies randomowe gierki w bundlu za dolara, klapki chwala sie remasterami i DLC....dobrze ze mam Xboxa XD

A Xboty nie mają w co grac :)

Opublikowano

A tak obiektywnie, to design tego całego Order jest obskur.wiały. Szaro-bure obrzydliwe byle co. Do tego te pukawki rodem z Bulletstorma czy innego scifi shootera. Pamiętam kiedy gry były grywalne, kolorowe, zaje.biste. A tu szare korytarze i pistolety.

Im ciemniej na ekranie, tym bardziej męsko się czuję. 26 latkowi nie przystoi.

Opublikowano

Zapomniałeś wkleić gifa z DC

Był już filmik, ale dla równowagi damy coś z Horizon 2.

iKu7C9iwo05nU.jpg

Tak, to jest wersja z "next gena" microsoftu.

76743-dumb-and-dumber-laughing-gif-J-VtJ

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ale tysiąc drzew na trasie jest wiec goty

Opublikowano

Ciekawe jak klapki beda gadaly pod koniec roku? Pewnie -''Multi TLoU spokojnie starczy do nowego Uncharted a cztery regiony w Destiny az za duzo dla naszych januszowych glowek'' XDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Yeti prócz Ciebie, reszta przestała wierzyć  w ten tytuł, ciekawe czy na GC będzie jakaś grywalna wersja.

Soul, no Ryse wygląda ładnie, szkoda, że to gra Crytek, kolesi którzy znają się tylko na grafice, i którym zapewne udało się wycisnąć 90% z tego gpu za 300zł. Zwłaszcza, że gra chodzi na ich silniku.

Wygląda ładnie jak na pierwszą grą nawet bardzo, każdy wie, że gameplay leży, więc moja wypowiedź tyczyła się tylko wyglądu, RYSE to dopiero początek możliwości ONE, a Ty dalej sobie wmawiaj, że GPU jest warte 300 zł, nie raz się zdziwiłeś i nie raz jeszcze się zdziwisz.

Opublikowano

Ciekawe jak klapki beda gadaly pod koniec roku? Pewnie -''Multi TLoU spokojnie starczy do nowego Uncharted a cztery regiony w Destiny az za duzo dla naszych januszowych glowek'' XDD

Zapomniałeś o poziomach stworzonych przez społeczność w LBP3.

hehe

Opublikowano

Podsumujmy posty yetiego.

Infamous second son - super grafa, next gen, nie ogral, czeka az bedzie w plusie.

Driveclub - super korytarzowka jakich wiele na rynku ale 1000000 drzew, goty kurtyzano ale tylko z plusa.

Order 1886 - kolejna korytarzowka tym razem szuter. Ciasne pomieszczenia z minuta gameplayu na 10 minut. Ofc cinematic expiriens w 24fps.

I wisienka czyli bloodborn - gra ktorej nie kupi bo nie dal sobie rady z poprzednia, najlatwiejsza odslona soulsow wiec z czym do ludzi.

To jest caly yeti. Jara sie, spuszcza a potem kazdy ma z niego beke.

Opublikowano

Jeszcze wkleja screeny z FH1 i biadoli, że to druga część, kalafior. 

Opublikowano
  • Autor

Yeti to jakiś brat Mendrka? Alter?

Nikt ich nie widział razem na forumku.

Opublikowano

Jeszcze wkleja screeny z FH1 i biadoli, że to druga część, kalafior. 

Poprawione.

Ogólnie dzisiejszy dzień na duży plus, najpierw bomby prawdy dla blacharni, a później ból dupy xbotów. Sutek kolejny po Zeratulu dla którego będę musiał robić zdjęcia, ale czego się nie robi dla widoków dwóch chłopów klękających przed szlachtą.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ale niesmak pozostał. 

Opublikowano

Mowa o The Order kalafiorze. 

Opublikowano

Nie wiem czemu Order miałby okazać się słabym tytułem. Developer do tej pory wypuszczał tylko bardzo dobre gry, przy produkcji pomaga SSM, gra dostała dodatkowy czas, aby wszystko zagrało i zostało dopięte na ostatni guzik. Jestem dobrej myśli.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.