Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem czemu Order miałby okazać się słabym tytułem. Developer do tej pory wypuszczał tylko bardzo dobre gry, przy produkcji pomaga SSM, gra dostała dodatkowy czas, aby wszystko zagrało i zostało dopięte na ostatni guzik. Jestem dobrej myśli.

Robili solidne tytuły na małą platformę - trzeba o tym pamiętać.

Jak przeglądam gameplaye z The Order, nie wygląda to zbyt dobrze. Ot takie korytarzowe, sztywne strzelanie. Taki Ryse na platformy Sony. Zdecydowanie nie jest to gra, którą kupiłbym na premierę. Już bardziej czekam na pociętego Drivecluba.

Edytowane przez ping

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Czekaj, czekaj, czyli fanboj Sony jest dobrej myśli o exie Sony, a fanboj MS nie jest dobrej myśli o exie Sony?

Opublikowano

Nie wiem czemu Order miałby okazać się słabym tytułem. Developer do tej pory wypuszczał tylko bardzo dobre gry, przy produkcji pomaga SSM, gra dostała dodatkowy czas, aby wszystko zagrało i zostało dopięte na ostatni guzik. Jestem dobrej myśli.

Robili solidne tytuły na małą platformę - trzeba o tym pamiętać.

Jak przeglądam gameplaye z The Order, nie wygląda to zbyt dobrze. Ot takie korytarzowe, sztywne strzelanie. Taki Ryse na platformy Sony. Zdecydowanie nie jest to gra, którą kupiłbym na premierę. Już bardziej czekam na pociętego Drivecluba.

Poczekajmy aż pokażą wreszcie jakiś gameplay dłuższy niż 2 minuty. Niby nie zrobili póki co słabej gry, ale te materiały co do tej pory pokazali nie napawają optymizmem. Więc albo ta jest kupskiem, albo ktoś nie zna się na marketingu i nie wiem jak promować grę. Ja mimo wszystko wciąż wierzę, bo klimat jest genialny.

Opublikowano

Ja sie The Order jaralem dopoki nie przeczytalem opisow ''gameplayu''.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ja sie The Order jaralem dopuki nie przeczytalem opisow ''gameplayu''.

"dopuki"

"dopuki"

"dopuki"

Opublikowano

Nie szanować Sony to jedno, ale nie szanować słownika ortograficznego...

I jeszcze ma w avatarze logo Lionhead.

Opublikowano

No dobra, juz poprawilem, nie krzycz tak :(

Opublikowano

dopuki, zstrollowany, tą grę, na prawdę

naprawdę :teehee:

Opublikowano

dopuki, zstrollowany, tą grę, na prawdę

naprawdę :teehee:

dopóki

strollowany

tę grę

naprawdę

O to chodziło koledze [inSaNe].

Mam nadzieję, że pomogłem.

Jerzy_Bralczyk.JPG

Edytowane przez ping

Opublikowano

Ten photo mode w infamous 2 to jak w GT6 i Forzie?...lepiej wygladaja niz sam gameplay

Opublikowano

Ten photo mode w infamous 2 to jak w GT6 i Forzie?...lepiej wygladaja niz sam gameplay

Bo możesz dodać DOF.

Opublikowano

Bo możesz dodać DOF.

Mam nadzieję, że nie będą pakowali DOF na siłę do gier. Pamiętam jak jakiś czas temu pobrałem sobie mod do pecetowego morrowinda dodający obsługę DOF. Wyglądało jak gó.wno i nie dało się tego nigdzie stonować/wyłączyć.

Opublikowano

Niektórzy "siedzą" w temacie gier już ponad dwadzieścia lat, a dalej grają w tą grę :potter:

Opublikowano

Aj, Figaro... 

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

DE: HR też był megaklawy, a już na pewno lepszy od mega uproszczonej dwójki.

Dwójka to idealny przykład na to, co konsole zrobiły z ambitnymi pozycjami z blaszaków.

Oferta na wyłączność ps2, gc i pierwszego x-boxa >>> wszystko z pc lat 00'-06. 

która jest już od dawna dostępna na PC w 1080p i 60 fps:

Opublikowano

Cicho strasznie, może zabawimy się w Quiz z cyklu jaka to gra?

Zaczynam z zagadką:

uqeyXo7.jpg

Opublikowano

Cicho strasznie, może zabawimy się w Quiz z cyklu jaka to gra?

Zaczynam z zagadką:

uqeyXo7.jpg

Możliwie najlepsze detale w grach na Xbox One podczas całej nowej generacji, co wygrałem?
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.