Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Cicho strasznie, może zabawimy się w Quiz z cyklu jaka to gra?

Zaczynam z zagadką:

uqeyXo7.jpg

Niesławna gra jakaś :/

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

- I tak to właśnie wygląda - pisze. - Od wersji 1.2 za każdym razem jest tak samo. Ludzie opluwają mnie, moją pracę, wszystko co robię (...) Spędziłem dni, tygodnie, miesiące, pracując nad wersją 3.0 i wypuściłem ją, bo sądziłem, że ludziom się spodoba. Jeśli nie, przykro mi, ale takie GTA podoba się mi. Wypuszczę jeszcze instalator i downgrader i to by było na tyle, przynajmniej na jakiś czas. Wielkie dzięki dla wszystkich, którzy wspierali mnie i to co robię, jesteście super. Nie dzięki dla tych, którzy ciągle próbowali mnie zniechęcić do pracy. Po 4 latach się wam udało, poddaję się przez hejterów.

Keilany był oskarżany głównie o przypisywanie sobie pracy innych moderów, niektórzy zarzucali mu także, że "sprzedał się" mediom. Na wersję 3.0 iCEnhancera narzekano, bo rzekomo nie jest tak dobra jak poprzednie i... wygląda gorzej niż Watch Dogs (patrzcie państwo, gra z 2008 roku wygląda gorzej niż gra z 2014 roku, hmmm...).

Blacharka jak zwykle niewdzęczni padlinożercy, gardzę tym robactwem.

Opublikowano

DE: HR też był megaklawy, a już na pewno lepszy od mega uproszczonej dwójki.

Dwójka to idealny przykład na to, co konsole zrobiły z ambitnymi pozycjami z blaszaków.

Oferta na wyłączność ps2, gc i pierwszego x-boxa >>> wszystko z pc lat 00'-06.

która jest już od dawna dostępna na PC w 1080p i 60 fps:

Nom, podkreśla pieknie, ze pctowcy to zlodzieje.

Opublikowano

super-mario-3d-world-1.jpg

#TylkoNintendo <3 Jeszcze tylko miesiąc i kupię WiiU!

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Konsola z 10 zaje.bistymi grami.

Warto wydać na nią każdą złotówkę. Od tych gierek czuć konsolą na kilometr.

Opublikowano

Wkladasz plyte i grasz. Ja jednak czekam na Xeno.

Opublikowano

Assassin’s Creed Unity & Far Cry 4 - PC Versions To Be Developed By Ubisoft Kiev

Już wiecie, blachary, gdzie wasze miejsce? Nawet niegodniście, żeby wam w cywilizowanym kraju gry robić tylko klepane w trzecim świecie za hrywny porty dostaniecie! 8)

Opublikowano

Pracownik sony na reddit(zweryfikowany przez modow) podal takie info:

I'd say early 2015 for DLNA. MP3 and Video Players by the Holiday season (MP3 maybe sooner)

www.reddit.com/r/PS4/comments/2ak26u/whatever_happened_to_that_dlnamp3_support_that/cixqqb1

Waldus,#4theplayers:

Huge backlog of features; priority goes to features that make us money.

www.reddit.com/r/PS4/comments/2ak26u/whatever_happened_to_that_dlnamp3_support_that/cjaf7rf
Opublikowano

Ilość przesłuchanych piosenek i obejrzanych filmów na mojej konsoli = 0. Zbedna funkcja. Nie musza sie z tym spieszyc.

Opublikowano

trochę fail z tym brakiem MP3, ale (pipi)a kto słucha MP3 na konsoli?

Opublikowano

DLNA jest fajne, ale mam W8 tak więc zbędny bajer, ale Soundtracka zamiast DLC to bym czasem przytulił.

Opublikowano

DE: HR też był megaklawy, a już na pewno lepszy od mega uproszczonej dwójki.

Dwójka to idealny przykład na to, co konsole zrobiły z ambitnymi pozycjami z blaszaków.
 Oferta na wyłączność ps2, gc i pierwszego x-boxa >>> wszystko z pc lat 00'-06.

która jest już od dawna dostępna na PC w 1080p i 60 fps:

Nom, podkreśla pieknie, ze pctowcy to zlodzieje.

Gry w ktorej przeciwnicy to kroliczki z rogiem, czy wielka ropucha nikogo.

Kto w ogole jest odpowiedzialny za design potworow w japonskich szitach? Pacjenci zalladow psychiatrycznych? Kur.wa pamietam z ffvII jak walczylo sie z sejfami. Kreatywnosc na poziomie krasnali z halo.

Opublikowano

Ogrywalem ostatnio ponownie genialnego FFVII i nie pamiętam aby były jakiekolwiek walki z sejfami.

Opublikowano

Assassin’s Creed Unity & Far Cry 4 - PC Versions To Be Developed By Ubisoft Kiev

Już wiecie, blachary, gdzie wasze miejsce? Nawet niegodniście, żeby wam w cywilizowanym kraju gry robić tylko klepane w trzecim świecie za hrywny porty dostaniecie! 8)

Wiesz że przez Amerykanów czy Francuzów my jesteśmy tak samo trzecim światem jak ukraina czy Nigeria. Taka ignorancja i debilne rozdzielanie jest godne hamburgera ale nie inteligentnego polaka.

No ale przynajmniej iras pokazuje swoje prawdziwe ja.

P.s. takie metro czy stalker to rzeczywiście strasznie niedorobione gry.

Opublikowano

aaaaaaaaaaaa,,,, nie

Co zrobiłeś nie jest w witaj witaj witaj Co witaj sto sto sto

W

Wojtanowski w

Wojtanowski w

Opublikowano

To chyba alter kolegi Irasa. Obaj pier.dola bez sensu.

Opublikowano
Leak PS+ August: PS4 Octodad, The Swapper, PS3 Saints Row 4, Far Cry 3: Blood Dragon, PSV 1001 Spikes, Atelier Rorona Plus

Czekam na opinie ze Octopad to bardzo fajna, niedoceniona gra dla koneserow gamingu XD.

Opublikowano

Swapper jest w preorderze w store wiec otrzymanie go w ramach ps plus byloby dosc dziwne

Atelier Rorona miala premiere chyba 4tyg temu wiec tez dziwnie

w kazdym badz razie nawet jakby to sie potwierdzilo to na ps4 dalej bieda i nedza, ps3 i vita praktycznie slabych miesiacy nie maja

FC3 byl w plusie, a nie Blood Dragon

Opublikowano

Ogrywalem ostatnio ponownie genialnego FFVII i nie pamiętam aby były jakiekolwiek walki z sejfami.

Dobra sejfy byly gdie indziej ale za to mamy latajace zywe lustra czy walczace ekrany komputerowe, domy i wiewiorki lol.

Opublikowano

Ale to jest ten dodatek do FC3, czy on tez juz byl?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Zawsze uważałem tę grę za perełke maszyny sony ale już xboty wyzywają świetnego exa sony,brawo.

Opublikowano

Dobra sejfy byly gdie indziej ale za to mamy latajace zywe lustra czy walczace ekrany komputerowe, domy i wiewiorki lol.

sto razy bardziej wole zapuscic jrpg z ery swietnosci tego gatunku i walczyc z lustrem, domem lub wiewiorka niz odpalac po raz setny jakiegos liniowego, zbugowanego, badziewnego fps, jakie teraz hurtowo produkowane sa na konsolach

najpopularniejsze gry na next geny w 2014 roku - battlefield4, call od duty, halo collection, destiny, wolfenstain - FPS FPS FPS FPS i FPS - zygam powoli tym trendem i wspolczesnym podejsciem do console gamingu serwowanym przez najwiekszych wydawcow

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.