Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ogrywalem ostatnio ponownie genialnego FFVII i nie pamiętam aby były jakiekolwiek walki z sejfami.

Dobra sejfy byly gdie indziej ale za to mamy latajace zywe lustra czy walczace ekrany komputerowe, domy i wiewiorki lol.

W halo masz śpiewające po niemiecku krasnale i kolorowe żelki. XDDDDDD

W tlou masz typów z jakimiś dziwnymi czaszkami lol kto to wymyśla przecież w prawdziwym świecie czegoś takiego nie ma, zje.bana gra.

Shadow of the Collous to już jakiś idiota do kwadratu wymyślał, pokryte mchem kolosy lol top beka xD

Infamous typ strzela z kulek dymowych i wciąga neony, ktoś tu chyba się ostro naćpał przy projektowaniu gry xDDDDD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Leak PS+ August: PS4 Octodad, The Swapper, PS3 Saints Row 4, Far Cry 3: Blood Dragon, PSV 1001 Spikes, Atelier Rorona Plus

Czekam na opinie ze Octopad to bardzo fajna, niedoceniona gra dla koneserow gamingu XD.

Jest to spoko gra, ale co pewnie spojrzałeś na yt i beka XD The Swapper też jest dobry, ale to resztki ze stołu master race bo gra już dawno miała swoją premierę (do tego średnią ma 89% żaden eks na ps4 nie ma takiej :teehee:)

Cóż Dishonored > Saint's Row 4, Midtown Madness > FC Blood Dragon.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Dishonored ? Dla mnie ta gra byla tak biedna i nudna, ze 10razy bardziej wolalbym wrocic do zabawy w SR4 (ktorego nie zdazylem ukonczyc na 360tce). Octopad to takze spoko szpil, ogolnie fajnie gdyby ten miesiac sie potwierdzil, ale to raczej mega watpliwe.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Bluber jak cos napisze to az laczki spadaja....ze smiechu.

Opublikowano

Dishonored ? Dla mnie ta gra byla tak biedna i nudna, ze 10razy bardziej wolalbym wrocic do zabawy w SR4 (ktorego nie zdazylem ukonczyc na 360tce). Octopad to takze spoko szpil, ogolnie fajnie gdyby ten miesiac sie potwierdzil, ale to raczej mega watpliwe.

no ja mam to samo z Saint's Row, za darmo tej 4 części bym nawet nie odpalił bo trójka to już był kasztan dla sebków z gimbazy

Bluber jak cos napisze to az laczki spadaja....ze smiechu.

Sam dałeś Dishonored 8/10 na filmwebie :teehee: więc ocb?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Od The Swapper - rewelacja. Najlepsza gra ubiegłego roku, według mnie. Ciekawe jak zrobili sterowanie? W wielu miejscach gra wymagała szybkich ruchów myszki. Pewnie pozmieniali trochę levele.

Edytowane przez Marian446

Opublikowano

Zgadzam się co do SR. Jedynka miała być zapchajdziurą przed GTA na 360, a wyszła udana gra z ciekawym gangsta klimatem i interesującym multi, dwójka miała gorsze multi, ale zasadniczo działała lepiej od strony technicznej, no i fajnie się w nia grało w coopie. W trójkę grałem, ale już wszystko było przesadzone, czwórkę odpuściłem.

Pewnie jestem w mniejszości, ale naprawdę żałuję multi z SR. Jedynka miała bardzo grywalne i nowatorskie tryby.

Opublikowano

A widziales komentarz do oceny? No wlasnie.
Opublikowano

Nadal nie rozumiem, Dishonored to lepsza gra od Saint's Row IV i to jest fakt, nie wiem po co ty w ogóle dyskutujesz z tym.

Opublikowano

Nadal próbuje wyrzucić sr3 z mózgu.

Opublikowano

Nadal próbuje wyrzucić sr3 z mózgu.

Ja to samo - gra kompletnie do mnie nie trafiła.

Opublikowano

Przeciez mi nie o to chodzi. Sr 4 to szrot, Ale Dishonored nie jest lepsza od BD. Przynajmniej bd nie udaje ze ma fajna fabule.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nadal nie rozumiem, Dishonored to lepsza gra od Saint's Row IV i to jest fakt, nie wiem po co ty w ogóle dyskutujesz z tym.

Co znaczy lepsza? 

Opublikowano

In its home country, Bravely Default reached 400,000 copies sold, Square Enix revealed to Japanese gaming site Dengeki Online (via NeoGAF). In the rest of the world, Bravely Default, which plays a lot like a classic 16-bit Final Fantasy, surpassed 600,000 copies sold. In recent months, Square Enix confessed that it got away from what made Final Fantasy popular in the first place. With Bravely Default performing nearly as well as some “real” Final Fantasy releases, the company is looking to its new RPG as a model for the future.

All this has Square Enix examining and reconsidering its modern strategy for Final Fantasy.

“In the past, when we developed console games with a worldwide premise, and we lost our focus,” Square Enix president Yosuke Matsuda said in an interview with Japanese newspaper Nikkei. ” And not only did [those releases] end up being games that weren’t for the Japanese, but they ended up being incomplete titles that weren’t even fit for a global audience.”

Matsuda didn’t give specific examples, but the main Final Fantasy games are on a downward trend in terms of sales.

“On the other hand, there are games like the JRPG [bravely Default that] we made for the Japanese audience with the proper [and familiar] elements,” he said. “[That] ended up selling well around the world.”

http://venturebeat.com/2014/07/28/bravely-defaults-1m-copies-sold-reveals-why-it-has-square-enix-is-reconsidering-its-final-fantasy-strategy/

Poprawiło to trochę mój kiepski humor. Trzymam kciuki.

Opublikowano

To square enix. Już oni znajdą sposób by spartolić sprawę.

Czy nie chcieli zrobić oni z Bravely Default corocznego tasiemca?

Opublikowano

mogliby to sportowac na vite :(

btw. to ze bravely default jest dobre to nie ich zasluga, jak dobrze kojarze to inni ta gre robia, oni sa tylko wydawca

Opublikowano

A zrobili?

Opublikowano

A zrobili?

A browser game has already gone into development called Bravely Default: Praying Brage, which began an open beta on November 11, 2012. The game takes place 200 years after the original game, will include a new cast of characters, and will be connected with the Nintendo 3DS game in some manner. The sequel, titled Bravely Second, would be made for the 3DS and use the altered gameplay system in the re-release of Bravely Default. In an interview with Japanese magazine Dengeki, producer Tomoya Asano said that he would ideally like to release a new Bravely game every year.

Opublikowano

Przeciez mi nie o to chodzi. Sr 4 to szrot, Ale Dishonored nie jest lepsza od BD. Przynajmniej bd nie udaje ze ma fajna fabule.

no dobra, dla mnie to balas straszny taki sam jak FC3, ja nie trawię gier od Ubisoftu zdecydowanie

Co znaczy lepsza? 

No lepsza, czego nie rozumiesz? Są rzeczy lepsze i gorsze SR IV należy do kategorii gier gorszych dla niższej klasy.

Opublikowano

Najlepsze w tym jest fakt,że to nie SE zrobił BD tylko inny dev i dopiero oni musieli pokazać partaczom ze Square jak sie robi jrpg.

Opublikowano

...

No lepsza, czego nie rozumiesz? Są rzeczy lepsze i gorsze SR IV należy do kategorii gier gorszych dla niższej klasy.

SR IV jest lepsza.

Opublikowano

...

SR IV jest lepsza.

nie jest

Opublikowano

Jesli SE chce naprawic Finala mam dla nich bardzo prosta recepte:

Wyrzucic toryiame = win/profit

Opublikowano

Zdunek przeciez sr 4 to tak naprawde sr 3.5 z mocami zerznietymi z infamous.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.