Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Teraz Maciomaniak (pipi)nie żałosne 50 tys. znaków o tym ,, że to było dawno i nie prawda, on nie wiedział, co pan zrobisz nic pan nie zrobisz ".

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

DriveClub wydawał mi sie nijaki jak jeszcze miałem PS4

Forza 5 jest najlepsza gra wyścigowa w jakas gralem.

A w poprzednim CW:

DriveClub (z ostatnich materiałów) zjada tą Forze na śniadanie bez popity

:turned:

Jak mozna bylo po kilku materialach dochodzic do takich wnioskow XDDDDD

Opublikowano

Pisałem tłumaczyłem, że by nie skakał po wszystkich tematach świata i nie krzyczał tak głośno na lewo i prawo to teraz ma.

Zupełnie jak w kawale żona pyta męża kochanie jakie imię dla dziecka tomasz, dla czego tomasz ??? nie chciałaś w dupę to masz ;P

Opublikowano

aaa, ze tomasz!

Opublikowano

Podoba mi się podejście CDP - żadnych dodatkowych bonusów dla sklepów czy wydawców. Każda kopia gry, na każdej platformie zawiera w 100% tę samą zawartość.

Opublikowano

Meh... te dodatkowe zawartosci to dodatkowa kasa dla dewelopera, a skorki czy jakies broni zazwyczaj nie robia w ogole roznicy. #iebiemnieto

Opublikowano

DriveClub wydawał mi sie nijaki jak jeszcze miałem PS4

Forza 5 jest najlepsza gra wyścigowa w jakas gralem.

A w poprzednim CW:

DriveClub (z ostatnich materiałów) zjada tą Forze na śniadanie bez popity

:turned:

Interpretacja na własna korzyść. Mówiłem o kwestiach graficznych - oczywiście wygodnie jest znalezc takie posty by wszystko poskładać w jedna zgrabna całość. Aż nie chce mi sie tego tłumaczyć.

Opublikowano

Maciomaniak Jaczes Easye tych 3 panów zmienia front jak kule kierunek lotu na wojnie, tym panom nie można wierzyć w nic !!

Są osobami niewiarogodnymi i każda ich wypowiedź powinna lądować w koszu !!! Tak jest !!!!

To napisz mi Soul z czym tak zmienilem zdanie przez te pare edycji CW, poza Xszrotem (ktorego sam chcialem kupic), ale niestety zabila mnie ich kampania marketingowa i sama konsola 720p   :teehee:

Tylko krowa nie zmienia zdania, a w przeciwienstwie do niektorych, po zakupie PS4 - 360tka, i pierwszy Xbox niestal sie nagle "szrotem bez gier". Pomijam juz fakt, ze dostalem przez te edycje najwiecej minusow piszac, ze Xbox 1 stawialem zawsze przed PS2, 360tke przed PS3, ktora broni sie wylacznie single playerem, ze Wii ma najlepsze platformery, a Vita ma jednak gry ^^

No ale rozumiem - 1 zmiana podstawowej konsoli od 15 lat jest dla Ciebie nie do zakceptowania. Tylko Xbox ! otwartym gracz z bardzo wiarygodna opinia  :ninja:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Podoba mi się podejście CDP - żadnych dodatkowych bonusów dla sklepów czy wydawców. Każda kopia gry, na każdej platformie zawiera w 100% tę samą zawartość.

Też mi się podoba takie podejście do klienta.W dodatku ich poszczególne edycje Wieśka zawsze zawierały jakieś bonusy, a przy tym cenowo wychodziły bardzo fajnie.

Nawet standardowe edycje coś dostawały, a przy tym były to jakieś sensowne rzeczy,a nie popierdółkowate DLC jak to najczęściej teraz bywa ze wszystkimi tymi edycjami specjalnymi. Cenowo też

Szkoda,że to tylko wyjątek od panującej reguły.

Opublikowano
Kotaku: Nintendo planning future for both 2D and 3D Metroid

Stephen Totilo, Kotaku: I can't ask you what's going on with Pikmin, because you've answered that for the last couple of years in a row. I can't ask you what's going on with Star Fox, because you answered that this year. So... what is going on with Metroid?

[everyone laughs]

Shigeru Miyamoto, Nintendo: The original creators of Metroid and the director who was the director of the Metroid Prime games who worked under me when I was producing those both now work for Mr. Takahashi, so you'll have to ask him.

Shinya Takahashi, Nintendo: So it has been a while since we released the last one and we're having discussions internally about what we can do next. So at this point we have two different types of Metroid games. We have the Prime style of Metroid game and we have the more traditional style of Metroid game. We feel that we do need to take care of both of these styles of play. And the hope is that at some point in the near future we'll be able to share something about them.

Bill Trinen, Nintendo — who had been translating for our interview: Mr. Miyamoto was prompting him to say, 'Which of these two styles do you like best?'

Totilo: It's been so long that I miss both of them. They're both great, but it's been a long time. The [2D] Metroid people don't really much anymore. The only one like that recently was a Batman game made for the 3DS and the Vita that was created by some guys who used to be at Retro. So I miss that style of game. As for Metroid Prime, nobody at all makes anything like that. So in other words, if you don't do it, no one will.

Miyamoto: This falls into your question before of remaking the same franchises.

Totilo: I'll get back to that in a second, but which of the two styles do you guys like better? The 2D or Metroid Prime?

Takahashi: I like them both. They both have a different style of appeal.

Miyamoto: I have the New Super Mario Bros. series [for 2D], so I like Prime. I think there's still a lot of new things that could be done with the Prime series.

http://kotaku.com/nintendo-is-planning-a-future-for-both-2d-and-3d-metroi-1590142491

To plus przypinka Reggie na VGX, chyba jasnym jest, że Retro robi Metroida na Wii U. Pewnie będzie łabędzim śpiewem konsoli.

Opublikowano

Maciomaniak Jaczes Easye tych 3 panów zmienia front jak kule kierunek lotu na wojnie, tym panom nie można wierzyć w nic !!

Są osobami niewiarogodnymi i każda ich wypowiedź powinna lądować w koszu !!! Tak jest !!!!

To napisz mi Soul z czym tak zmienilem zdanie przez te pare edycji CW, poza Xszrotem (ktorego sam chcialem kupic), ale niestety zabila mnie ich kampania marketingowa i sama konsola 720p   :teehee:

Tylko krowa nie zmienia zdania, a w przeciwienstwie do niektorych, po zakupie PS4 - 360tka, i pierwszy Xbox niestal sie nagle "szrotem bez gier". Pomijam juz fakt, ze dostalem przez te edycje najwiecej minusow piszac, ze Xbox 1 stawialem zawsze przed PS2, 360tke przed PS3, ktora broni sie wylacznie single playerem, ze Wii ma najlepsze platformery, a Vita ma jednak gry ^^

No ale rozumiem - 1 zmiana podstawowej konsoli od 15 lat jest dla Ciebie nie do zakceptowania. Tylko Xbox ! otwartym gracz z bardzo wiarygodna opinia  :ninja:

Ej ja robię trollnig all the time ! a podobno ten cały  Order skończy jak HS i LAIR :<

Winny zawsze się tłumaczy.

by

kidnappa

Opublikowano

http://kotaku.com/nintendo-is-planning-a-future-for-both-2d-and-3d-metroi-1590142491

To plus przypinka Reggie na VGX, chyba jasnym jest, że Retro robi Metroida na Wii U. Pewnie będzie łabędzim śpiewem konsoli.

W tym temacie taka informacja nikogo nie obchodzi, gra dla dzieci.

I jeszcze chodzisz kobietą, fuu. Jak ja mam czuć się męsko i dorosło (26 lat na karku robi swoje) grając laską? ;/

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Dobra, pogralem w Destiny i naszla mnie refleksja:

- rusza sie, wyglada, brzmi, strzela i ma feeling jak halo

- boty nienawidza halo, ale destiny "GOTY i najlepsza wersja mesjasza"

Mysle sobie, ze gdyby dostali gearsy albo mariana, to by (pipi)a zmarli na miejscu z przegrania, tak jak afrykanskie dzieci z przejedzenia jak przyjezdza czerwony krzyz.

Opublikowano

Dave nie ma krasnali = goty.

Opublikowano

a nie chodziło Ci o klapków? Wy tam jako nintendofagi to ładnie macie juz zryte czerepy od rzygania tęczą.

Opublikowano

Dave nie ma krasnali = goty.

no, ale w multi halo nie ma krasnali :)

To jest po prostu tak zalosne, ze az szkoda gadac :)

Opublikowano

Dobra, pogralem w Destiny i naszla mnie refleksja:

- rusza sie, wyglada, brzmi, strzela i ma feeling jak halo

- boty nienawidza halo, ale destiny "GOTY i najlepsza wersja mesjasza"

Mysle sobie, ze gdyby dostali gearsy albo mariana, to by (pipi)a zmarli na miejscu z przegrania, tak jak afrykanskie dzieci z przejedzenia jak przyjezdza czerwony krzyz.

i tu się z Tobą zgodzę :) Próżno szukać na PS3 tak wyje.bnego shootera tpp jak Gears of War

Opublikowano

No co ty jest uncharted :teehee:

Opublikowano

tlou, najlepsze multi generacji.

Opublikowano

Ta gra jarali sie glownie fani HALO, wiekszosc osob, nawet tych, ktorzy mieli 360tke nie wiedzieli o grze prawie nic, a niektorzy nawet do wczoraj pytali, czy gra w ogole bedzie miala fabule.  :thumbsup:

Rozmachem Destiny przebije HALO - juz nie mowie o otwartosci swiata, eksploracji, rozwoju postaci, ilosci uzbrojenia - sama alpha wyglada jak jakies MMO, design i klimat rozwala, a Bungie widac doskonale wie co robi - tworzy nowa potezna marke, ktora ma zamiar sprzedawac przez najblizsze lata! Dobrze, ze chociaz ta szpila nie zaliczyla obsuwy...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Przejdźmy do rzeczy poważnych, kiedy jakaś konfa? TLG mają zapowiedziec.

Opublikowano

Ta gra jarali sie glownie fani HALO, wiekszosc osob, nawet tych, ktorzy mieli 360tke nie wiedzieli o grze prawie nic, a niektorzy nawet do wczoraj pytali, czy gra w ogole bedzie miala fabule.  :thumbsup:

Rozmachem Destiny przebije HALO - juz nie mowie o otwartosci swiata, eksploracji, rozwoju postaci, ilosci uzbrojenia - sama alpha wyglada jak jakies MMO, design i klimat rozwala, a Bungie widac doskonale wie co robi - tworzy nowa potezna marke, ktora ma zamiar sprzedawac przez najblizsze lata! Dobrze, ze chociaz ta szpila nie zaliczyla obsuwy...

Jezeli dla Ciebie teleportowanie sie miedzy jedna mapa a druga (te loadingi!) to open world to gratuluje.

Ogolnie hajp mi wrocil i gre bede mial na premiere :) Filmik Zeratula jest super.

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.