Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jedno i drugie to gry zrobione pod Januszy. Dishonored może trochę mniej, ale i tak mechanikę skradania pokpili, grę można przeblinkować, a bez używania tego czaru jest strasznie nudno. Czekam, aż jakikolwiek wydawca gier AAA wyda grę typowo pod Stealth. Żadnych wyborów typu, masz różne dostępne style gry. Czysty Stealth. Oczywiście nic takiego nie będzie miało miejsca.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Grałem we wszystkie wyżej wymienione gry i mi najbardziej spodobało się SR IV ze względu na otwartość świata i swobodę w prowadzonej rozgrywce. Owszem mam świadomość że 4 to ogromne DLC dla III i wolałbym aby wyszła jako "spin", ale bawiłem się przy niej tak dobrze, że przymykam oko na takie niedogodności. 

Opublikowano

Zdunek jak tam ps3? posciagaly sie patche?

Opublikowano

Assassin’s Creed Unity & Far Cry 4 - PC Versions To Be Developed By Ubisoft Kiev

Już wiecie, blachary, gdzie wasze miejsce? Nawet niegodniście, żeby wam w cywilizowanym kraju gry robić tylko klepane w trzecim świecie za hrywny porty dostaniecie! 8)

Oj, jak mi przykro.

Hihihi

Opublikowano

Zdunek jak tam ps3? posciagaly sie patche?

Telewizor muszę kupić :C

Nie pograłem sobie długo bo TV pożyczony na czas sprawdzenia sprzętu.

Opublikowano

Też mi różnica czy kolejnego AC będzie robić Ubi Kiev czy Bangladesz, gameplay'owo i tak nadal będzie to seria dla niepełnosprytnych.

Opublikowano

Remote Play nie działa z ps3?

Też mi różnica czy kolejnego AC będzie robić Ubi Kiev czy Bangladesz, gameplay'owo i tak nadal będzie to seria dla niepełnosprytnych.

FC to samo

Opublikowano

FC to samo

Obsługuje 15 gier z czego większość to parzydła.

No chyba że masz przerobione PS3. I jak tu być uczciwym?  :down:

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

przez cala generacje chyba jakies 4 szroty to obsluguja + klasyki z psx :D

Opublikowano

Remote Play obok Move i 3D kolejna fantastyczna innowacja, o której nawet samo Sony zapomniało.

a jak można było instalować GNU+Linux i to było naprawdę super, to musieli to zabrać, chuye złamane ;/

Opublikowano

na PS4 jest wspierane od poczatku wraz ze wszystkimi grami.

Opublikowano

trochę fail z tym brakiem MP3, ale (pipi)a kto słucha MP3 na konsoli?

Mp3 to nie, bo wole lepszą jakość po zgraniu płyty CD do plików audio, ale ja lubię sobie posłuchać własnej muzyki (w takim Pesie można och.ujeć od ichniego soundtracku).

Opublikowano

szpiedzy z krainy deszczowcow donosili ze sony celowo zablokowalo remote play na linii ps3-->vita by reklamowac to jako eksluzywny bajer dla konsoli ps4, bo jak inaczej tlumaczyc fakt, ze przez piracki firmware mozna na ps3 odblokowac pelny remote albo ze sony reklamowalo ta obsluge killzone3...choc z tego co czytam mimo wszystko imput lag jest dosc spory, o wiele wiele gorszy niz w przypadku ps4 i framerate tez czasem siada, na ps4 betonowe 30fps

Opublikowano

(...) Sony takie dobre, nie dyma graczy wcale :).

nie myślałem, że kiedykolwiek przeczytam takie mądrości z Twych ust. Brawo!

Opublikowano

Najlepsza beka to była z Sixaxis, i te ściemy, że nie można połączyć czujnika z wibracjami, lol. (pipi)ane kłamliwe chytrusy.

Opublikowano

Ciekawe jak długo pociągnie touchpad w padzie od PS4 i ten głośniczek - patrząc na Move, Sixaxisa czy 3D, podejrzewam że w przyszłym roku wszyscy o tym zapomną, albo skończy się na wyświetlaniu mapy/odpalaniu autologów.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Wycięcie połowy funkcji z konsoli i zagrywki typu online passy do własnych eksów, jak można inaczej tłumaczyć trzymanie się tej marki jeśli nie klapki na oczach? Wyjaśnijcie mi to plox.

Aha no i wyłączanie później do tych eksów online, bo hajsu na prąd nie ma xD

Opublikowano

W jakiej grze tak wyłączyli? 

Gran turismo, resistance.

Opublikowano

dzisiaj klapki mają święto bo może wreszcie ograją ichniego mesjasz po roku od premiery :teehee:

Opublikowano

Czytam smuty o tym, czy Saints Row, powtarzam - Saints Row jest lepsze od Far Cry'a, powtarzam - Far Cry'a i zastanawiam się, czy jest jeszcze u was nadzieja. "Zwycięzcy" w 2014 czekają na remaster tytułu sprzed roku, a przegrańcy z Wii U na takie kaprawe gunwa ze zbyt małą ilością głębokiej fabuły:

iq5ZvQTN1wAsm.gif

iDPIEr78B788O.gif

Opublikowano

W jakiej grze tak wyłączyli? 

EA wyłącza ciągle serwery starszych gier i jakoś nikt nie płacze więc wydaje mi się, że to normalna sytuacja. Skoro grą jest małe zainteresowanie to im się to nie opłaca, powinna być opcja hostowania gry mimo, że wtedy gorzej się gra niż na serwie, ale po latach pograłbym w starsze tytuły online z kolegami a tak to lipa.

Opublikowano

Lol, ale (pipi)nia ze strony Sony :/ zawsze ich szanowałem, pomimo różnych szwindli, ale to przesada! na szczęście kochane Nintendo tak nie robi <3 co prawda wylączyli serwery wszystkich gier na DSa i Wii, ale to nie od nich zależało :<

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.