Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No jasne, że tak. Po prostu dziwnie czyta mi się Twoje posty w takim stylu, wiedząc, że jeszcze kilka miesięcy temu nie pozwalałeś na The Order złego słowa powiedzieć.

Gdyby nie fakt, że The Order jest filmowym korytarzykiem z możliwością grania co jakiś czas, to miałbym inne podejście do tego, ale z dostępnych obecnie materiałów i wypowiedzi osób, które w to grały, szykuje się (niestety) syf. To była jedna z tych gier, dla której brałem PS4, ale nieudolność Sony w promowaniu tego tytułu, materiały kiczowatej jakości (jakby nie mogli pokazać czegoś wooow) i ogólna koncepcja w stylu - tylko singiel, zero multi - skutecznie ostudziły mój zapał. A szkoda, wielka szkoda - klimaty trafiają IDEALNIE w mój gust.

Do DriveCluba z kolei zraziłem się, jak zobaczyłem to:

1hn5otvz3y39.gif

Nie chodzi o porównanie do Horizon 2, a o to, że jak zjedziesz na wąziutkie pobocze i dotkniesz barierek, to gra daje Ci trzy sekundy na powrót na trasę, albo reset i zaczynasz na środku ulicy. Nie dość, że tory są absurdalnie zamknięte, to jeszcze to. Nie wiem, jaka będzie sama gra, być może DC im się uda, ale wiem, że Horizon 2 pod względem zawartości i trybów zabawy wyprzedzi DC o wiele długości.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Hav3n, ja wiem ze Ty masz problemy z czytaniem. Sam sie zatrzymales w 2013r bo widzisz - wszystkie multiplatformy online chodza tak samo, na tych samych serwerach - slyszales o jakis lagach w jakiejkolwiek grze ? Roznica tkwi tylko w tym, ze 3/4 gier jest ciut ladniejsza na konsoli Sony i przewaznie plyniejsza. No i tak - w (pipi)e ma dash konsoli, wazne, zeby szybko ladowal znajomych i gry. Zdecydowanie wole mniejsza funkcjonalnosc i MGS w 1080p z lepszym oswietleniem, niz Snap i gre, ktora nie wiele sie rozni od  pastegnowej 360tki...  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

co wrzuci Sony = potrzebne, dobra gra.

co wrzuci MS - nie jest mi potrzebne, nudna gra. wole zagrac w tamta gre na PS3/PS4.

to akurat jest bomba prawdy. 

edit

Macio się zraził do DC bo nie da się Lambo po burakach jeździć. kur.wa skisnę

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

A Ty jak zwykle widzisz tylko to co chcesz widzieć.

Opublikowano

kochane nintendo, powtarzam:

- padlet trzymajacy 3h

- brak mozliwosci oficjalnego kupienia padleta jesliby sie uszkodzil

- wsteczna kompatybilnosc ale wymagajaca akcesoriow ze starych konsol

- chore ceny i malo gier w e-shopie

- nie mozna wylaczyc padleta nawet jak grasz na pro controlerze

Opublikowano

oglądnąłem Twojego gifa i punkt nr 2 to miszcz xD

Opublikowano

a jak byś chciał zagrać w gry Wii na tabletopadzie? Miałeś kiedykolwiek Wii?

Opublikowano

Suteq dał pierwszej Bajonecie 4/10 więc no tego...

Masz jakis ukryty bol tylka ze mnie szpiegujesz? xD

Nie, dlaczego? Po prostu musiałem zweryfikować twój gust.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

No ale nie rozmawiamy teraz o PS3 tylko o PS4. Takze mozna sobie wsadzic w dupe dedyki MS i ich marketingowy belkot o miliardzie serwerow, bo granie online w 3/4 gier nie roznic sie aktualnie niczym miedzy tymi 2 platformami, a nawet w takim BF to na Xbonie dodatki wychodzily 2 tyg pozniej, ze wzgledu na problemy. I co sie stalo z ta slynna chmura MS ? Bo ciagle piszecie, ze Sony zabija swoje projekty, ale gdy MS pozbywa sie funkcjonalnosci, zwalnia Kinecta dla 10%mocy, bez ktorego jeszcze 4 miesiace temu przeciez nie bylo konsoli to jest w porzadku ? I to wszytsko po to, by wypocic taka sama grafe w paru multiplatformach jak na PS4. Nextgen !  :teehee:

A co się miało stać z chmurą, bo nie rozumiem? Chyba nie do końca zdajesz sobie sprawę czym ta chmura jest i do czego służy ;)

Odblokowanie 10% mocy przeznaczonej dla Kinecta nie zmieniło kompletnie nic w funkcjonowaniu konsoli. Xbox One dostał boosta i tyle.

Opublikowano

kochane nintendo, powtarzam:

- padlet trzymajacy 3h

- brak mozliwosci oficjalnego kupienia padleta jesliby sie uszkodzil

- chore ceny i malo gier w e-shopie

- nie mozna wylaczyc padleta nawet jak grasz na pro controlerze

Za to Vita tak dobra i z pojemną baterią, że do samolotu muszę jeszcze DSi zabierać, żeby nie umrzeć z nudów. No i nie ma na nią gier.

Opublikowano

No ale nie rozmawiamy teraz o PS3 tylko o PS4. Takze mozna sobie wsadzic w dupe dedyki MS i ich marketingowy belkot o miliardzie serwerow, bo granie online w 3/4 gier nie roznic sie aktualnie niczym miedzy tymi 2 platformami, a nawet w takim BF to na Xbonie dodatki wychodzily 2 tyg pozniej, ze wzgledu na problemy. I co sie stalo z ta slynna chmura MS ? Bo ciagle piszecie, ze Sony zabija swoje projekty, ale gdy MS pozbywa sie funkcjonalnosci, zwalnia Kinecta dla 10%mocy, bez ktorego jeszcze 4 miesiace temu przeciez nie bylo konsoli to jest w porzadku ? I to wszytsko po to, by wypocic taka sama grafe w paru multiplatformach jak na PS4. Nextgen !  :teehee:

A co się miało stać z chmurą, bo nie rozumiem? Chyba nie do końca zdajesz sobie sprawę czym ta chmura jest i do czego służy ;)

Odblokowanie 10% mocy przeznaczonej dla Kinecta nie zmieniło kompletnie nic w funkcjonowaniu konsoli. Xbox One dostał boosta i tyle.

taaaa, dostał takiego boosta, że Destiny będzie miało patcha, żeby rzutem na taśmę w mega męczarniach wyglądać prawie jak na PS4. Next gen Twoja mać 

Opublikowano

A Forza 5 Maciek nie przeszkadzaja Ci zamkniete trasy ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Też sie zastanawiam jak mogli tak ograniczyć zamknięte tory.

Iras jaki ma ból dupy, każdy mój post minusuje, aż przyjemnie patrzeć jak piecze :D

Opublikowano

Iras jaki ma ból dupy, każdy mój post minusuje, aż przyjemnie patrzeć jak piecze :D

Prawdziwy wojownik Sony, nie jakaś chorągiewka!

Opublikowano

A Forza 5 Maciek nie przeszkadzaja Ci zamkniete trasy ?

Ależ ja nie mam nic do zamkniętych tras. Czaisz o co tam chodzi? Zjedziesz na BYLE pobocze, 20 centymetrów poza asfaltem i gra chce Cię wrzucać z powrotem na ulicę. W Forzy 5 już te trasy są bardziej otwarte niż w DC.

Opublikowano

DC - pr0 gracze walczą o cenne sekundy, trzymając się w trasie i walcząc z ultra realistycznym deszczem

Horizon2 - beczkowe, kolorowe gimbusy śmigają Lambem po burakach i drewnianych sztachetkach na pełniej nieśmiertelności

idze idze - wstyd w ogóle zestawiać Horicrapa z DriveCudem. 

Opublikowano

taaaa, dostał takiego boosta, że Destiny będzie miało patcha, żeby rzutem na taśmę w mega męczarniach wyglądać prawie jak na PS4. Next gen Twoja mać 

Jakiego patcha? Gra w momencie premiery będzie wyglądać i chodzić identycznie jak na PS4, nie czytaj więcej PSSite.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Chvje z Microsoftu xD

Opublikowano

no na bete sie nie wyrobili...

sukces, że tekstury zdążyli dograć

Opublikowano

Prawdziwy wojownik Sony, nie jakaś chorągiewka!

Bo boty wcale w 90% zamiast odpowiedzieć sensownie na jakiś argument nie walą tylko minusami z ukrycia.

co za roznica, skoro na konsolowym bublu jakim jest Xbox 729p pewnie i tak nigdy nie zobaczycie takiego poziomu wykonania gier, jak w Killzonie, The Order, Uncharted itp. - bedzie dokladnie tak jak przy poprzedniej generacji, z ta roznica, ze software i poziom uslug sieciowych sie zatarl, zas multiplatformy chodza teraz plynniej i w wyzszej rozdzialce na konsoli Sony.

Software i poziom usług sieciowych się zatarł? Nie do końca. Sony ma rzeczywiście dobry system, który chodzi szybko i sprawnie, a dodatkowo genialnie rozwiązano sposób instalacji gier, ale pod względem różnych funkcjonalności są daleko za Microsofotem, który w kolejnych aktualizacjach dodaje ogrom nowych rzeczy. Co miesiąc masz tego pełno. 

Wlasnie dlatego sie zatarl, glowne bolaczki PS3 to bylo caly system,.

No, DROBNOSTKA jak chvj XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

15GB to bylo sciagane w listopadzie ale dalej sobie zyj w swoim swiecie.

Nowy Sniper Elite wcale nie wyszedł w listopadzie. A nie sorry, w tej grze patch waży tylko 10gb a nie 15. jest progres :D

Opublikowano

DC - pr0 gracze walczą o cenne sekundy, trzymając się w trasie i walcząc z ultra realistycznym deszczem

Horizon2 - beczkowe, kolorowe gimbusy śmigają Lambem po burakach i drewnianych sztachetkach na pełniej nieśmiertelności

idze idze - wstyd w ogóle zestawiać Horicrapa z DriveCudem. 

DC - mozesz jechac po zamkniętym torze, w 3 osobowym klubie, akurat ty i twoj kumpel z kokainą w rowie plus yeti na doczepkę (ale tylko na torach f2p z plusa)

FH2 - to co wyżej a jak się znudzi możesz pojechać gdzie oko poniesie, lubisz barszcz? walisz w buraki, drift na plaży nudystów - czemu nie? patrz na płotek - realistyczna potega chmury co pali masorzowe ps4 nie tylko oblicza realistyczną tęczę po deszczu - pozwala nawet ów płotek rozwalić. do tego kluby na 1000 osób pozwalają oprócz cocaine-butt-frienda dodać całą polską elitę xboxa do jednego klubu spod znaku maciomaniaka.

possibile only on xbox one

Opublikowano

Nie, dlaczego? Po prostu musiałem zweryfikować twój gust.

Lel wut
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.