Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

DC - pr0 gracze walczą o cenne sekundy, trzymając się w trasie i walcząc z ultra realistycznym deszczem

Horizon2 - beczkowe, kolorowe gimbusy śmigają Lambem po burakach i drewnianych sztachetkach na pełniej nieśmiertelności

idze idze - wstyd w ogóle zestawiać Horicrapa z DriveCudem. 

DC - mozesz jechac po zamkniętym torze, w 3 osobowym klubie, akurat ty i twoj kumpel z kokainą w rowie plus yeti na doczepkę (ale tylko na torach f2p z plusa)

FH2 - to co wyżej a jak się znudzi możesz pojechać gdzie oko poniesie, lubisz barszcz? walisz w buraki, drift na plaży nudystów - czemu nie? patrz na płotek - realistyczna potega chmury co pali masorzowe ps4 nie tylko oblicza realistyczną tęczę po deszczu - pozwala nawet ów płotek rozwalić. do tego kluby na 1000 osób pozwalają oprócz cocaine-butt-frienda dodać całą polską elitę xboxa do jednego klubu spod znaku maciomaniaka.

possibile only on xbox one

Probujesz pisac posty w stylu waldusia, ale ci to nie wychodzi. Sztuczne i naciagane.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie, dlaczego? Po prostu musiałem zweryfikować twój gust.

Lel wut

50491939.jpg

Od kiedy suta ty się taki nabrzmiały stałeś ?

Opublikowano

Probujesz pisac posty w stylu waldusia, ale ci to nie wychodzi. Sztuczne i naciagane.

no "darek otwórz" i koledzy w realu to to nie są ale spoko, dopiero wróciłem z urlopu, muszę wejść w rytm cw

Opublikowano

Nie wiem o co Ci chodzi alterku. Try harduj dalej.
Opublikowano

Easye o becie Destiny. Oczywiscie na PS4:

Kolejna padaka, bo w Becie nawet przy ogladaniu przerywnikow wyskoczyl problem z serwerem i gra sama wrocila z bledem do menu glownego.

no to w ogole premiera zapowiada sie super! Pewnie day one problemy z serwerami, zrywanie polaczenia, wracanie do menu glownego, niech dodatkowo konserwacje PSNU zrobia i bedzie mega 

NO ALE TE SAME STANDARDY, KURTYZANY KLEKAC DO MIECZA, XBOX DOOMED XDDDDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

kochane nintendo, powtarzam:

- padlet trzymajacy 3h

- brak mozliwosci oficjalnego kupienia padleta jesliby sie uszkodzil

- wsteczna kompatybilnosc ale wymagajaca akcesoriow ze starych konsol

- chore ceny i malo gier w e-shopie

- nie mozna wylaczyc padleta nawet jak grasz na pro controlerze

-ok

-ok

-Tylko do wii. Zresztą i tak nie widzę tutaj wady. Powodzenia z graniem w Skyward Sword na padlecie.

-chore ceny? Za gry na WiiU płacę mniej niż za gry na ps4/xo

-bzdura

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie wiem o co Ci chodzi alterku. Try harduj dalej.

Lepszy alterek którym oczywiście nie jestem niż wypierdek z neło plus xDD

---------------------------------------------------------------------------------------------

Serio w DC po wypadnięciu, teleportuje cie automatycznie na trasę ??

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

PSN zbliżył się do XBL, Dishonored to szrot, a MGS V to teraz GOTYG bo na PS4 wygląda lepiej, winne tego ponosi Pan Hideo, bo inni jakoś mogą, Bungie dało radę ale Pan Hideo już nie wyrobił, to, że Japońscy developerzy są 100 lat za murzynami udowodniła poprzednia generacja. Porównaj graficznie takiego MGS 4 do  Uncharted, a przepraszam nie ma co porównywać. 

ps widzę, że i <3 SONY w szczytowej formie (pipi)enia farmazonów. 

SONY dało takiego samego PSN co parę lat temu, każą sobie za to płacić a na otarcie łez do rzucili grupę z X360 i kto kogo tu dyma ? 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

BttPmkYIIAAtXZr.png

Bomby prawdy.

Stare, na dodatek to nie jest oficjalne konto CD Projekt Red. Jakiś koleś się podszył.

Ale FAIL :D

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Moze to nie jest oficjalne konto cdp red ale napisal i tak prawde.

Opublikowano

Obstawiam, że za 10 lat przy Wiedźminie 6 screen wciąż będzie aktualny :(.

TYLKO PC.

TYLKO STEM.

GABEN PROWADŹ NAS.

Opublikowano

Tutaj i tak może dwie osoby odpalą W3 w 1080/60 na ultra.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Już się nie mogę doczekać

60d.gif

Nie no, w sumie mogę, bo dwójka to dla mnie takie wymuszone 8/10.

Opublikowano

Niestety, tutaj też to widać, a gameplay z tegorocznych targów E3.

http://youtu.be/1JdyPp0NCco?t=27s

29 sekunda, drobny zjazd na pobocze i już zaczyna się odliczanie. Już w NFS2 nie było takich ograniczeń.

Opublikowano

Posiadacze Wii U, ilu z was kupuje Captaina Toada? Mam nadzieję, że chociaż kilku, bo inaczej Toad będzie smutny...

tumblr_n6z3z4RodC1rls587o1_400.png

Jest też znudzony waszą dyskusją o wyścigach.

tumblr_n6z3hy7Lyp1qh8rq6o1_500.gif

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Easye o becie Destiny. Oczywiscie na PS4:

Kolejna padaka, bo w Becie nawet przy ogladaniu przerywnikow wyskoczyl problem z serwerem i gra sama wrocila z bledem do menu glownego.

no to w ogole premiera zapowiada sie super! Pewnie day one problemy z serwerami, zrywanie polaczenia, wracanie do menu glownego, niech dodatkowo konserwacje PSNU zrobia i bedzie mega

NO ALE TE SAME STANDARDY, KURTYZANY KLEKAC DO MIECZA, XBOX DOOMED XDDDDD

No przeciez jak Bungie bedzie mialo problemy, jak w weekend, czy w dniu gdy beta ruszyla do pobrania, a ich serwery zdechly to sobie nawet na marketingowych "psudo-dedykach" nie pograsz (bo wyobrazcie sobie geniusze, ze jak serwery Bungie nie dzialaly to na Xbox One takze gry wlaczyc sie nie dalo). Gdzie wiec ta roznica na korzysc Xbox Live? poza tym, ze konserwacja PSNu jest srednio raz w miesiacu - i ta roznice jedynie zaznaczylem w poprzednim poscie (choc czesto i tak normalnie mozna online pocinac)

SONY dało takiego samego PSN co parę lat temu, każą sobie za to płacić a na otarcie łez do rzucili grupę z X360 i kto kogo tu dyma ?

Sony w ofercie co miesiac daje 6 czesto swiezych i za(pipi)istych gier na konsole, przez 2 lata rozdali cala mase hitow, czego o GWG raczej powiedziec sie nie da...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Niestety, tutaj też to widać, a gameplay z tegorocznych targów E3.

http://youtu.be/1JdyPp0NCco?t=27s

29 sekunda, drobny zjazd na pobocze i już zaczyna się odliczanie. Już w NFS2 nie było takich ograniczeń.

Mnie się ten DC kojarzy z taką ładną, ale pustą i sztuczną makietą. 

Opublikowano

@Figaro

Ja kupuję, dla zasady by wspierać prawdziwie konsolowy rynek. Gry blaszakowe ogram na blaszce.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Oczywiście że biorę, bo czemu by nie. Będzie w sam raz po Personie 4 na Vicie, ZombiU na WiiU, Fifie 15 na PC i Shovel Knight na 3DSie. Taki już los konesera.

Opublikowano

Skad ty wiesz skad ja jestem?

Wyjezdzasz z neo plusem(chociaz nigdzie o czyms takim nie wspominalem) i od razu po rejestracji wbijasz do cw. Nie, na pewno nie jestes alterem. xDD

Jestes glupszy niz sadzilem. :D

EOT

@edit

Hahahahahaha xD

Szatanek jakiego posta naprodukowal pelnego frustracji i klamstw. xD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

@Figaro

Ja kupuję, dla zasady by wspierać prawdziwie konsolowy rynek. Gry blaszakowe ogram na blaszce.

Oczywiście że biorę, bo czemu by nie. Będzie w sam raz po Personie 4 na Vicie, ZombiU na WiiU, Fifie 15 na PC i Shovel Knight na 3DSie. Taki już los konesera.

ToadRW.jpg

Opublikowano

Ja kupię!

Tak troszkę spoźnione ale chcę wyrazić moje zdanie o sr4.

Saints row 4 dało mi więcej frajdy w tamtym roku niż the last of us czy tomb raider. Jedyne gry przy których spędziłem więcej czasu to halo 4 i gta 5. Dishonored < thief.

Bayoneta będzie za(pipi)istym szpilem.

A zapomniałem o ac 4 też spoko gierka i chyba ze 20 h pograłem w grudniu.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Skad ty wiesz skad ja jestem?

Wyjezdzasz z neo plusem(chociaz nigdzie o czyms takim nie wspominalem) i od razu po rejestracji wbijasz do cw. Nie, na pewno nie jestes alterem. xDD

Jestes glupszy niz sadzilem. :D

EOT

A dla mnie jesteś nadal tak samo niemądry, od czasów gdy przybyłeś tu z podkuloną kitą z neło plus ( wiem bo byłem na forumku długo jako "gość" xDD i śmiano się z ciebie w statusach ), na pewno tylko walisz coraz bardziej sfrustrowane, real deal posty nawet na najmniejsza wzmiankę o tobie. W PSW byłaby z ciebie beka nieziemska. I tak nie jestem alterkiem cokolwiek to znaczy, chociaż wiem, że ty ze swoją mądrością byś napisał, że jesteś. 

Żeby nie było, że obrzydliwy spam :

Ładnie to śmiga w multi ; d

Edytowane przez Szatanek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.