Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Na szczęście teraz mamy gamercardy i można zobaczyć, kto faktycznie grał, a kto widział u kolegi na youtube.

Edytowane przez ping

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

I dziwnym trafem u Maciomaniaka PGR'a brak

Tekst o tym, że grał u kolegi za 3... 2... 1...

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

No nie jest, to konto założyłem, jak był u mnie X360 przez dwa tygodnie i tak już zostało :)

Opublikowano

@Bansai - Exact po raz kolejny wpada i gada coś, o czym nie ma pojęcia.

A o czym ty masz pojęcie hejtujac zamknięte trasy przy czym pisząc ze Forza jest swietna i PGR tez.

Ogarnij się.

Zresztą nie będę z hipokrytą dyskutował.

Opublikowano

2000 GS podpowiadają mi, że to niekoniecznie jest pierwsze konto Maciomaniaka.

A mi to, że wcześniej był klapkiem i od niedawna jest botem i niewiele udało mu się ograć na x360.

Opublikowano

A o czym ty masz pojęcie hejtujac zamknięte trasy przy czym pisząc ze Forza jest swietna i PGR tez.

Ogarnij się.

Tobie żyłka pęka za każdym razem, jak musisz mi odpisać. Może wyjdź na dwór, nie wiem, odpocznij od CW?

Nie hejtuje zamkniętych tras, tylko motyw z odliczaniem, jak zjedziesz na pobocze. Czytać się naucz najpierw.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

To ty zawsze się obrażałeś i deklarowałeś że już tu nie będziesz pisał xDD

Opublikowano

Ogarnij się.

Tobie żyłka pęka za każdym razem, jak musisz mi odpisać. Może wyjdź na dwór, nie wiem, odpocznij od CW?

Nie hejtuje zamkniętych tras, tylko motyw z odliczaniem, jak zjedziesz na pobocze. Czytać się naucz najpierw.

Jestem spokojny, mam 3 tygodniowy urlop.

Hejtujesz i nie dyskutuj z tym.

Opublikowano

W sumie jest prosty sposob na weryfikacje, niech Macio poda stary GS.

Ta-dah !

Opublikowano

Hejtujesz i nie dyskutuj z tym.

Że jak? Chyba lepiej wiem, co robię, a czego nie. Temat zamkniętych tras mi nie przeszkadza, wyścigi po zamkniętych trasach też nie, bawi mnie motyw z odliczaniem, jak zjedziesz na drobne pobocze (którego i tak jest bardzo mało) - tyle.

Opublikowano

Klapki nawet motyw z odliczaniem będą przyjmować jako plus i świetny patent :-D

Opublikowano

M$ kosztem grafy woli dać otwarty świat, SONY kosztem otwartego świata woli korytarze i super grafę. 

W nie których grach ofc, taki RYSE to świetny przykład, jest korytarz jest super grafa. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

2000 GS podpowiadają mi, że to niekoniecznie jest pierwsze konto Maciomaniaka.

Przeciez sam wspominal, ze cale zycie przegral wylacznie na konsolach Sony, Xboxa poznal w 2014r i stal sie najbardziej obiektywnym specjalista gamingu ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Klapki nawet motyw z odliczaniem będą przyjmować jako plus i świetny patent :-D

Nie
Opublikowano

Posiadacze Wii U, ilu z was kupuje Captaina Toada? Mam nadzieję, że chociaż kilku, bo inaczej Toad będzie smutny...

tumblr_n6z3z4RodC1rls587o1_400.png

Jest też znudzony waszą dyskusją o wyścigach.

tumblr_n6z3hy7Lyp1qh8rq6o1_500.gif

Capitan melduje się u mnie na day one !

Opublikowano

Te odliczanie juz na bank bedzie w pelnej wersji? Rozumiem, gdyby przez cos takiego mozna bylo scinac zakrety, jak niegdys nieslawny turniejs Shifta2 na LiveLeague, ale kompletnie nie rozumiem czemu ma to sluzyc na tak zamknietej drodze...

Opublikowano

Zebys nie wypadl z trasy I nie zgubil w lesie miliona drzew?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Eh trudny ten dziewiąty chapter w Valkyria Chronicles, ulepszę zwiadowców dzięki skirmish mode i może się uda.

Opublikowano

Eh trudny ten dziewiąty chapter w Valkyria Chronicles, ulepszę zwiadowców dzięki skirmish mode i może się uda.

To ten z ogromnym czołgiem, którego trzeba zniszczyć?

Opublikowano

To ten z ogromnym czołgiem, którego trzeba zniszczyć?

Ten z ogromnym czołgiem przeszedłem za pierwszym razem, no ale stresik był. Mówię o tym z 

odbijaniem księżniczki z opancerzonego wozu

Opublikowano

Coś kojarzę. Jest kilka wymagających misji, właśnie siódma i dziewiąta są dosyć znane. Pamiętaj by potem porobić te wątki dziennikarki, fajnie pogłębiają historię, tee hee.

Opublikowano

EA access(taki netflix tylko z grami)tylko na Xbox one.

Electronic Arts has just announced it will launch a subscription service on Xbox One that offers up a slew of EA games for one flat rate. EA Access will launch into beta today but will soon be deployed to all Xbox One users, according to the publisher.

Four games will be included during the beta: FIFA 14, Madden NFL 25, Peggle 2 and Battlefield 4, though others are in the works. EA Access membership includes a 10 percent discount on digital EA content, even full games, sold through the Xbox Games Store. Members will also get early access to trials of games such as Madden NFL 15, NHL 15, FIFA 15, NBA Live 15 and Dragon Age: Inquisition up to five days before retail release.

The service will be available for $4.99 a month or $29.99 annually. In a surprising move, retailers like GameStop will sell the memberships, which will be available in the U.S., Canada and Europe

http://www.polygon.com/2014/7/29/5948757/ea-access-subscription-xbox-one

Edytowane przez Zaqair

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.