Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Haha, "blad w systemie", MS nigdy by sie nie zgodzil na takie ruchanko graczy.

Mowilem ze 5$ nie moze byc bledem, Xbox taki doby, mozemy pograc na nim kilka dni wczesniej w dema  <3

TYLKO XBOX

ok, uspokoilem sie, a tak na powaznie ...

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

EA access(taki netflix tylko z grami)tylko na Xbox one.

Electronic Arts has just announced it will launch a subscription service on Xbox One that offers up a slew of EA games for one flat rate. EA Access will launch into beta today but will soon be deployed to all Xbox One users, according to the publisher.

Four games will be included during the beta: FIFA 14, Madden NFL 25, Peggle 2 and Battlefield 4, though others are in the works. EA Access membership includes a 10 percent discount on digital EA content, even full games, sold through the Xbox Games Store. Members will also get early access to trials of games such as Madden NFL 15, NHL 15, FIFA 15, NBA Live 15 and Dragon Age: Inquisition up to five days before retail release.

The service will be available for $4.99 a month or $29.99 annually. In a surprising move, retailers like GameStop will sell the memberships, which will be available in the U.S., Canada and Europe

http://www.polygon.com/2014/7/29/5948757/ea-access-subscription-xbox-one

Haha.

Opublikowano

Figaro,co w tym smiesznego?

Opublikowano

No dla takiego typowego EAsye (FIFA, BF i NFS) to wydaje się zaje,bista oferta, te wszystkie gierki za $30/rok jeśli dobrze rozumiem. I w kolejnym roku nowe?

Opublikowano

Czekam na ten damage control i probe odwrocenia kota ogonem w wykonaniu XDF ze to Sony zle, bedzie ciekawie.

giphy.gif

@raven

Tu chodzi o dema wczesniejsze i znizke 10% na "content" (czyt. DLC) i czasem pelne wersje (digital only).

Edytowane przez Bansai

Opublikowano
Figaro,co w tym smiesznego?

Jeszcze nie wiem, jak przeczytam, to na pewno coś znajdę.

Opublikowano

Tu chodzi o dema wczesniejsze i znizke 10% na "content" (czyt. DLC) i czasem pelne wersje (digital only).

No ale to nie jest taki deserek do głównego dania, tak jak godzinne triale w PS+ (gdzie głównym daniem w obu są pełniaki gierek).

Opublikowano

Super, placic za golda/ps+ i jeszcze teraz beda nam dorzucac wydawcy swoje uslugi, oczywiscie dlugo czekac nie bedzie trzeba az dojdzie do sytuacji: "Demo/DLC available only if you have valid XXX membership".

Opublikowano

EAIDS (Sports)

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Super, placic za golda/ps+ i jeszcze teraz beda nam dorzucac wydawcy swoje uslugi, oczywiscie dlugo czekac nie bedzie trzeba az dojdzie do sytuacji: "Demo/DLC available only if you have valid XXX membership".

No ja nie widzę dużej różnicy, jeśli Sony/M$ może to dlaczego nie EA?

Opublikowano

Ciekawe czy Easye ma teraz myślenie co zrobić xD jak cos Easye ja ci wybaczam!

Opublikowano

Oczywiście klapki nawet nie przeczytały:

Za 30$ na rok:

- "X" pełnych wersji gier od EA,

- 10% zniżki na wszystkie DLC i cyfrowe wersje gier EA,

- triale nowych gier EA przed oficjalną premierą.

Dla takiego easye jak znalazł, tylko konsola nie ta :P

Opublikowano

Ale beka bo xbox i M$ rucha bez mydła , rak branży xD

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Oj jak klapy nie skumaly XD

Opublikowano

Ale beka bo xbox i M$ rucha bez mydła , rak branży xD

Nie to co Sony i PSNow i 5$ za grę na 7h ;)

#sonytakiedobre

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Bardzo dobra oferta dla konsolowych kasuli i januszy gamingu. Stówka rocznie za BF, FIFA i inne gó.wna w które ludzie grają po kilkaset godzin, byle tylko nie wydać 219zł na nową grę? Brzmi jak plan!

Opublikowano

klapki konsternacja najpierw beka ze demo za 5$, teraz powoli kumają o co kaman i nie wiedzą jak to ugryźć a easye szuka newsów o tej usłudze na ps4 i czy może zapłacić z góry za 10 lat

Opublikowano

Klapki juz graja w goty a boty nadal czekaja na gry?

Opublikowano

Kupujesz Xboxa One we wrzesniu w Polsce i za 30 dolcow masz Fife 14, BF4 i co tam jeszcze wrzuca w abonamenie + Fifa 15 w bundlu.

No ale klapki maja DLC do Infamous, JAK MAMY Z TYM SIE TARGOWAC XD

Opublikowano

ej moze mój klapkowy umysł nie ogarnia, ale chyba jednak to xbockie lamusy nie kumają englisha. Przecież nie dostaniecie za 30 dolcow wszystkich BFów, FiF i innych jak blacharz ping pisze, tylko zniżki na nie, zniżki na content plus dodatkowe ficzery. "EA Access membership includes a 10 percent discount on digital EA content, even full games"

Jednym słowem EA kapnęła sie, ze xbocki anus ubóstwia amerykańskiego pindola i podstawia swojego aby jechać na dwa baty. Czekamy na "online modes only for members" i xbocka dusza znów sie uspokoi (xboty lubią płacić wiecej niz inni)

brawo jasiu

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

"even some EA full games"

oh yeah, znizki na wszystkie gry, milego grania w Golf 10% taniej :D

@up

Jakies tam stare pascie dadza podczas Bety do grania, jednak brak Titanfall'a mowi sam za siebie co to za usluga bedzie :), beda dawac gry ktore wszyscy zainteresowani paleta gier EA juz dawno maja.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

ej moze mój klapkowy umysł nie ogarnia, ale chyba jednak to xbockie lamusy nie kumają englisha. Przecież nie dostaniecie za 30 dolcow wszystkich BFów, FiF i innych jak blacharz ping pisze, tylko zniżki na nie, zniżki na content plus dodatkowe ficzery.

Jednym słowem EA kapnęła sie, ze xbocki anus ubóstwia amerykańskiego pindola i podstawia swojego aby jechać na dwa baty. Czekamy na "online modes only for members" i xbocka dusza znów sie uspokoi (xboty lubią płacić wiecej niz inni)

brawo jasiu

Nie ogarnia.

Opublikowano

Kupujesz Xboxa One we wrzesniu w Polsce i za 30 dolcow masz Fife 14, BF4 i co tam jeszcze wrzuca w abonamenie + Fifa 15 w bundlu.

No ale klapki maja DLC do Infamous, JAK MAMY Z TYM SIE TARGOWAC XD

Ale przecież FIFA bf to guwno, a EA to rak który toczy te branże. To wszystko wasze słowa botki.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.