Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ty lepiej dzwon po Easyego. Biedaczek nic nie pisze, moze zemdlal? A moze juz zajmuje miejsce na ruskich targowisku aby sprzedac PS4 za kilka rubli? XD

Opublikowano

Placac te 30dolcow rezerwujecie sobie prawo do wczesniejszych dem i znizek 10% na cyfrowe gry, ktore z reguly sa 30% drozsze niz na pulkach w sklepie. Nie-dzieki!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Mocno dzisiaj te klapki na oczach trzymaja ze nawet nie widzicie co jest napisane XD. Ale spoko, czekaj na newsa na PPE.

Opublikowano

dla klapeczków u których angielski został wyparty przez lekcje rosyjskiego (waldus :*)

Electronic Arts ujawniło nową usługę: EA Access. Jest przeznaczona wyłącznie dla posiadaczy konsoli Xbox One. W ramach abonamentu, użytkownicy będą mogli korzystać z kilku wybranych tytułów amerykańskiego wydawcy.

Wysokość miesięcznej opłaty to 4,99 dol., a więc ok. 15 zł. Nieznana jest jeszcze cena w euro. Usługa nie jest jeszcze publicznie dostępna - EA rozpoczęło proces wysyłania zaproszeń do pierwszych testów.

Na początek udostępnione zostaną cztery gry: FIFA 14, Madden NFL 25, Peggle 2 i Battlefield 4. Subskrybenci otrzymają też zniżki na dodatki DLC do wymienionych produkcji.

Istotnym elementem będzie także możliwość testowania nowości pięć dni przed oficjalną premierą. Przedstawiciele Electronic Arts zapowiedzieli, że abonenci zagrają wcześniej między innymi w NBA LIVE 15 i Dragon Age: Inkwizycja.

http://www.eurogamer.pl/articles/2014-07-29-wybrane-gry-od-ea-na-xbox-one-beda-dostepne-w-ramach-abonamentu-access

Edytowane przez kermit

Opublikowano

No ja nie wierze, ze za 15 zl miesiecznie do uslugi beda wrzucac kazda kolejna gre EA, w tym BF, FIFE, NFS, NBA itp. Moze rzuca 2 gry zeszloroczne, z mozliowscia 10% upustu na nowe edycje, jak FIFE 15.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No i to tylko na Xbonie. Niezle nie?  :teehee: No ale Ty dostales Saints Row na PS3 w Plusie, a podobno giera GOTY, swietnie sie bawiles i chetnie dokonczysz to nie masz co sie martwic XD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Walduś pluje jadem, bo widzi, że Xbox One, konsola dla prawdziwych graczy z PC-towymi korzeniami dostaje fajny abonament, a on znowu przy premierze Battlefielda 5 będzie musiał wyrzucić 500zł na premium.

TYLKO GABEN.

TYLKO XBOX ONE.

TYLKO 1440P GAMING.

Ciekawe czy będzie można się zrzucić z kolegą na abonament, tak jak sonyklapy handlują sobie slotami.

http://www.ea.com/eaaccess/

Edytowane przez ping

Opublikowano

O ile oferta bedzie taka jak mowisz, a moge sie zalozyc, ze nie bedzie...

Edytowane przez easye

Opublikowano
If you look back, this whole EA Subscription service was basically leaked over 4 years ago! Pachter Talked about it!

EA will test waters with paid-for demos

Then, just a month or so ago, you have the FIFA 14 and UFC Demos on Xbox Live listed as costing $4.99 each, coincidentally, the same price as one month of this new service. Which EA later said was a technical error.

The writing has been on the wall. They have dangled this in gamers face for a while now. Looks like these plans have come to fruition.

post z neogafa.

no, no, radujcie się, xbotki :>

Opublikowano

Easye masz racje. Nie beda dawali tam gier na premiere. Ten servis nie jest dla Ciebie. Jako posiadacz PlayStation 4 jak nie kupisz nowego BFa day one za 500zl to nie masz w co grac przez poltora roku XDDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

No nie jest - bo nie wiem po co oplacac abonament za FIFE 14, jak na rynku bedzie FIFA 15, zapewne taniej na polce niz ze znizka EA. Pomijam juz fakt, ze sprzedajac starsza czesc miesiac-dwa przed premiera nowej srednio odzyskujesz 120-140 zl.

Edytowane przez easye

Opublikowano

easye ma po polsku artykuł jak krowie na rowie a dalej bredzi coś o najnowszych grach od ea w abonamencie, waldus tez costam bredzi

juz wiem czemu to jest ex na xbox one, januszowe klaperstwo nie zrozumiało nawet tak prostych zasad

Opublikowano

boty dalej nie kumacie ocb :D

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Kermit naprawde myslisz, ze za 15 zl w miesiacu dostaniesz nowego NFSa, FIFE 15, HardLine i pare innych gier do pobrania przy premierze ^^ ? Zejdz na ziemie...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ale bociarnia toczy piane z pysków i broni teraz ukochanego EA. Milo się czyta te teksty przepełnione hipokryzja :)

Opublikowano

kermit za 7 miesięcy: GDZIE MOJA FIFA 15 I NOWY BF HARDLINE PRZECIEŻ PŁACĘ 150ZIKO ROCZNIE KUHWA ZŁODZIEJE PISALI ZE BEDZIE

słuchajcie zgniotki dostajecie od EA ochłapy bez DLC, ktore najpierw jechaliście jak szmaty, a teraz GOTY usługa.

Kur.wa zaraz sie dowiem ze BF4 GOTG i skillowy piękny szpil xD

Edit

Bosze jakie piękne dymanie Wam serwują amerykańce. OSOM!

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Kermit naprawde myslisz, ze za 15 zl w miesiacu dostaniesz nowego NFSa, FIFE 15, HardLine i pare innych gier do pobrania przy premierze ^^

gdzie ty masz tak napisane

dostajesz 4 gry, później dojdą kolejne (nie nowości, jak psplus, gwg)

i każdą grę EA dostaniesz trial 5 dni przed premierą, oprócz tego jakieś zniżki itp.

O, waldus kolejny, wy chyba cpiecie ten sam proszek z posladow kolegi waldka, dostaliscie czarno na bialym w artykule z eurogamera a piszecie o nowosciach w abonamencie na stałe..

Edytowane przez kermit

Opublikowano

To juz nie ma beki z ea ze tasiemce, ze rak branzy?

Opublikowano

No i czym sie tu jarac, skoro usluga jest w fazie beta, wsytartuje pewnie za 3 miechy i w ramach abonamentu rzuca Ci najwyzej zeszloroczne ochlapy, ktore na allegro po premierze nowych wersji beda chodzic po 30 zl... Dostaniesz 5 dni wczesniej demo FIFY 15 i 10% znizki na wersje cyfrowa, ktora bedzie kosztowac 269 zl. Super oferta!

Edytowane przez easye

Opublikowano

No i czym sie tu jarac, skoro usluga jest w fazie beta, wsytartuje pewnie za 3 miechy i w ramach abonamentu rzuca Ci najwyzej zeszloroczne ochlapy, ktore na allegro po premierze nowych wersji beda chodzic po 30 zl...

Piszesz o Playstatnion Now?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

i każdą grę EA dostaniesz trial 5 dni przed premierą

xbockie mózgi to jest juz eksperyment socjologiczny - kochają płacić za wszystko. Najgorsze jest to, ze ich branie po same kule przenosi sie jak rak i nabija wydawcom portfele i przez takie zachowanie mam płatny online ma PS4 :(

xbot [*]

Opublikowano

A co mnie interesuje ps now, jak mam wszystkie konsole Sony, co miesiac 6gier w ramach abonamentu, ktorych nie nadazam ogrywac? Piszecie bzdury i klaszczecie uszami do uslugi, o ktorej nic nie wiadomo, nie ma nawet najmniejszych szans by dzialala jak opisujecie, na dodatek i tak na te wszystkie gry przez ostatnie 700 stron plujecie...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Klapersy mają rację EA testuje wasze otwory przed anal destrukction.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.