Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

To juz nie ma beki z ea ze tasiemce, ze rak branzy?

nie, teraz jest to oferta dla fanów i wielbicieli gier EA :)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

NA XBOXIE ZA DODATKOWĄ KASĘ DOSTANIESZ TRIAL GRY 5 DNI WCZEŚNIEJ

MS WYGRYWA GENERACJĘ

to takie przykre :( blacharnia zbiera drobne przez cały rok na Steam Sales, Xboty z kolei płacą juz dwa abonamenty naraz (sic!) aby mieć dostęp do triala gry 5 dni wcześniej... Znikąd konkurencji

Tylko PlayStation

Opublikowano

NA PLAYSTATION PŁACISZ ŻEBY GRAĆ PO INTERNECIE.

To jest, kurde, absurd. Mam nadzieję, że bloodborne nie będzie wymagał haraczu.

Opublikowano

No i czym sie tu jarac, skoro usluga jest w fazie beta, wsytartuje pewnie za 3 miechy i w ramach abonamentu rzuca Ci najwyzej zeszloroczne ochlapy, ktore na allegro po premierze nowych wersji beda chodzic po 30 zl... Dostaniesz 5 dni wczesniej demo FIFY 15 i 10% znizki na wersje cyfrowa, ktora bedzie kosztowac 269 zl. Super oferta!

A czy ty widziałeś kiedyś bota z IQ wyższym niż mój pies?
Opublikowano

BF4 to ogólnie jest zaje.bista gra, ze świetną grafą no i tak - wymaga ogromnego skilla*, co może zniechęcić na początku.

*pod warunkiem, że grasz na Logitech G500s i Ryos MK Pro od Roccata. Na padzie nie ma sensu, autoaim zabija cały fun, to dobre dla noskilli rozbitych w salonie przed telewizorkiem rodziców.

Opublikowano

To jest wlasnie definicja raka zwanego Xbox. Zródło zdrady, smutku i analnej destrukcji klientów. Swiat gier stacza sie stale od 2001 roku :(

Opublikowano

Boty sa tresowane od lat, placenie za online, gdzie micro mialo ich w (pipi)e i musieli sie rejestrowac na smieszne adresy w uk. W tej generacji nie jest lepiej, premiera konsoli 100 lat za murzynami, dostana roczne gry w cenie nowosci, do tego bez lokalizacji. Odbyty musza miec strasznie rozjechane :/

Opublikowano

Ku.wa xD serio klapy maja problem z czytaniem ze zrozumieniem.

Dla mnie ta oferta jest słaba i nie interesująca ale za $5 miesięcznie dostaniesz

4 gry; BF4, Fifa 14, Madden NFL 25, Peggle 2 do tego zniżki na dlc i nowości

Z czasem maja dochodzić kolejne produkcje

Opublikowano

nie wiem ilu jest fanow na forum Peggle badz Maddena, ale FIFA 14 za 2 miechy bedzie warta grosze, zas wszyscy fani pilki beda pocinac w 15.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ku.wa xD serio klapy maja problem z czytaniem ze zrozumieniem.

Dla mnie ta oferta jest słaba i nie interesująca ale za $5 miesięcznie dostaniesz

4 gry; BF4, Fifa 14, Madden NFL 25, Peggle 2 do tego zniżki na dlc i nowości

Z czasem maja dochodzić kolejne produkcje

oho następny

"Mamo przeczytasz mi po angielsku bo mi Xboxa obrażajo"

"Piszą synu, ze za 15 złotych na miesiąc dostaniesz gry za darmo i kolejne tez za darmo i wiele bonusów i pograsz jeszcze wcześniej niz inni! Synu! To jest gordżys oferta masz moją kartę i płac od razu za online i weź to jeszcze tez! Dobrze ze kupiliśmy Ci Xboxa"

"Dzieki mamo, TYLKO XBOX"

"Pewnie kubsonku, pewnie"

Opublikowano

EA dobrze kombinuje. Dostaja 30$ za subskrypcje,wrzucaja dostep 5dni wczesniej dodatkowo ludzie dostaja 10% na cyfrowki i dlc co zacheca do kupowania cyfrowek i dzieki temu EA ma wiekszy zysk niz za plyte.

W USA/Kanadzie/UK/Irl bedzie ta subskrypcja bardzo popularna.

Opublikowano

No, a na xbonerze płacisz za możliwość odpalenia multiplayera w grach... f2p. Microsoft i jego czarny wielki anus w całej okazałości. Połykać po same kule boty, luck przyznał się, że on to nawet lubi, który warchoł następny?

Opublikowano

Brak argumentów to pozostało tylko obrażanie < ziew>.

Ładny ból dupska ale wiadomo że najlepszą obroną jest atak, Waldek nie może pogodzić się z tym że na ps4 nie może posłuchać mp3 i wydał 500 pln na grę która na xone bedzie mozna ograć za $5 xD

Opublikowano

Boty są na etapie "a może ten bf nie jest taki zły..."

Opublikowano

Za pół roku wejdzie to także do ps4 i pewnie będzie podjarka, że za 5 dolców można w bfa pograć. No ale wiadomo, póki co można hejtować.

Opublikowano

Czy tylko mi sie wydaje ze easye stara sie wam powiedziec od paru atron ze jego i tak bedzie interesowala najnowsza odslona danej gry ktora bedzie dana biedakom?

Opublikowano

Ale amerykanie mają Maddena, porządną sportówkę w którą fajnie się gra, a nie:

5903082245565.jpg

1339667010SZALIK%20POLSKA.jpg

288022_18635b.jpg

I monety z allegro do ultimate team.

Edytowane przez ping

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Czy tylko mi sie wydaje ze eX4cT stara sie byc fajny, a tak naprawdę nie jest ?

Czyli subskrypcja EA dla biedaków, a ochłapy z Ps+ na Ps4 są dla szlachty ?

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Czy tylko mi sie wydaje ze eX4cT stara sie byc fajny, a tak naprawdę nie jest ?

Czyli subskrypcja EA dla biedaków, a ochłapy z Ps+ na Ps4 są dla szlachty ?

Dla koneserów gier niezależnych i łakomych kąsków, które tak naprawdę są odrzutami od stołu pańskiego (PC).

Znajomy sonyboy się cieszy, że Shadow Warrior na PS4 będzie kosztował półtorej stówy na allegro, a ja na STEMIE po premierze zaraz widziałem za 20 euro.

Edytowane przez ping

Opublikowano

No strider to niezły ochlap, strasznie stara gra, dawno do wyrwania na stimie za dolara.

Opublikowano

Za dolara może nie, ale za równowartość trzech dych ostatnio był jeśli mnie pamięć nie myli. A na PSN pewnie 80zł.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.