Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Za dolara może nie, ale za równowartość trzech dych ostatnio był jeśli mnie pamięć nie myli. A na PSN pewnie 80zł.

A po ile jest na PC

The Last of Us

Seria Uncharted

Kazda Forza

Kazde Gran Turismo

Kazdy PGR

Kazdy Infamous

Kazdy Killzone

Kazdy God of War

Kazdy MGS

GTA V

RDR

Kazdy Motorstorm

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Naprawdę chcesz się bawić w exclusive'y? Nie starczyłoby tu miejsca na wypisanie wszystkich zacnych tytułów wyłącznie dla PC.

Opublikowano

Strider był w promocji za trzydzieści złotych, a ostatnio nawet w plusie wrzucili, no ale skąd blacharski plebs miałby to wiedzieć...

Ten program EA na szrocie całkiem fajny, ale niestety boty gardzą grami EA. Poza tym ilu z was - podgracze - korzystało z EA Sports Season Ticket? No właśnie.

Opublikowano

Naprawdę chcesz się bawić w exclusive'y? Nie starczyłoby tu miejsca na wypisanie wszystkich zacnych tytułów wyłącznie dla PC.

Wypisz, licząc od daty premiery PS4 i pomijając takie z grafą z amigi na 3 godzinki.

Opublikowano

Szkoda mi czasu. Zobacz sobie Goat Simulator.

Chociaż za kilka miesięcy i tak wyjdzie na indiestation.

Opublikowano

Weź se jaj nie rób, bo cały czas w CW chwalicie się RPG-ami, MMO i grami które być może wyjdą na PC.

Opublikowano

ping blacharzu to jest juz super nudne. Tu ma miejsce starcie kasty graczy konsolowych a nie blacharskiej gimbazy czekającej na przeceny i kradnących staff z torentów. Jesteś fanem gier indie 520x370 pikseli spoko, odejdź i naciśnij spację aby zamknąć drzwi. Tymczasem dorośli kontynuują dyskusję

Opublikowano

Tak jak sądziłem, spękał, a tą bekową kozę nawet najtwardsi "alternatywni" pro-hiper-anty-casuale, komunijni PC-towcy zjechali. Dobra za piątaka z kosza w Biedronca. Może sobie jakiś chłopaczek jako prezent do tyty wybierze.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Czyli co wypożyczanie gierek teraz będzie gut ? Mnie to wali bo z portfolio EA interesuje mnie tylko Mirror's Edge i gierki od BioWare ze wskazaniem na ME , pewnie chętnych na tą "super" ofertę nie zabraknie.

Opublikowano

A co jeśli one mnie cały chuuuj interesują, bo wolę te co wymieniłem?.

Tak samo Ciebie cały chuuuj mogą interesować gry które ja wymieniłem, przestań proszę pieerdoolic wiec o wyższości PC nad konsolami bo ja osobiście nie mam miejsca na kompletnego PC, i czasu na niego też, po pracy wole z piwem zagrać w ciekawa grę bo na wielo godzinne sesje z kolegami na team speaku tez czasu już nie mam.

Opublikowano

Tak jak sądziłem, spękał, a tą bekową kozę nawet najtwardsi "alternatywni" pro-hiper-anty-casuale, komunijni PC-towcy zjechali. Dobra za piątaka z kosza w Biedronca. Może sobie jakiś chłopaczek jako prezent do tyty wybierze.

Za piątaka z biedry to przy dobrych wiatrach można trzy piwa wynieść. Kto normalny wybrałby wtedy symulator kozy? :shok:

Opublikowano

To Ty się sadzisz z tymi exclusive'ami, w które myślisz, że może zagrać tylko klapek z ołtarzykiem dla PlayStation 4. Uwaga - pececiarz też może. Wystarczy, że daruje sobie zakup kolejnej karty do SLI i już ma konsolę w domu. 8)

Opublikowano

Wypisz, licząc od daty premiery PS4 i pomijając takie z grafą z amigi na 3 godzinki.

Na PS4 od premiery PS4 nie było nic ciekawego, więc samo Divinity kładzie na łopatki tą kąsolkę :/.

Opublikowano

czy tylko mi się wydaje, że jakby to był deal dostępny dla sonocrocsów to easye by klaskał uszami?

A ja mam takie dziwne przeczucie, że gdyby ta oferta pojawiła się tylko na PS4, kubson, haven, Ty i reszta tej wesołej gromadki też by klaskała, ale beką.

Ale nie. Teraz to jest dobra okazja dla fanów gier EA. Ch.uj, że cały temat i poprzednią edycję toczyli bekę z BF 4 i reszty tasiemców.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

To Ty się sadzisz z tymi exclusive'ami, w które myślisz, że może zagrać tylko klapek z ołtarzykiem dla PlayStation 4. Uwaga - pececiarz też może. Wystarczy, że daruje sobie zakup kolejnej karty do SLI i już ma konsolę w domu. 8)

A ja mogę odłożyć zakup 15 gier w cenie premierowej i kupić uzywki 2miesiace później za 80zl i sprawić sobie PC ale co kuuurrwwa z tego?
Opublikowano

Ping i jego Titan kupiony do :

Ah te gierki AAA na blaszce, GTAV się chowa.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

@eX4cT_PL

To, że najwidoczniej masz klapki na oczach i nie jesteś w stanie docenić tego, co jest najpiękniejsze w tym hobby - gier.

Jedni kochają gry, drudzy markę/platformę.

Edytowane przez ping

Opublikowano

DE: HR też był megaklawy, a już na pewno lepszy od mega uproszczonej dwójki.

Dwójka to idealny przykład na to, co konsole zrobiły z ambitnymi pozycjami z blaszaków.

Oferta na wyłączność ps2, gc i pierwszego x-boxa >>> wszystko z pc lat 00'-06.

która jest już od dawna dostępna na PC w 1080p i 60 fps:

>chwalić się podpjerdolonymi z VI generacji gierkami

> dobre 4-7 lat po ograniu ich wzdłuż i wszerz na dedykowanych sprzętach

Btw, retailowe kolekcje HD MGS, Team ICO, GOW, FFX&X2, Okami, czy RE4 też mają betonowe 60 fpsów, ale spoko, widocznie brakuje im duszy cyfrowych emulatorów.

#tylewygrać

Opublikowano

@eX4cT_PL

To, że najwidoczniej masz klapki na oczach i nie jesteś w stanie docenić tego, co jest najpiękniejsze w tym hobby - gier.

Jedni kochają gry, drudzy markę/platformę.

Mam PC/PS4/Xboxa One/PS Vite/PS3, sprzedałem Xboxa 360 i Wii U, co Ty masz? Jak mocno kochasz gry?
Opublikowano

Ech, ale od kiedy miłość do gier wideo mierzymy w ilości posiadanego sprzętu? :(

Mam PC. To jest najważniejsze.

@nobodylikeyou

Z tymi betonowymi 60fps bym się nie zapędzał w przypadku Team ICO Collection. Działa ciut lepiej niż oryginał, ale wciąż jest dramat, zwłaszcza w kolosach.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Ping

Kolosy nie potrzebują 60 klatek. Bo niby po co? Do walki z tymi nieporadnymi biedakami, których jedyna forma obrony to drgawki na ciele?

Opublikowano

Shadow of the Colossus na PS3 chodzi w żelaznych 30 klatkach. Nie jest to wyczyn ale spora ulga po 15-30 na PS2.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Ehmm CS,WOW,SC2 i Kerbale??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.