Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

W ICO w miarę, przy SotC miałem spore dropy. Nie aż takie jak w przypadku PS2 (tam po prostu po zobaczeniu dema z pierwszą walką przeciwko kolosowi odpuściłem zakup), ale wciąż powodujące dyskomfort.

Opublikowano

Wyciągnij PS3 z szafy podczas grania bo ci się grzeje. 

PS : Celowy slow-motion to nie dropy.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Aaaaa, czyli podczas jazdy na kuniu w otwartym terenie to był celowy slow motion żebym mógł podziwiać okolicę. Dzięki!

Opublikowano

Eee, nie? 

http://www.youtube.com/watch?v=V_GLmE7ZBPE&app=desktop

Non stop betonowe 30.

https://www.youtube.com/watch?v=BzfM7F12bKo

Kiedykolwiek to słyszę, mam wrażenie, że mój brzuch reaguje. Nie wiem czemu. Czy to mieszanka sentymentu i lepszych czasów połączona z melancholią utworu?

ICO ma imo jednak lepszy song. Św. Trójca najlepszych wokalnych credit songów obok The Best Is Yet To Come i Way to Fall z MGS1&3. <333

http://www.youtube.com/watch?v=qfCA3hQNwVM

Opublikowano

Aaaaa, czyli podczas jazdy na kuniu w otwartym terenie to był celowy slow motion żebym mógł podziwiać okolicę. Dzięki!

Mialo byc bardziej sinematik.

Bosz ping ty nieogarze.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

czy tylko mi się wydaje, że jakby to był deal dostępny dla sonocrocsów to easye by klaskał uszami?

A ja mam takie dziwne przeczucie, że gdyby ta oferta pojawiła się tylko na PS4, kubson, haven, Ty i reszta tej wesołej gromadki też by klaskała, ale beką.

Ale nie. Teraz to jest dobra okazja dla fanów gier EA. Ch.uj, że cały temat i poprzednią edycję toczyli bekę z BF 4 i reszty tasiemców.

Przecież ja się w ogóle tym nie podniecam, zlewam to. Po prostu komicznie to wygląda jak easye pisze "nie na pewno nie, tak dobrze nie bedzie, nie bo xbox"

Opublikowano

Kolosy nie potrzebują 60 klatek. Bo niby po co? Do walki z tymi nieporadnymi biedakami, których jedyna forma obrony to drgawki na ciele?

Nie przetłumaczysz...

że taka jest koncepcja, że kolosy mają być nieporadne, niewinne, że trudność polega na znalezieniu sposobu na dostanie się do słabych punktów i jego zręcznościowego wyegzekwowania.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Kolosy nie potrzebują 60 klatek. Bo niby po co? Do walki z tymi nieporadnymi biedakami, których jedyna forma obrony to drgawki na ciele?

Nie przetłumaczysz...

cw mode off: rażenie prądem, ataki głową mniejszych sztuk, uderzenia mieczem, próby zdeptania, ale chyba jednak nie.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Niektóre screeny z TLoU: R są po prostu niesamowite.

invHB0Q5j4Bwg.jpg

JHX.jpg

iFlqMUthqYnPF.jpg

hOLf7W2.jpg

i1zq9a1rc635c.jpg

thelastofusremasteredkmuys.jpg

iCwO0AmbYKWDI.jpg

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Chuyowe bo Sony.

Tylko Xbox, tylko Master Virgin Collection

Opublikowano

Nie przetłumaczysz...

cw mode off: rażenie prądem, ataki głową mniejszych sztuk, uderzenia mieczem, próby zdeptania, ale chyba jednak nie.

zgłaszam spoilery

Opublikowano

Przecież ja się w ogóle tym nie podniecam, zlewam to. Po prostu komicznie to wygląda jak easye pisze "nie na pewno nie, tak dobrze nie bedzie, nie bo xbox"

Kolejny... Chyba nie trzeba byc magistrem ekonomii, by wiedziec, ze ta usluga w tym abonamencie nie zapewni Ci premierowych gier za 15taka miesiecznie. Taka FIFA14 lada dzien bedzie warta 50 zl maks, no i na (pipi) mi, fanowi pilki noznej gra z przed roku, skoro zaraz bedzie kolejna czesc. Wiem, ze wy (pipi) wiecie o sportowkach, ale powiem Ci ze zaden fan FIFY nie ogrywa 12, 13 majac 14 dostepna na nextgenie. Wiec skoncz (pipi)ic, czy lykalbym bezsensowna usluge, aby miec mozliwosc pobrania demka 5 dni wczesniej, badz posiadac ekskluzywna znizke na FIFE 15, ktora w cyfrowej wersji kosztuje 280 zl, a w sklepie u kumpla 180 (z czego zawsze przy ewentualnej sprzedazy przed premiera kolejnej 90-120 zl odzyskuje)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dzisiaj pisałeś że "stara fifa" dajmy na to 14 przy premierze 15 jest warta 50zł. Tymczasem gdy głosisz swoja teorie o tym jaka to beznadziejna usługa nagle udaje ci się sprzedać fife za 120zł w takich samych okolicznościach. Niesamowite. 

Opublikowano

Czytaj uwazniej. Jezeli wystawisz w odpowiednim momencie- powiedzmy 1,5 miesiaca przed premiera dostaniesz normalne pieniadze. Po premierze kolejnej czesci cena kazdej poprzedniej leci zawsze na leb na szyje. 14tka pod koniec wrzesnia nie bedzie nic warta. I zrozumcie, ze we wrzesniu ligi beda w FIFE 15, turnieje w FIFE 15, znajomi beda lupac w 15tke, wiec tego typu propozycja moze sie zadowolic Mazzeo odpalajacy FIFE dwa razy do roku zeby zagrac z bratem, ktory i tak nie nigdy nie widzial roznic miedzy wersjami, gra na poziomie Two Button Control, reszta fanow bedzie miala to w (pipi)e-tymbardziej beka, ze usluga interesuja sie osoby, dla ktorych EA to rak elektronicznej rozgrywki...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ech, ale od kiedy miłość do gier wideo mierzymy w ilości posiadanego sprzętu? :(

Mam PC. To jest najważniejsze.

szanujesz = kupujesz, a nie jak cygan ogrywasz na emulatorze garbiac sie na taborecie.
Opublikowano

strach sie bac co ND zrobi z ps4 przy okazji gier dedykowanych skoro tlou potrafi tak wygladac, a to na dobra sprawe praktycznie tylko podbicie tekstur i wyostrzenie obrazu

Opublikowano

tego typu propozycja moze sie zadowolic Mazzeo odpalajacy FIFE dwa razy do roku zeby zagrac z bratem, ktory i tak nie nigdy nie widzial roznic miedzy wersjami, gra na poziomie Two Button Control,

to nie było miłe ;(

Opublikowano

Sam wiesz, ze kazdy fanatyk BFa, FIFY, NHL nie bedzie czekal roku az pojawi sie w abonamencie, a w tej cenie mozesz liczyc wylacznie na starsze produkcje.

Na screenach TLOU wyglada kosmicznie, ale w temacie wszyscy jednak twierdza, ze Remaster jest gorzej zrobiony niz Tomb Raider, poza rozdzielczoscia i plynnoscia nie ma tam nic nextgenowego, wlaczajac gre od razu widac, ze to tytul z PS3, co troche jednak zaskakuje po tych wszystkich gadkach, ze Remaster wyglada jak gra pisana pod PS4....

Edytowane przez easye

Opublikowano

Obstawiam ze remaster tomb raidera bylo latwiej zrobic, skoro nowe konsole maja architekture podobna do pc i z tej wersji mogli czerpac.

O tym jak zle sie robilo gry na ps3 to wszyscy wiedza.

Opublikowano

Acha, ale fani każdej innej gierki mogą czekać rok, aż wyjdzie w plusie i jest to atrakcyjna oferta dla hardkorowych graczy...

Opublikowano

po 3h single TLOU wczoraj moge powiedzieć, że gra nie wygląda jak next-gen, czuje sie poprzednią generacje

60fps i 1080p daje efekt filmu, twarze i same postaci wyglądają bardzo fajnie, otoczenie średnio

podsumowując grafika nie powala, ale jest miła dla oka

niesamowicie za to wyglądają cut-scenki, scena gdy Ellie i Joel siedzą w ciemnym pokoju i rozmawiają, za oknem pada deszcz, coś pięknego

oby tak wyglądał Uncharted 4

teraz w sumie rozumiem czemu nie podali gameplayu z gry, osoby które ograły tytuł na ps3 pewnie by nie kupiły, a tak sam hype sprzedał dużo kopii, mimo wszystko nie grając wcześniej jestem oczarowany grą :)

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

po 3h single TLOU wczoraj moge powiedzieć, że gra nie wygląda jak next-gen, czuje sie poprzednią generacje

60fps i 1080p daje efekt filmu, twarze i same postaci wyglądają bardzo fajnie, otoczenie średnio

podsumowując grafika nie powala, ale jest miła dla oka

niesamowicie za to wyglądają cut-scenki, scena gdy Ellie i Joel siedzą w ciemnym pokoju i rozmawiają, za oknem pada deszcz, coś pięknego

oby tak wyglądał Uncharted 4

teraz w sumie rozumiem czemu nie podali gameplayu z gry, osoby które ograły tytuł na ps3 pewnie by nie kupiły, a tak sam hype sprzedał dużo kopii, mimo wszystko nie grając wcześniej jestem oczarowany grą :)

Jeśli ktoś już ograł wcześniej TLOU to nie ma sensu kupować drugi raz na ps4. Aż takiego przeskoku nie widać , nie czuć że to nextgen.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.