Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Acha, ale fani każdej innej gierki mogą czekać rok, aż wyjdzie w plusie i jest to atrakcyjna oferta dla hardkorowych graczy...

Nie wiem, nie znam zadnego fana danej marki, ktory czeka, az gra pojawi sie w plusie, sam tez nigdy nie czekalem, ale oferta jest atrakcyjna, bo dostalem wiele szpil, o ktorych nie slyszalem, nie mialem czasu zagrac, nie chcialem kupic, a okazaly sie GOTY grami!

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

easye- O jakich gra z plusa, o których zawsze po ogłoszeniu było "WOW! jaka oferta! a właśnie miałem kupować! SONY takie dobre!" nie słyszałeś? Ja np. sobie nie wyobrażam żadnego fana fpsów i Bioshocka, który przez rok nie ograł Infinite (nawet jeżeli zawiodło oczekiwania), nie wyobrażam sobie fana skradanek, który na premierę nie ograł Dishonored, przygodówko-strzelanek, który olał na premierę Tomb Raidera czy Uncharted, no i fana marki SONY, który w Day 1 nie kupuje exów od nich...

Nie żebym szydził z możliwości ogrania fajnych gier za grosze, ale czy ktoś nie może tak samo podejść do FIFA, że o jezu, jak mogłem nie widzieć, że to GOTY?! No przecież wiadomo, że jak jesteś wyznawcą danej gry czy gatunku, to lecisz na premierę do sklepu, a nie że czekasz żeby dowiedzieć się z plusa jaki to fajny szpil.

Opublikowano

po 3h single TLOU wczoraj moge powiedzieć, że gra nie wygląda jak next-gen, czuje sie poprzednią generacje

60fps i 1080p daje efekt filmu, twarze i same postaci wyglądają bardzo fajnie, otoczenie średnio

podsumowując grafika nie powala, ale jest miła dla oka

niesamowicie za to wyglądają cut-scenki, scena gdy Ellie i Joel siedzą w ciemnym pokoju i rozmawiają, za oknem pada deszcz, coś pięknego

oby tak wyglądał Uncharted 4

teraz w sumie rozumiem czemu nie podali gameplayu z gry, osoby które ograły tytuł na ps3 pewnie by nie kupiły, a tak sam hype sprzedał dużo kopii, mimo wszystko nie grając wcześniej jestem oczarowany grą :)

Jeśli ktoś już ograł wcześniej TLOU to nie ma sensu kupować drugi raz na ps4. Aż takiego przeskoku nie widać , nie czuć że to nextgen.
Zgadzam się szczególnie że to nie rpg i gra na raz. Liniowych gier nie przechodzi się więcej niż raz bo to nudne :)
Opublikowano

easye- O jakich gra z plusa, o których zawsze po ogłoszeniu było "WOW! jaka oferta! a właśnie miałem kupować! SONY takie dobre!" nie słyszałeś? Ja np. sobie nie wyobrażam żadnego fana fpsów i Bioshocka, który przez rok nie ograł Infinite (nawet jeżeli zawiodło oczekiwania), nie wyobrażam sobie fana skradanek, który na premierę nie ograł Dishonored, przygodówko-strzelanek, który olał na premierę Tomb Raidera czy Uncharted, no i fana marki SONY, który w Day 1 nie kupuje exów od nich...

Nie żebym szydził z możliwości ogrania fajnych gier za grosze, ale czy ktoś nie może tak samo podejść do FIFA, że o jezu, jak mogłem nie widzieć, że to GOTY?! No przecież wiadomo, że jak jesteś wyznawcą danej gry czy gatunku, to lecisz na premierę do sklepu, a nie że czekasz żeby dowiedzieć się z plusa jaki to fajny szpil.

No okej - ale nie kazdy ma czas ograc wszytsko przy premierze - sam kupuje maks 2 gry w miesiacy w goracych okresach, dodatkowo jak jeszcze posiadasz wiecej niz jedna konsole, to musisz wybierac, co ograsz w pierwszej kolejnosci. W takim przypadku taki Dishonored mogl Ci gdzies uciec (dla mnie to wcias slaba gra). Jestem fanem skradanek, a praktycznie nie gralem w Hitmana na poprzedniej generacji - odpalajac ostatnio Absolution z plusa z przed roku bylem zachwycony ta szpila! Swego czasu bardzo lubilem LBP, ale o takim Pupeteer nie mialem zielonego pojecia - kolejna goty gra z PS+. Przykladow takich moglbym podac wiele... I jasne tez nie rozumiem ludzi, ktorzy czekaja na Uncharted, TLOU i tego typu szpile jak pojawia sie w plusie, ale nie powiedzialbym przy ilosci uzytkownikow PS3, ze jest to jakas duza grupa, czasami tez moze sie to wiazac chocby z ich sytuacja materialna...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Wiem jak to działa, ale to nie ja wytykam, że "jak fan czegoś tam, może się cieszyć z gierki rok po premierze"...

Opublikowano

To juz nie ma beki z ea ze tasiemce, ze rak branzy?

Ale ci gracze sa glupi.

w sensie botki

Opublikowano

amcvholkwbcguuxpflo9.gif

Opublikowano

po 3h single TLOU wczoraj moge powiedzieć, że gra nie wygląda jak next-gen, czuje sie poprzednią generacje

60fps i 1080p daje efekt filmu, twarze i same postaci wyglądają bardzo fajnie, otoczenie średnio

niesamowicie za to wyglądają cut-scenki, scena gdy Ellie i Joel siedzą w ciemnym pokoju i rozmawiają, za oknem pada deszcz, coś pięknego

teraz w sumie rozumiem czemu nie podali gameplayu z gry, osoby które ograły tytuł na ps3 pewnie by nie kupiły, a tak sam hype sprzedał dużo kopii, mimo wszystko nie grając wcześniej jestem oczarowany grą :)

Ktos moze dac porównanie jakiejs cut -sceny z TLOU i ten teaser U4. Wydaje mi sie ze mimo wszystko Model postaci z U4 jest daleko daleko przed TLOU

Opublikowano

insynuujesz, że joel również lubi mastrubrować się w miejscach publicznych?

Opublikowano

Eee, nie? 

http://www.youtube.com/watch?v=V_GLmE7ZBPE&app=desktop

Non stop betonowe 30.

No, ale ping miał dropy. Jak to możliwe, oszukali go czy co?

Widac nie tylko ja mialem problemy:

http://www.gamefaqs.com/boards/998181-the-ico-and-shadow-of-the-colossus-collection/60394646

Actually, it wasn't Team ICO who did it. I know there's a link to a text-heavy analysis of what was done to SotC and ICO, but I can't remember where it is. SotC's frame rate is pretty good on 720p - a consistent 30fps, IIRC - but I recall there was an issue on 1080p where it might drop by some 25% or something. Even if you DO have issues on 1080p, you can knock it down to 720p, and that will fix it. ICO, on the other hand, is fine at 1080p.

EDIT: Oh, whoops. Obviously, it's in the "Tech Analysis" topic.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-ico-shadow-of-the-colossus-hd-collection

To summarise, ICO does well on all modes: 720p, 1080p, and 3D. SotC doesn't: 720p it does very well, at 30fps - the PS2 could only pull 20fps or less - but not so well for the other two. At 1080p, it can do anywhere between 30 and 25fps, and in 3D mode... Well, half that.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Nom 5 klatek raz na rok to już te twoje ogromne dropy. Znowu szaleje od rana.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Ktos moze dac porównanie jakiejs cut -sceny z TLOU i ten teaser U4. Wydaje mi sie ze mimo wszystko Model postaci z U4 jest daleko daleko przed TLOU

troche zle sie wyraziłem, teaser U4 wygląda troche lepiej niż cus-scenki TLOU, ale widać podobieństwa, chodziły mi oby U4 wyglądał tak jak zapowiadają

http://www.psxextreme.info/topic/106296-the-last-of-us-remastered-edition/?p=3149190 moje z wczoraj, w ruchu wygląda to dużo lepiej

http://youtu.be/y1Rx-Bbht5E?t=33s

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Ja tez wczoraj Grałem w TLOU -R i te scene miałem. Owszem zachwyca na 50 calach, ale mimo wszystko U4 z tego trailera E3, poprostu zmiata. Mam sciagniete na konsoli w 1080p i jak odpalam na TV to jest to nie do opisania

Opublikowano

insynuujesz, że joel również lubi mastrubrować się w miejscach publicznych?

tak.

Opublikowano

No okej - ale nie kazdy ma czas ograc wszytsko przy premierze - sam kupuje maks 2 gry w miesiacy w goracych okresach, dodatkowo jak jeszcze posiadasz wiecej niz jedna konsole, to musisz wybierac, co ograsz w pierwszej kolejnosci. W takim przypadku taki Dishonored mogl Ci gdzies uciec (dla mnie to wcias slaba gra). Jestem fanem skradanek, a praktycznie nie gralem w Hitmana na poprzedniej generacji - odpalajac ostatnio Absolution z plusa z przed roku bylem zachwycony ta szpila! Swego czasu bardzo lubilem LBP, ale o takim Pupeteer nie mialem zielonego pojecia - kolejna goty gra z PS+. Przykladow takich moglbym podac wiele... I jasne tez nie rozumiem ludzi, ktorzy czekaja na Uncharted, TLOU i tego typu szpile jak pojawia sie w plusie, ale nie powiedzialbym przy ilosci uzytkownikow PS3, ze jest to jakas duza grupa, czasami tez moze sie to wiazac chocby z ich sytuacja materialna...

Sam sobie przeczysz. Czytałem twoje posty z wczoraj o tym kogo obchodzą te gry co ea daje za darmo rok po ich premierze. Czy ty czasem czytasz co piszesz czy wszystko to taki trolowy spontan aby tylko trolować.

Czy kolega mazzeo którego fifa nie interesuje na tyle by ją kupić po roku jak dostanie ją w abonamencie ea za grosze będzie stratny? Czy może odpalu i pogra kilka meczy ot tak dla zabawy. Tak samo inne gry w tej promocji.

Coś fajnego ma xbox to sonoklapki buuu do dupy etc. A xbotki yeah mesjasz. Jak by ea dało to na playstation to by xbotki buuuu a sonoklapy jeeeeeeeee za(pipi)iście.

TYLKO WII U!

Opublikowano

Nie - po prostu jestes kolejnym ktory ma problemy ze zrozumieniem tekstu czytanego. Przeciez jedynie ustosunkowalem sie do stwierdzen ze wybralem zla konsole i mialbym byc podekscytowany nowa usluga - no jako fan EA lupiacy w pilki nozne (PES/FIFA) od prawie 20 lat nie jestem... Pomijam juz fakt, ze to zupelnie inny typ gier, do ktorych jezeli nowa czesc przynosi szereg zmian po prostu sie nie wraca! i Uwazasz ze te 10 milionow fanow BFa oplaci abonament i bedzie czekac rok, az im moze wrzuca BF 5 ?

Czy kolega mazzeo którego fifa nie interesuje na tyle by ją kupić po roku jak dostanie ją w abonamencie ea za grosze będzie stratny? Czy może odpalu i pogra kilka meczy ot tak dla zabawy. Tak samo inne gry w tej promocji.

tego typu propozycja moze sie zadowolic Mazzeo odpalajacy FIFE dwa razy do roku zeby zagrac z bratem, ktory i tak nie nigdy nie widzial roznic miedzy wersjami, gra na poziomie Two Button Control (...)

No i zrozum w koncu ze FIFE po roku Mazzeo bedzie mogl kupic na plycie za nie wiele wieksze pieniadze niz miesieczny abonamnet. Z drugiej strony tez, jak ktos pluje na BFa, nie grywa w sportowki, EA to dla niego rak elektronicznej rozrywki jak Hav3n, Kermit to jaki sens jest oplacania abonamentu, zeby zagrac w gry, ktorych sie nie lubi ? Jedyne co mi przychodzi na mysl, to oplacenie miesiaca (o ile bedzie taka mozliwosc) gdy wpadnie do nich kumpel, no chyba ze zaraz znajda sie tu wielcy fani Maddena, Baseballu i innych , ktore "warto ograc" za takie poeniadze... :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Wystarczające, żeby odłożyć grę na półkę i poczekać, aż wyjdzie na STEMIE.

Opublikowano

Niektóre gry na steamie nigdy nie wyjdą niestety:(.

Opublikowano

To się nie doczekasz :D

Opublikowano

Na pewno zrobią patch na emulator i będzie chodzić w 1440p i betonowym 60fps.

Opublikowano

Bo tak na serio to mnie dupa bolala ze BF4 chodzil w wyzszej rozdzialce na PS4 :( Teraz gry pojawila sie taka super oferta jako ex na Xbona moge zdjac maske I przyznac sie ze kocham EA♡. 20 funtow juz przelane na konto Elektronikow, a dzisiaj zaczynam przygode na Polu Bitwy!

Jak nowy Assassin bedzie w 1080p60fps na XO to tez zaczne kochac Ubi♡.

Destiny to oczywiscie GOTY 2014...A MOZE WAS DUPA BOLI WSTRETNE XBOTY ZE BUNGIE ROBI GRE NA NADKONSOLE?!

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ping ty jesteś psycholem xD

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Na pewno zrobią patch na emulator i będzie chodzić w 1440p i betonowym 60fps.

Logika PeCetowca, poczekam sobie prawie 10 lat aby pograć w 1440p i 60fpsach. Powinieneś się wstydzić, że nie ograłeś tak genialnej gry w dniu premiery.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.