Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Bo tak na serio to mnie dupa bolala ze BF4 chodzil w wyzszej rozdzialce na PS4 :( Teraz gry pojawila sie taka super oferta jako ex na Xbona moge zdjac maske I przyznac sie ze kocham EA♡. 20 funtow juz przelane na konto Elektronikow, a dzisiaj zaczynam przygode na Polu Bitwy!

Ale wciaz w nizszej rozdzielczosci i 10cioma klatkami mniej.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

W wakacje chciałem trochę poogrywać gierki na PS3, żeby nie było, że po roku Plusa i posiadania PS3 za bardzo nie liznąłem biblioteki tej konsoli. No i patrzę na półkę/dysk:

Spec Ops, inFamous, Killzone 2/3, Uncharted 3, MGS4 i PW, Metro LL, Mafia II, Far Cry 3, Bioshock Infinite, Tomb Raider, Payday 2, Dead Space 3. Ja pier,dolę, gdybym chciał grać w szczelanki to grałbym w CS-a na taborecie.

No i dalej nie mam w co grać :/.

Opublikowano
:( Nic innego nie zostaje jak rozbic swinke skarbonke I kupic PS4 z BF4 Premium. Czy juz wspominalem ze zawsze kochalem Sony?
Opublikowano

Kup na PC, wygląda lepiej, gra się lepiej, no i mniej smakoszy harnasia na serwerach, co żony biją i wszystko przez headset słychać.

Opublikowano

Kup na PC, wygląda lepiej, gra się lepiej, no i mniej smakoszy harnasia na serwerach, co żony biją i wszystko przez headset słychać.

Za to więcej czegoś takiego :

Opublikowano

W wakacje chciałem trochę poogrywać gierki na PS3, żeby nie było, że po roku Plusa i posiadania PS3 za bardzo nie liznąłem biblioteki tej konsoli. No i patrzę na półkę/dysk:

Spec Ops, inFamous, Killzone 2/3, Uncharted 3, MGS4 i PW, Metro LL, Mafia II, Far Cry 3, Bioshock Infinite, Tomb Raider, Payday 2, Dead Space 3. Ja pier,dolę, gdybym chciał grać w szczelanki to grałbym w CS-a na taborecie.

No i dalej nie mam w co grać :confused:.

Ale to specjalnie sciagales tylko strzelanki ? Bo skoro masz od roku plusa, to na luzaku znajdziesz wiele gier, ktore shooterami nie sa, jak NBA 2K14, Puppeteer, Sly, PES 2014, Brothers: A Tale of Two Sons, DmC Devil May Cry, GRID 2, NFS, Guacamelee!, Metal Gear Rising: Revengeance, Dragons Dogma, Demon’s Souls, Kingdoms of Amalur: Reckoning, Xcoma itp.

Opublikowano

Widzę że PC konkretnie dostaje po du.pie na ostatnich stronach. Good, good.

Opublikowano

Raven zakrzywia rzeczywistość na swoją pecetową strone ale wybaczam bo lubisz gta 4

Opublikowano

Pawcio, a mi wybaczysz kiedyś moje błędy? też lubię GTA IV !

Opublikowano

Ale to specjalnie sciagales tylko strzelanki ? Bo skoro masz od roku plusa, to na luzaku znajdziesz wiele gier, ktore shooterami nie sa, jak NBA 2K14, Puppeteer, Sly, PES 2014, Brothers: A Tale of Two Sons, DmC Devil May Cry, GRID 2, NFS, Guacamelee!, Metal Gear Rising: Revengeance, Dragons Dogma, Demon’s Souls, Kingdoms of Amalur: Reckoning, Xcoma itp.

Na NFS się nie załapałem niestety, kupiłem Plusa chwilę po nim. Demon's Souls mam na płycie.

PES, Puppeteer, GRID 2 - na te gry raczej nie chce mi się tracić mojego czasu

DMC, MGR, Brothers - OK.

Opublikowano

Pawcio, a mi wybaczysz kiedyś moje błędy? też lubię GTA IV !

Twoje grzechy zostały odpuszczone. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Jak mozna zastawic lalkarza w jednej linijce z peesem i gridem 2, jak. Komputry chyba narawde robia cos zlego z mozgiem.

Opublikowano

Sony o subskrypcji EA: “We evaluated the EA Access subscription offering and decided that it does not bring the kind of value PlayStation customers have come to expect,”

Sony i ich oferta PSNow:

776913073629254216.jpg

#4theplayers

XD

Opublikowano

w gamestopie nówka za równowartość wypożyczenia na 30 dni xD.

Opublikowano

Jak mozna zastawic lalkarza w jednej linijce z peesem i gridem 2, jak. Komputry chyba narawde robia cos zlego z mozgiem.

Komputry w kwestii platformówek 2D stawiają poprzeczkę tak wysoko, że na szroty nawet nie chce mi się tracić czasu. in b4 artyzm czy coś, nawet nie próbuj takich śmiesznych argumentów wysuwać

Opublikowano

Komputry w kwestii platformówek 2D stawiają poprzeczkę tak wysoko, że na szroty nawet nie chce mi się tracić czasu. in b4 artyzm czy coś, nawet nie próbuj takich śmiesznych argumentów wysuwać

Nazwać Puppeteera szrotem. Ja pjerdolę.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Puppeteer jest super (pipi)y!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Kruku, to jakie masz te wybitne platformówki 2D na komputrach?

Opublikowano

lol, serio? Co jak co, ale indie platformówek 2d na PC jest od zaje,bania i jeszcze trochę

Braid, FEZ, Mark of the Ninja, Super Meat Boy, Rogue Legacy (kind of), VVVVVVV, Cave Story, They Bleed Pixels, Dustforce

z tych, w które miałem okazję mniej lub więcej zagrać, oczywiście lista ciągnie się dalej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.