Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ficusiu, czy jesteś w stanie polecić jakiś sprzęt, na którym warto ogrywać takie gry?

budzetowy laptop oraz vita

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Studio Ubisoft Montreal wypuściło drugiego patcha do pecetowej wersji Watch Dogs. Najważniejszą zmianą jest usprawnienie działania gry, co ma skutkować zmniejszoną liczbą przycięć, zwłaszcza u użytkowników używających tekstur o wysokiej rozdzielczości. Według twórców, zestaw ultra wciąż może powodować problemy.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD My już dawno ukończyli lub porzucili a te nadal walczą z patchami i teksturami, no ale ultra 1060/60 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Studio Ubisoft Montreal wypuściło drugiego patcha do pecetowej wersji Watch Dogs. Najważniejszą zmianą jest usprawnienie działania gry, co ma skutkować zmniejszoną liczbą przycięć, zwłaszcza u użytkowników używających tekstur o wysokiej rozdzielczości. Według twórców, zestaw ultra wciąż może powodować problemy.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD My już dawno ukończyli lub porzucili a te nadal walczą z patchami i teksturami, no ale ultra 1060/60 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Z patchami i teksturami walczą posiadacze komunijnych zestawów z biedronki. Szlachta gamingu nie ma takich problemów na swoich wielkich zderzaczach pikseli.

Opublikowano

Ja też znajduję, nie ma aż takiej tragedii, ale gdybym posiadał tylko jedną konsolę i byłoby nią PS4, to byłbym nieźle podkurzony.

Obecnie z exclusive'ów do ogrania mam Yakuzę i InFamous. Potem zostanie mi ponoć kiepski Shadowfall i tyle dobra. Jasne, gram też w multiplatformy, bo olałem zakup One'a na ten moment (tak to pewnie w multiplatformy bym grał na sprzęcie MS z przyzwyczajenia do poprzedniej generacji gdzie X360 był moim ulubionym sprzętem do grania).

W przypadku One z gier ciekawych dla mnie jest: Ryse, Forza 5, Dead Rising 3 więc z mojej perspektywy wychodzi po równo.

Mi na razie wystracza PS4 i PC. XO odpale pewnie dopiero jak kupię SO czyli może pod koniec roku. No chyba, że gra bedzie słaba i jej nie zakupię wcale, albo jak bedzie na allegro za 50 zł.

Jeżeli chodzi o exy to Ryse jest gorszy od Shadow Falla, a skoro SF to raczej nic specjalnego mozna się domyslić jaki jest Ryse. No i DR3 nie nazywał bym exem, gra już jest albo na dniach będzie na PC.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

DR3 juz dawno ograne w coopie no ale lepiej czekac na wersje PC I biadolic nie nia ma w co grac na Xboxie xD. A na PS4 jest jakies Stick it to the Man xD. To jakbym ja pisal ze na Xbonie jest Loco Cycle XDDD.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

DR3 juz dawno ograne w coopie no ale lepiej czekac na wersje PC I biadolic nie nia ma w co grac na Xboxie xD. A na PS4 jest jakies Stick it to the Man xD. To jakbym ja pisal ze na Xbonie jest Loco Cycle XDDD.

Naucz się czytać ze zrozumieniem, bo (pipi)sh.

Co do DR3 chodziło mi tylko i wyłącznie, że to nie jest ex, albo lada moment już nie bedzie. Sam ograłem grę na XO jakieś poł roku temu.

Co do braku gier chodziło mi o ten rok, bo w nim MS nie wydał póki co żadnej dużej gry i na nie trzeba czekać aż do końca roku. Po drugiej stronie nie jest o wiele lepiej, ale jednak coś się dzieje.

A co do Stick it to the Man chodziło mi o Plusa, bo ten dostarcza fajne indyki/arcade na PS4 jak wyżej wymieniona gra, Strider czy np. Outlast, a na XO GwG leży i kwiczy, dali chyba tylko Maxa, póki co.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

haha beka kto gra na blaszce

dr3 i titanfall? ogram na blaszce, nic nie ma na xbonie

beka z pif paf w kosmosie ale shadowfall lepsze od ryse

indyki z pc lepsze od puppettera? nieprawda, ogralem wszystkie (oczywiscie na playstation)

kto to taki? klapsztaniaki

Opublikowano

lol, serio? Co jak co, ale indie platformówek 2d na PC jest od zaje,bania i jeszcze trochę

Braid, FEZ, Mark of the Ninja, Super Meat Boy, Rogue Legacy (kind of), VVVVVVV, Cave Story, They Bleed Pixels, Dustforce

z tych, w które miałem okazję mniej lub więcej zagrać, oczywiście lista ciągnie się dalej

Grałem w Braid, FEZ, Mark of The NInja, Super Meat Boy, Cave Story i Dustforce i spokojnie mogę powiedzieć, że Lalkarz jest od nich lepszy albo przynajmniej na podobnym poziomie.

Nic nie jest lepsze od Feza.

Opublikowano

haha beka kto gra na blaszce

dr3 i titanfall? ogram na blaszce, nic nie ma na xbonie

beka z pif paf w kosmosie ale shadowfall lepsze od ryse

indyki z pc lepsze od puppettera? nieprawda, ogralem wszystkie (oczywiscie na playstation)

kto to taki? klapsztaniaki

Czytanie ze zrozumieniem u ciebie mocno kuleje. Przykro mi.

lol, serio? Co jak co, ale indie platformówek 2d na PC jest od zaje,bania i jeszcze trochę

Braid, FEZ, Mark of the Ninja, Super Meat Boy, Rogue Legacy (kind of), VVVVVVV, Cave Story, They Bleed Pixels, Dustforce

z tych, w które miałem okazję mniej lub więcej zagrać, oczywiście lista ciągnie się dalej

Grałem w Braid, FEZ, Mark of The NInja, Super Meat Boy, Cave Story i Dustforce i spokojnie mogę powiedzieć, że Lalkarz jest od nich lepszy albo przynajmniej na podobnym poziomie.

Nic nie jest lepsze od Feza.

No od Feza może nie bo to genialna gra, ale od reszty dla mnie jak najbardziej tak. No i fez to raczej średnio platformówka.

Opublikowano

Fez jest nudny, pograłem chwilę i odstawiłem. Jakiś taki... nie wiem. Klimat, artstyle, wszystko spoko, ale nie ciągnie mnie mnie do niej

Opublikowano

Wskaźnik czytania ze zrozumieniem jest dzisiaj niebezpiecznie wysoko.

Opublikowano

Klapki w formie, zawsze jak na PS4 jest z czyms slabo to pisza ''no ale mi chodzi o obie konsole, na Xbona nie ma exow, lezy od stycznia, SO bedzie (pipi)owe, XO odpale w 2040''. Wiesz co ja zrobilem z moim PS4? Sprzedalem.

Max > gry z Plusa

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Fez jest nudny, pograłem chwilę i odstawiłem. Jakiś taki... nie wiem. Klimat, artstyle, wszystko spoko, ale nie ciągnie mnie mnie do niej

do mnie to nie jest pratformowka a gra logiczna z zabawa perspektywa, to tak jakby napisac ze limbo to platformowka

mnie tez FEZ nie porwal, pogralem 4h i zostawilem i jakos nie chce mi sie wracac

Opublikowano

od kiedy wiadomo, że ms naku.rwia losowo piorunami z chmury to strach kupować to ps4. grasz sobie w megatony pokroju marcenary kings wszystko ładnie pięknie, nagle nad miastem zbierają się czarne cumulusy prosto z redmont, muzyczka zaczyna przycinać i je.b - po sprzęcie. wtedy baron musi lecieć do sklepu po nową bo serwis gwarancyjny to ci konsolkę odeśle, ale porysowaną i po 3 miesiącach.

Opublikowano

do mnie to nie jest pratformowka a gra logiczna z zabawa perspektywa, to tak jakby napisac ze limbo to platformowka

mnie tez FEZ nie porwal, pogralem 4h i zostawilem i jakos nie chce mi sie wracac

Dla mnie to też nie jest platformówka, tylko gra logiczna

Opublikowano

Wychodzę z cw, jak wrócę to macie szanować feza (pipi)y.

Opublikowano

Wychodzę z cw, jak wrócę to macie szanować feza (pipi)y.

Strzelasz focha jak Phil :/

Opublikowano

AA KUR>WA NIE ROZUMIEĆ HEJTERZY< (pipi), TEN POST BYŁ MOIM OSTATNI< I QUIT FORUMING FOR GOOD> THERE WONT BE MATE5 2.

Ale poważnie, (pipi)a.ć tych smutasów którzy go krytukują, a Fez to jedna z najlepszych gier ostatniej dekady.

Opublikowano

Jak tam Xbox One użytkownicy, zamierzacie płacić za Xbox Live a potem za EA Access? wygląda na super cebula deal

Opublikowano

AA KUR>WA NIE ROZUMIEĆ HEJTERZY< (pipi), TEN POST BYŁ MOIM OSTATNI< I QUIT FORUMING FOR GOOD> THERE WONT BE MATE5 2.

Ale poważnie, (pipi)a.ć tych smutasów którzy go krytukują, a Fez to jedna z najlepszych gier ostatniej dekady.

Zje.bani są zarówno hejterzy jak i ten typ.

A gierka dobra, chociaż to raczej dobry dodatek do solidnego blanta niż coś, w co bym grał po powrocie z gimbazy.

Opublikowano

dla mnie Limbo to platformówka typu idziesz i skaczesz więc nie wiem o co ci chodzi.

Opublikowano

kur.wa boty złem świata bez kitu. Jestem jedną z osób, której nie przeszkadzają remastery, jednak trochę z obawą patrzę na ich ilość i obawiam się, że zarabianie na nich może stać się lepszym biznesem niż nowe IP. "Nie chcesz nie kupuj kurtyzano" - to prawda, boję się jednak, że będzie ich za dużo... A WINA TO OCZYWIŚCIE XBOCKIE NASIENIE, KTÓRE RACZYŁO SIĘ PO 7 LATACH NAWRÓCIĆ - sami zobaczcie na page PlayStation na FB:

20tmej8.jpg

wypuszcza xbox trzy szroty, pierwszego x'a oraz jeszcze dwa past geny (x360 i xone) i trzema maszynkami sra na cały rynek płatnym wszystkim, remasterami, ch,ujowyi cenami, paściarskim wykonaniem sprzętu i cofnięciem gier do pozycji rozrywki dla nerdów. 

- Xbox!

- Co?

- TY KUR.WO!

Opublikowano

Czy w tym Sony naprawdę tak ciężko jest ogarnąć temat aktualizacji oferty PS+? Czy to serio jest taki problem napisać posta na oficjalnym blogu? Miała być informacja w ostatnią środę miesiąca i chuy. Drażni mnie to strasznie, bo nie wiem czy cebulić czy kupić Ramana Legends :P

Edytowane przez Kalinho_PL

Opublikowano

Pewno znowu zapakują gów.niane indyki, więc grają na czas.

EDIT:

H8YhpG1.jpg

To było do przewidzenia xDDDDDDD.

Crysis 3 który był w praktycznie każdym bundlu.

I kolejna super gra na czwórkę:

Road-Not-Taken.jpg

Niedźwiadki i drzewka. ZAJE.BISTY LINEUP!!!!!1

No sorry, ale Microsoft z Games with Gold miażdży obecnie konkurencję, nie mówiąc już o tym, że ROZDAJĄ gry, a nie tylko dzierżawią na czas trwania abonamentu.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Crapsis 3. Widze ze Sony ma mocny kryzys skoro daje takiego szrota. xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.