Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nom, nawet przykleili spis posiadaczy Wii U. Ciekawe czy wrześniowa premiera Xboxa zmieni układ sił na forumku.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Już nawet mamy zdjęcie grupowe

BRJ_7078.jpg

Opublikowano

Po E3 zastanawiam się nad zebraniem hajsiku na karetkę.

Opublikowano

Który to czezky?

Ślepy jesteś, pierwszy od lewej w sandałkach

czezkynintendo_zpsb7e6c83c.png

Opublikowano

Nom, nawet przykleili spis posiadaczy Wii U. Ciekawe czy wrześniowa premiera Xboxa zmieni układ sił na forumku.

Oczywiście, raptem z 5 osób więcej na forum ma WiiU niż Xone.

Opublikowano

I teraz nie wiem czy to diss Xboxa , czy smiejesz sie z WiiU

:D tak czy siak - raczej dolina

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

Trzeba być prawdziwym fanbojem aby w nocy takie rzeczy liczyć :D

Opublikowano

Trzeba być prawdziwym fanbojem aby w nocy takie rzeczy liczyć :D

Policzyłem jakieś 3 dni temu, zresztą co to za wyczyn jak oba tematy z userami mają po 3-4 strony.

Opublikowano

Forum fanatyków plejstrjszyn, polska kraj plejstejszyn a ci się dziwią, że mało kto ma inne konsole. Na forum Apple Extreme też byście się dziwli, że mało postow w działach samsunga czy sony?

Opublikowano

Bo ci z działu Xboxa i Nintendo grają w gierki a nie piszą, za to ci od plejstejszyn janusz gejmingu robią dysputy o BF Hardline czy ma 900p czy jednak nie.

Ty jestes najlepszym przykładem posiadacza Xone, który jest taki za(pipi)any grami ze nie ma czasu na pisanie na forum.

Opublikowano

Forum fanatyków plejstrjszyn, polska kraj plejstejszyn a ci się dziwią, że mało kto ma inne konsole. Na forum Apple Extreme też byście się dziwli, że mało postow w działach samsunga czy sony?

po prostu MS zatoczyl ładnie kolo, choc nie wiem nawet czy ich 1 konsola nie była chętniej kupowana, niż ONE. Sytuacja nie dotyczy też tylko Polski, ani tego forum, gdzie jakoś takiej rozbieżności nie było przy 360tce.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie no wszyscy kupuja, sytuacja jest o wiele lepsza niż przy 360, dlatego nawet w krajach gdzie rzadzil i dzielil Xbox konsola bez gier sprzedaje się 3 razy lepiej. Możesz zamknac snap z przeglądarką ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

To napisz jak wygląda sprzedaz w ostatnich 2 miesiacach w takich krajach jak Usa i Wielka Brytania ^^

Opublikowano

easye jak zwykle popłynął - obie konsole są kilka miesięcy na rynku, Xone jeszcze nie ma gdzieś w kilkudziesięciu krajach, a PS4 nie ma nawet 2x więcej od Xone.

Ale sprzedaje się 3/4x lepiej od Xone :P

To napisz jak wygląda sprzedaz w ostatnich 2 miesiacach w takich krajach jak Usa i Wielka Brytania ^^

Czyli w okresie jak MS zapowiedział z wyprzedzeniem, że konsolę będzie można kupić o 100$ taniej niż teraz i masa ludzi wstrzymała się z zakupem?

Aha...

Opublikowano

Akurat w USA i UK Xbox One nie sprzedawal sie tak zle w porownaiu do PS4. Najwieksza przepasc byla w pozostalych krajach Europy plus Japonia. Teraz jeszcze sie pogorszylo bo sporo ludzi czeka na wersje bez Kinecta. 

Opublikowano

Nie no, jest to komiczne jednak, najmniej popularna konsola Nintendo od czasów N64 ma tutaj więcej postów i użytkowników niż wszechmogący, jakże popularny i next genowy Xbox. Na polskim forum. Sorry, trochę zabawnie to wygląda.

Opublikowano

Nintendo buys Xbox confirmed?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.