Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Mendrek 2.0

Chyba Mazzeo 2.0. Kolejny poziom cebuli

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Oczywiście, że gram. Tyle że mam trochę łatwiej, bo wchodzę do swojej growej nowy i mogę sobie wybrać jedną z wielu pozycji. Lepsze to niż martwienie się o stratę na odsprzedaży używki i ciągłe parcie na to, żeby kończyć gierkę na siłę.

Ty nic nie kończysz, nie da się z tobą pogadać o gierkach, znany syndrom. Zaczyna, ogląda menu i kolejna, i nic się nie podoba, same narzekania. Kupa gier a marginalne rozeznanie, 10 minut oblizane, be i kolejna.. Nie widziałem na forum nigdy twojego merytorycznego posta o jakiejś grze. Już z tym pędziwiatrem by się lepiej pogadało o giereczkach. Pozdrawiam.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Przecież to jest standard dla cebulowego pomiotu zwanego sonycrocsami, kupić premierkę i przejść jak najszybciej w weekend i stracić ma 10zł ewentualnie na spółkę z koleżkami z PSS. Zobaczcie ile tego robactwa na gametrade jest.

Opublikowano

Przecież to jest standard dla cebulowego pomiotu zwanego sonycrocsami, kupić premierkę i przejść jak najszybciej w weekend i stracić ma 10zł ewentualnie na spółkę z koleżkami z PSS. Zobaczcie ile tego robactwa na gametrade jest.

mam wrzucić twoje posty o robieniu 10 kont na Fb czy cebulowaniu po 5 dolców od MS?  Jestęs ostatnią osobą na tym forum, ktora powinna sie wypowiadac w temacie cebulactwa,

Opublikowano

Nie każdy ma kasę na gierki, a chciałby pograć, (pipi)ana pseudo kościowa szlachta.... Która zbiera kody po 5 dolarów.

Mnie to pasuje, gra szybciej straci na wartości.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Mendrek 2.0

Chyba Mazzeo 2.0. Kolejny poziom cebuli

Nope. To właśnie Mendrek przeszedł na szybcika TLoU na PS3 i odrazu pogonił byle jak najmniej stracić. 

Opublikowano

Pinguś daj link do swojego konta steam i zrób je publiczne. Żartowałem wcześniej.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

"Mesjasze" już po 130zł na allegro.

Wychodzi natura konsolowego kasula z PS4 - "Grę wysyłam dopiero w sobotę lub poniedziałek" - kupił i już będzie przechodził przez weekend, na wyścigi! Byle jak najszybciej sprzedać! Byle nie daj boże nie stracić na sprzedaży kolejnych 10zł!

Pomysl na biznes: Pre-order uzywek xD

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Od jutra w Biedronkach gry na konsole! Ni No Kuni w folii za 4 dyszki - ładnie. To samo DmC, DMC Kolekcja HD, Deus Ex czy XCOM. Nie wiem jak wy, ale ja się jutro wybieram :)

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

mam wrzucić twoje posty o robieniu 10 kont na Fb czy cebulowaniu po 5 dolców od MS?  Jestęs ostatnią osobą na tym forum, ktora powinna sie wypowiadac w temacie cebulactwa,

tumblr_lop2u7VJyi1qjazks.gif

Opublikowano

Ja ukończyłem TLOU na PS3 w 3 dni, robiąc przerwy i jeszcze pracując w międzyczasie. I wcale nie robiłem tego na siłę, po prostu gra mnie wciągnęła.

Może ktoś wziął wolne specjalnie by ukończyć Mesjasza i nie interesuje go multi? Po co gra ma się kurzyć jak może ją sprzedać z niewielką stratą?

Fakt, preordery na używki to lekki absurd ale nie widzę nic nagannego w takim procederze. TLOU to nie Zelda z masą sekretów i przygodą na 50h.

Opublikowano

Po co tak grać? Po co taki człowiek żyje?

Wyrwij chwasta.
Opublikowano

Do czego to doszło, żeby blacharska podrasa, która swoją kolekcję gier buduje na steamowych wyprzedażach za dolara i bundlach 15 za 5 na dzieci z cancerem, pouczała innych, jak mają grać :wallbash:

Obawiam się, że mój skromny zbiór gier konsolowych jest większy niż Twój.

Oczywiście, że gram. Tyle że mam trochę łatwiej, bo wchodzę do swojej growej nowy i mogę sobie wybrać jedną z wielu pozycji. Lepsze to niż martwienie się o stratę na odsprzedaży używki i ciągłe parcie na to, żeby kończyć gierkę na siłę.

Ty nic nie kończysz, nie da się z tobą pogadać o gierkach, znany syndrom. Zaczyna, ogląda menu i kolejna, i nic się nie podoba, same narzekania. Kupa gier a marginalne rozeznanie, 10 minut oblizane, be i kolejna.. Nie widziałem na forum nigdy twojego merytorycznego posta o jakiejś grze. Już z tym pędziwiatrem by się lepiej pogadało o giereczkach. Pozdrawiam.

Czyli przykładowo w lodówce masz tylko masło, chleb i pasztet, a inne rzeczy kupujesz dopiero po zjedzeniu tego co było :>?

A w tematach o gierkach się nie udzielam, bo i po co? Żeby się dowiedzieć, że gry w 30fps są lepsze bo cinematic experience ("tylko w tym TLoU coś te 30fps zepsute jest" - autentyk z forumka)?

Edytowane przez ping

Opublikowano

No nie kupuje pasztetu by stał nieotwarty 2 lata w lodówce. Daj link do profilu steam i zrób go publicznym : )))))))))))))))))))))))

Opublikowano

O8gR9Sw.jpg

Wychodzi natura konsolowego kasula z PS4 - "Grę wysyłam dopiero w sobotę lub poniedziałek" - kupił i już będzie przechodził przez weekend, na wyścigi! Byle jak najszybciej sprzedać! Byle nie daj boże nie stracić na sprzedaży kolejnych 10zł!

dla takich ludzi mam jedną radę:

gierki wideo to towar luksusowy, zarezerwowany dla ludzi zamożnych. jeśli nie stać was na wydania premierowe w retailu to odczekajcie jakiś czas aż stanieją do racjonalnego pułapu albo poodkładajcie pieniążki przez kilka miesięcy zamiast wspierać rynek wtórny odsprzedając 10zł taniej niż wersja premierowa po intensywnym weekendzie pracy (podkreślam pracy bo bardziej mi to właśnie pracę przypomina niż zabawę). jeśli nadal za bardzo nadwyręża to wasz budżet o ile mi wiadomo istnieje prężnie rozwijający się rynek pecetowych gierek free2play, dostępnych nawet z poziomu przeglądarki!

No bez kitu i to jeszcze przy TAKIEJ grze. Grze, którą trzeba smakować, dzielić ją sobie - grać max godzinę dziennie by historia nie skończyła się zbyt szybko, grze, która wyznaczyła kierunek gatunkowi na najbliższe 10 lat.

Wyznaczyło kierunek noszenia drabin i palet chyba.

Opublikowano

W sumie był publiczny, ale teraz ukryłem, bo ktoś się doczepi do tego, że czasami gram w Symulator Kozy.

@bluber

To właśnie miałem na myśli. Yu Suzuki w Shenmue nie potrafił zrobić dobrego symulatora noszenia drabiny, to ND musialo nadgonić.

Edytowane przez ping

Opublikowano

O8gR9Sw.jpg

dla takich ludzi mam jedną radę:

gierki wideo to towar luksusowy, zarezerwowany dla ludzi zamożnych. jeśli nie stać was na wydania premierowe w retailu to odczekajcie jakiś czas aż stanieją do racjonalnego pułapu albo poodkładajcie pieniążki przez kilka miesięcy zamiast wspierać rynek wtórny odsprzedając 10zł taniej niż wersja premierowa po intensywnym weekendzie pracy (podkreślam pracy bo bardziej mi to właśnie pracę przypomina niż zabawę). jeśli nadal za bardzo nadwyręża to wasz budżet o ile mi wiadomo istnieje prężnie rozwijający się rynek pecetowych gierek free2play, dostępnych nawet z poziomu przeglądarki!

No bez kitu i to jeszcze przy TAKIEJ grze. Grze, którą trzeba smakować, dzielić ją sobie - grać max godzinę dziennie by historia nie skończyła się zbyt szybko, grze, która wyznaczyła kierunek gatunkowi na najbliższe 10 lat.

Wyznaczyło kierunek noszenia drabin i palet chyba.

butthurt.png

Opublikowano

bluber tylko troluje

Tlou to gra kompletna, dopracowana w każdym calu i do tego multiplayer, wszystkie DLC, 1080p/60 fps więc myśle, że się opłaca. Zwłaszcza, że póki co to najlepsza gra na nextgeny :sweat:

Opublikowano

Jak dla mnie ty i iras jesteście siebie warci i obaj możecie (pipi)ć.

Sam możesz (pipi)ć jak tak ci się nie podoba ;)

Opublikowano

Od jutra w Biedronkach gry na konsole! Ni No Kuni w folii za 4 dyszki - ładnie. To samo DmC, DMC Kolekcja HD, Deus Ex czy XCOM. Nie wiem jak wy, ale ja się jutro wybieram :)

Urlop wzialem, wstaje o 6 i lece po gry!
Opublikowano

Jaki biedaczkowaty motłoch :teehee:

Z zavvi miałem te gry prosto do skrzynki za ~50zł i nie musiałem tracić godności w staniu w kolejce z takimi gimbami, którzy rzucą się na te całe 3 gry w koszyku w biedzie.

lead_original.jpg

Opublikowano

Jaki biedaczkowaty motłoch :teehee:

Z zavvi miałem te gry prosto do skrzynki za ~50zł i nie musiałem tracić godności w staniu w kolejce z takimi gimbami, którzy rzucą się na te całe 3 gry w koszyku w biedzie.

lead_original.jpg

Jednak z brodą wyglądasz o niebo lepiej.

Opublikowano

Ide z ciekawosci zobaczyc, mam biedre prawie pod domem. Jeszcze nigdy nie bylem na zadnej promocji.

Opublikowano

JanuszGAF dostarcza:

30fps for me, as I get serious motion sickness from 60fps. I tried it out on both settings, and the nausea was almost instant on 60. So I guess I have not changed my mind.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.