Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

JanuszGAF dostarcza:

30fps for me, as I get serious motion sickness from 60fps. I tried it out on both settings, and the nausea was almost instant on 60. So I guess I have not changed my mind.

To chyba dosyć normalne u niektórych. Są ludzie z takimi przypadłościami, niestety.

Edytowane przez Figaro

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

To chyba dosyć normalne u niektórych. Są ludzie z takimi przypadłościami, niestety.

To bardziej od Field of View jest zależne. No, wiecie, pole widzenia? Ten aspekt gier, który idzie pod nóż jako jeden z pierwszych przy robieniu gier TPP/FPP na konsole?

Mnie tam się bardziej niedobrze robi gdy widzę lock na 30fps, ale z nieco innych powodów. ;p

Ide z ciekawosci zobaczyc, mam biedre prawie pod domem. Jeszcze nigdy nie bylem na zadnej promocji.

To wygląda tak - losowe gry są rozsyłane do losowych sklepów. Większe miasta mają większe szanse. Pierw przesiew robią pracownicy, wybierając co ciekawsze dla siebie, albo na Allegro. Potem reszta idzie do koszyka, przed którym bez wątpienia koczować będą kolejne cebule z zamiarem wykupienia i odsprzedania na allegro. Ostaną się może jakieś mniej ciekawe tytuły, typu Star Trek, dla późniejszych sklepowiczów.

Skoczę też do jednej biedronki, ale nie robiłbym sobie nadziei prawdę mówiąc. Bo widzę, że co niektórzy już ułożyli sobie listę zakupów i wychodzą z założenia, że to wszystko zastaną.

Edytowane przez Suavek

Opublikowano
  • Autor

JanuszGAF dostarcza:

30fps for me, as I get serious motion sickness from 60fps. I tried it out on both settings, and the nausea was almost instant on 60. So I guess I have not changed my mind.

Dziwne, ze najczesciej ludzie z takimi przypadlosciami maja konsole Sony.

Przypadeg?

Opublikowano

Ja nie lubię filmów w 48fps i wolę 24fps. Co w tym dziwnego?

a film to gra?

Opublikowano

Ale nie każdy musi zdawać sobie sprawy z plusów szybkości działania gry przy 60fps (pamiętajmy mówimy o sonycrocsach), więc dla niego liczy się jak się gra "rusza" i woli ten filmowy experience który jest bliższy rzeczywistości niż teatralne 60fps.

Opublikowano

Dlatego jak sotc chodzilo w 25fps to klapkom sie podobalo i nie odczuwali dyskomfortu.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ja nie lubię filmów w 48fps i wolę 24fps. Co w tym dziwnego?

klatki w filmach ≠ klatki w grach

Opublikowano

SOTC chodził i w 18. Na ps2.

Opublikowano

Klatek w SotC było tyle co kolosów.

Opublikowano

Czyli 14, bo dwóch o rozmiarach Mendrka do kolosów bym nie zaliczył.

Akurat ten

mały(mały w porównaniu do innych kolosów i tak był o wiele większy od protagonisty) lew

czy co to było był jednym z najciekawszych i najtrudniejszych kolosów.

Opublikowano

Mówisz o tym, co uderza w kolumny, które się zwalają? Pamiętam że mnie irytował.

Opublikowano

Nie, no wiadomo, mały ale wariat.

Tak sobie to tlumacz :teehee:

Opublikowano

Mówisz o tym, co uderza w kolumny, które się zwalają? Pamiętam że mnie irytował.

To był drugi z tych małych, ja mówię o tym z pochodnią. Sprawdziłem i lew to był ten co uderza w kolumny, świetna walka. Z całej gry nie lubiłem chyba tylko tego co szedł naprzód i trzeba go była powstrzymywać z takich murów, które ten kolos niszczył.

Opublikowano

Ja sie najbardziej nameczylem z tym w wodzie, co mu trzeba bylo z ruin na plecy wskoczyc, ni huia nie chcialo mi sie udac.

Opublikowano

W Biedrze to z tego co wdzię to prawie wsystkie gierki z PS3 były w plusie.

Opublikowano

Nie, no wiadomo, mały ale wariat.

Tak sobie to tlumacz :teehee:

<3

A w grze nie było wymagających kolosów. Jedynie pod względem wyglądu i zaprojektowania wyróżniłbym, tego wodnego z nr 12 i wcześniejszego wodnika-węża. Może jeszcze tego z maczugą, co miał na niej pancerz, bodaj nr 3.

Edytowane przez Marian446

Opublikowano

Top nadchodzące gry na PS4

Flower
Journey
The Last of Us
Fl0w
Sound Shapes
Doki-Doki Universe
Escape Plan
PixelJunk Shooter Ultimate
Dead Nation: Apocalypse Edition

Jeszcze tylko brakuje Beyond Two Souls i GT6

Opublikowano

Czekam na remastery gier z PS4 na PS4.

Opublikowano

Czekam na remastery gier z PS4 na PS4.

Fifa 15 już w październiku.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zobaczcie kogo znalazlem w nocy grajac w TLoU:

ibi2WC44A5iXu8.gif

Wpyerdol rzecz jasna byl obustronny ale wybralem najlepsze akcje.

Opublikowano

Zaspałem na promocje, pewnie juz nic nie bedzie :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.