Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ja też mam coś na "podkręcenie atmosfery": Sony w pierwszym kwartale wysłało do sklepów 3,5 mln PS4 i PS3. Dla porównania MS tylko 1,1 mln X0 i X360

#powrótkróla #bekazxszrota #niechginą

No pewnie - Sony takie dobre, płacisz w PS Now 5$ za wypożyczenie gry na 24h, ale to cudna oferta <3

Tylko Sony!

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zobaczcie kogo znalazlem w nocy grajac w TLoU:

ibi2WC44A5iXu8.gif

Wpyerdol rzecz jasna byl obustronny ale wybralem najlepsze akcje.

czezky nadal jest dobijaczem w tej gierce?

0:54 - grafa wgniata w glebę.

Opublikowano

No pewnie - Sony takie dobre, płacisz w PS Now 5$ za wypożyczenie gry na 24h, ale to cudna oferta <3

Tylko Sony!

no co ty jeszcze byś przeszedł grę - dostajesz za 5 dolców 4h a nie 24h. to wygląda jakby oni sami nie mieli pomysłu na tą usługę...

Opublikowano

Na upartego można w te 4h skończyć jakieś Call of Duty - jaka oszczędność! #4theplayers.

Opublikowano

Ktoś jeszcze nie posiada PS+/Golda w 2014?

Ja nie posiadam. Gram online na PC, a gry kupuję własne, nie wypożyczam.

To chyba nie czytałeś regulaminu na steam'ie, jeśli myślisz, że te gierki z wyprzedaży są twoje.

Mówię o gierkach ogólnie, nie Steamie. Na konsole wolę gry pudełkowe, aniżeli płacenie abonamentu za dostęp do cyfrówek. Na PC zaś nawet retail zwykle przypisuje się do Steam, ale są też alternatywy w postaci GOG itp. Poza tym TOS Steama znam i mimo wszystko póki usługa istnieje, to gry są "moje", do dyspozycji także do gry offline, a w niektórych przypadkach nawet DRM-Free (np. Divinity Original Sin na Steam można odpalić i bez Steama po zainstalowaniu). A na konsolach co? Przestaniesz płacić miesięcznie i tracisz dostęp do gierek. Ba, padnie ci konsola czy napęd, to i z gierek nici, bo next-geny nie są wstecznie kompatybilne. Na platformie Lorda Gabena takich cyrków nie ma - gracz w co chcesz i kiedy chcesz, w dodatku tanio i wygodnie, z darmowym online.

Ciężkie życie konsolowców - drogie gry, gorsze multiplatformy, cinematic 24fps, gry na abonament, płatne online i brak wstecznej kompatybilności. Teraz gdy o tym myślę, to naprawdę Was podziwiam, że się z tym męczyć musicie.

Opublikowano

Na upartego można w te 4h skończyć jakieś Call of Duty - jaka oszczędność! #4theplayers.

Maciomaniak ma rację jak zwykle, oferta EA za 30€rocznie która gwarantuje dostęp do dem 5 dni przed innymi to zdecydowanie lepsza oferta.
Opublikowano

Maciomaniak ma rację jak zwykle, oferta EA za 30€rocznie która gwarantuje dostęp do dem 5 dni przed innymi to zdecydowanie lepsza oferta.

w cenie 5$ masz albo 4h gry albo 4 gry, no ale tylko sony

Opublikowano

Ciężkie życie konsolowców - drogie gry, gorsze multiplatformy, cinematic 24fps, gry na abonament, płatne online i brak wstecznej kompatybilności. Teraz gdy o tym myślę, to naprawdę Was podziwiam, że się z tym męczyć musicie.

I jeżdzenie od rana po biedronkach. SZYBKO BO WYKUPIĄ :teehee:

Opublikowano

Jezus maria, wstaję sobie rano, odpalam STEM i przeglądarkę MOZILLA z rana by obczaić forumka, a tam co drugi status o szukaniu gierek w Biedronkach. A z kroksów się nabijały, konsolomaniaczki cebulaczki. Gierki sprzed lat za 40zł rzucili i już pobudka o 5 rano, byleby szybciutko kupić, no bo super promocja. [*]

Opublikowano

Nie.

Opublikowano

ni no kuni > crocsy

Opublikowano

Oba produkty są skierowane do tej samej grupy konsumenckiej.

Opublikowano

Powalająca ta oferta na PS4 w tym miesiącu. Jak widzę, FEZ można ściągnąć na każdej platformie, więc posiadacze PS3 i Vity też mogą to obczaić i zakładam, że w identycznej jakości. Jak nie mają co wrzucać, to mogliby już nic nie wrzucać na to PS4 i obniżyć cenę usługi.

http://www.pssite.com/news-35038-oferta_playstation_plus_na_sierpien.html

Opublikowano

Aha, to jak padnie NET na piecyku, to pograsz w cyfrowe gry. Zapewne tak myśleli fani Sim City czy Batmana. Jak próbowano na konsolach wprowadzić pctowe DRM, to taki dym się zrobił, że uwalono na rok Xboxa One. A na piecykach cebula rasa łyka wszystko, nawet swoje matki by oDMRowali, byle cena była bied(a)ronkowa. Żeby to jeszcze było warte świeczki, ale na piecykach rzadko fajne exy wychodzą, nawet GTA V jeszcze nie wyszło. Garb tylko rośnie od garbienia się przy Divinity i psychika cierpi od oglądania przedpotopowej grafiki na podzespołach za cenę konsoli każdy. Ech te pcty... :)

Opublikowano

Powalająca ta oferta na PS4 w tym miesiącu. Jak widzę, FEZ można ściągnąć na każdej platformie, więc posiadacze PS3 i Vity też mogą to obczaić i zakładam, że w identycznej jakości. Jak nie mają co wrzucać, to mogliby już nic nie wrzucać na to PS4 i obniżyć cenę usługi.

Przynajmniej klapersy zobaczą, że mogą być świetne arkejdy za 15$, które nie kończą się po 2-3h.

Opublikowano

Osoby ktòre nie potrafią podjąć ze mną merytorycznej dyskusji, proponuję by zamiast kontrargumentòw dały mi minusa  ;)

xD jezus maria człowieku w jakim ty musisz alternatywnym świecie żyć

Opublikowano

Mendrek a co ty chłopie zrobisz jak ci padnie net na peesczy? Jak ściągniesz gierkę z plusa za darmo?

Opublikowano

Gram w nią?

Opublikowano

Aha, to jak padnie NET na piecyku, to pograsz w cyfrowe gry.

Ano pograsz, nic nowego. Achievementy i wszystko inne Steam zaktualizuje po przywróceniu połączenia. Tylko Gaben.
Opublikowano

No tak, Crimson Dragon i Strike Suit Zero to lepsza oferta  :teehee:.

Opublikowano

grasz w jeszcze nie sciagnieta gre? bania mala

Opublikowano

Wyszło w końcu jedno i tak popsute techniczne Divinity i jak się blaszki zaczęły wozić xD Pana Boga za nogi złapały.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Aha, to jak padnie NET na piecyku, to pograsz w cyfrowe gry.

Ano pograsz, nic nowego. Achievementy i wszystko inne Steam zaktualizuje po przywróceniu połączenia. Tylko Gaben.

Na przykład w Diablo 3? ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.