Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Albo za darmo z peesplusa

Albo za darmo w GwG na XO, a nie sorry tam póki co tylko jedna gra :D

No chyba ze grasz tylko offline I gry f2p na swojej PS4 za 1600zl smiejac sie ze wyruchales korporacyjny system xD.

Przynajmniej można grac za darmo jak sama nazwa wskazuje w gry free to play. Nie to co u konkurencji.

Powalająca ta oferta na PS4 w tym miesiącu. Jak widzę, FEZ można ściągnąć na każdej platformie, więc posiadacze PS3 i Vity też mogą to obczaić i zakładam, że w identycznej jakości. Jak nie mają co wrzucać, to mogliby już nic nie wrzucać na to PS4 i obniżyć cenę usługi.

http://www.pssite.com/news-35038-oferta_playstation_plus_na_sierpien.html

Spójrz najpierw co dadzą na XO w GwG zanim zaczniesz pisać te swoje głupoty.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ciężkie życie konsolowców - drogie gry, gorsze multiplatformy, cinematic 24fps, gry na abonament, płatne online i brak wstecznej kompatybilności. Teraz gdy o tym myślę, to naprawdę Was podziwiam, że się z tym męczyć musicie.

I jeżdzenie od rana po biedronkach. SZYBKO BO WYKUPIĄ :teehee:

Szybko, szybko BIERZ KAŚKA CZTERY SZTUKI, SPRZEDAMY NA ALLEGRO TRZY I BĘDZIE GRA ZA DARMO.

Bez kitu, wszystkie gry z biedronkowej promocji oprócz Devil May Cry HD Collection, Injustice i Saint Seiya można/można było nabyć po niższych/podobnych cenach.

Opublikowano

Na przykład w Diablo 3? ;)

Nie gram w kiepskie gry.

I nie pisz więcej niż 2 postów dziennie, bo minusów brakuje ludziom.

Opublikowano

odniesiesz sie mendrusiu do tego - dalej czekam na magiczny spsoob jak sciagnac gierke z ps plus jak ci odlacza neta - napisales ze "grasz?" wiec jakis sposob najwidoczniej znasz

Mendrek a co ty chłopie zrobisz jak ci padnie net na peesczy? Jak ściągniesz gierkę z plusa za darmo?

Opublikowano

Pinguś poka steama. 

Ale po co Ci mój STEM. Przecież już widziałeś!

Opublikowano

grasz w jeszcze nie sciagnieta gre? bania mala

A o to chodziło, myślałem że pyta o to czy mogę offline grać w gry już ściągnięte. Nie sądziłem, że ktoś może zadać tak głupie pytanie, jak ściągnąć cyfrową grę gdy net padnie...

Opublikowano

Pinguś poka steama. 

Ale po co Ci mój STEM. Przecież już widziałeś!

Chcę zobaczyć ilość archivmentów PC-towego guru forumka : <

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Dlaczego durne boty porównują EA Access do zupełnie innej usługi, która na dodatek jest dostępna w wersji beta i tylko w Stanach Zjednoczonych zamiast do oczywistego odpowiednika usługi EA czyli PS+? Zielony plankton taki głupi :olaboga:

Opublikowano

142

Achievements

11%

Avg. Game Completion Rate

GRAM DLA FUNU!

Opublikowano

Na przykład w Diablo 3? ;)

Nie gram w kiepskie gry.

Bulgotanie i zaklinanie rzeczywistości. Typowe ;)

Opublikowano

Chcę zobaczyć ilość archivmentów PC-towego guru forumka : <

PC nie konsola. Tu ludzie grają w co chcą, kiedy chcą, i jak chcą, bez jakiegoś calakowania crapów 6/10 celem podbudowania swego e-pena, w oczekiwaniu na kolejną premierę remastera zeszłej generacji.
Opublikowano

Nie calakują, bo acziki są kiepsko zrobione.

Opublikowano

No dobra to był wybieg, chciałem zobaczyć ile PC-towy guru forumka w ogóle gierek odpalił na steamie. Przecia te gry to same hiciory ciągle mówicie, więc pewnie wszystkie i ukończone. GTAV nikt nie kisi nieruszone 2 lata, więc te hiciory na PC również nie. Poka Pinguś profile.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

te PS NOW to bedzie czasowe wypozyczenie gry tak?

po ile beda najnowsze tytuly na premiere wiadomo?

Opublikowano

No tak, Crimson Dragon i Strike Suit Zero to lepsza oferta  :teehee:.

Ja nie wiem, wy macie jakieś kompleksy czy o co chodzi? Gdzie ja tam mówię o GwG? Oceniam realnie PS+ pod kątem tego co wrzucają do tej oferty (i reklamują to jako dwie gry w ramach abonamentu) - w tym miesiącu jest bieda przeokrutna i gdybym siedział tylko na PS4, to miałbym głęboko w (pipi)e co jest w GwG.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Ja nie wiem, wy macie jakieś kompleksy czy o co chodzi? Gdzie ja tam mówię o GwG? Oceniam realnie PS+ pod kątem tego co wrzucają do tej oferty (i reklamują to jako dwie gry w ramach abonamentu) - w tym miesiącu jest bieda przeokrutna i gdybym siedział tylko na PS4, to miałbym głęboko w (pipi)e co jest w GwG.

Narzekać na ofertę Plusa, wiedząc, że ta z GwG też jest chuyowa. Stary, masz problem, naprawdę.

Opublikowano

grasz w jeszcze nie sciagnieta gre? bania mala

A o to chodziło, myślałem że pyta o to czy mogę offline grać w gry już ściągnięte. Nie sądziłem, że ktoś może zadać tak głupie pytanie, jak ściągnąć cyfrową grę gdy net padnie...

To zupełnie tak jakby ktoś zadał pytanie jak zagrać offline w gierkę zabezpieczoną DRM c'nie.

Ale i tak najlepsze są gierki F2P dostępne na PS4...

HAHAHAHA-GIF.gif

Opublikowano

Maciomaniaku, ale skoro ps+ to bieda rzekomo, wskaż coś lepszego.

Opublikowano

Promocje na steamie. Jedyny okres gdy tutejszy dział PC-towy naprawdę odżywa.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Steam.
Opublikowano

Dlaczego durne boty porównują EA Access do zupełnie innej usługi, która na dodatek jest dostępna w wersji beta i tylko w Stanach Zjednoczonych zamiast do oczywistego odpowiednika usługi EA czyli PS+? Zielony plankton taki głupi :olaboga:

Dog-Drinking-Out-of-Water-Gun.gif

Opublikowano

Fajnie, że mi dają gierki za 1$ z PC. Po co mam wskazywać coś lepszego, skoro PS+ i Sony i tak są najlepsze?

A Ludwes to ma jakiś niezwykły ból dupska - po co odwołujesz to do GwG, skoro dyskusja go nie dotyczy?

Opublikowano

Steam.

PS+kciuk= zadowolony konsolomaniak.

Opublikowano

Narzekać na ofertę Plusa, wiedząc, że ta z GwG też jest chuyowa. Stary, masz problem, naprawdę.

Dokładnie.

pajgi, co masz do gier f2p na PS4, bo nie rozumiem?

Fajnie, że mi dają gierki za 1$ z PC. Po co mam wskazywać coś lepszego, skoro PS+ i Sony i tak są najlepsze?

A Ludwes to ma jakiś niezwykły ból dupska - po co odwołujesz to do GwG, skoro dyskusja go nie dotyczy?

A co to, nie wolno się odwoływać do GwG skoro to bezpośrednia konkurencja dla Plusa? Śmiejesz się z oferty PS+ na PS4, a na konkurencyjnym sprzecie jest jeszcze gorsza.

Edytowane przez kidnappa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.