Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Na przykład w Diablo 3? ;)

Nie gram w kiepskie gry.

I nie pisz więcej niż 2 postów dziennie, bo minusów brakuje ludziom.

Nie nie, zaczekaj, mogłeś pociągnąć jeszcze chwilę. Już prawie wyczerpała się Mendrkowi pula gier MMO jakie zna i takich z bardzo inwazyjnym DRM (choć dalej nie wiem o co chodzi z Batmanem). Nie zdziwiłbym się, jakby za chwilę wyjechał, że w WoW-a też nie zagrasz bez neta, SZACH MAT BLACHARZE (skoro już na Diablo 3 jesteśmy).

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

BTW The Last of Us doczeka się ekranizacji. Myślę, że dla wielu konsolomaniaków to będzie definitywna, prawdziwie kinematyczna wersja w 24fps. Pełna wygoda oglądania historii i wolne ręce do rozpalania kominka i popijania drogiego alkoholu.

BtznSrxIQAAqCcg.jpg

Opublikowano

Mendrek, a w Destiny na ps4 bez neta pograsz? I tak nie pograsz bo nie dla cyganerii hehe, no ale załóżmy, że jednak masz ps4 za dobrą moderację.

Opublikowano

W Tibie też nie zagrasz bez neta! 

EDIT

Ten film TLOU będzie adaptacją historii z gry, czy czymś zupełnie nowym?

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

I to nie jest tak misiaczku, że ludzie dają ci minusy, bo nie mają argumentów. Dają ci minusy, bo wystukujesz głupoty, które na nic innego nie zasługują. Pewnie mama też ci mówiła, że nie jesteś gruby, a masz jedynie grube kości, no ale nie miała racji.

I tak samo jest tutaj. Piszesz głupoty, dostajesz minusy. Nie ma co mydlić oczu brakiem argumentów. Zwłaszcza, kiedy wychodzi to od kogoś, kto sam ich nie ma.

Opublikowano

Zobaczcie kogo znalazlem w nocy grajac w TLoU:

ibi2WC44A5iXu8.gif

Wpyerdol rzecz jasna byl obustronny ale wybralem najlepsze akcje.

0:54 - grafa wgniata w glebę.

Haha xD

Wiedzialem ze ktos sie przyczepi, pierwszy raz mialem takiego glitcha i akurat dostal sie na filmik :D

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

PC nie konsola. Tu ludzie grają w co chcą,

Raczej na co komputerek pozwala. 

Opublikowano

nic oficjalnie nie potwierdzili ale chodza ploty ze niestety adaptacja

Opublikowano

Maciomaniaku, ale skoro ps+ to bieda rzekomo, wskaż coś lepszego.

PS+ ma rozne miesiace - ten jest wyjatkowo slaby, ale to i tak o wiele lepsza usluga niz GWG, pomijam juz fakt, ze 8 lat na 360tce placilem tylko za serwery nie dostajac nic, gdy uzytkownicy PS3 dostawali swietne gierki. PS4 nie dostaje wielu gier AAA - fakt, ale przeciez byl Outlast lokalizowany specjalnie dla uzytkownikow, byl Dead Nation, Resogun, Strider - to nie sa slabe szpile.

Opublikowano

Dlaczego niestety? Może wreszcie to stado "baronów" spiraci ten film i pozna tą fantastyczną historię, skoro gry wciąż nie mieli okazji chwycić.

Opublikowano

Narzekać na ofertę Plusa, wiedząc, że ta z GwG też jest chuyowa. Stary, masz problem, naprawdę.

Zostaw Maciusia, przecież dziecko we własnym świecie żyje - mając PS4 wolałby nie dostać FEZ'a, bo posiadacze PS3 i Vity też mogą go obczaić :lol: 72 gry rocznie za śmieszną sumę ~160 złotych, ogromna większość przyzwoitej jakości (wymóg 70+ na metacritic - u m$ tego brakuje i w GwG regularnie lądują crapy 5/10), sporo świeżych tytułów do kilku miesięcy po premierze max, a botki próbują kręcić bekę :shok:

Opublikowano

nic oficjalnie nie potwierdzili ale chodza ploty ze niestety adaptacja

No właśnie jest potwierdzone, że to będzie historia z gry.

Muszą zrobić wszystko żeby Joela zagrał Hugh Jackman.

prisonerstr2620.jpg

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

GwG bylo chuyowe na poczatku ale wyrobili sie i gry ktore oferuja sa coraz lepsze, jednak w przypadku next-genow na PS4 i XO jest ta sama chuynia w kwestii gier z ich platnych uslug.

Opublikowano

PS+ ma rozne miesiace - ten jest wyjatkowo slaby, ale to i tak o wiele lepsza usluga niz GWG, pomijam juz fakt, ze 8 lat na 360tce placilem tylko za serwery nie dostajac nic, gdy uzytkownicy PS3 dostawali swietne gierki. PS4 nie dostaje wielu gier AAA - fakt, ale przeciez byl Outlast lokalizowany specjalnie dla uzytkownikow, byl Dead Nation, Resogun, Strider - to nie sa slabe szpile.

Reality check: PS4 nie dostało żadnej gry AAA w plusie.

I w czym niby PS+ jest lepsze? Płacisz za online, który dalej nie jest tak stabilny jak Live, do tego płacisz więcej niż za Golda i dostajesz tak jak w Goldzie na Xone same arkejdy.

easye delivers :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Dead Nation ograne 150 lat temu, a reszta mnie nie interesuje. Chcę pograć online, a zaoszczędzone pieniądze wydać na gierki. Co ma do zaoferowania PS4 względem XBONEa i co nie jest portem 3 ligowej gierki f2p z PC?

Opublikowano
A co to, nie wolno się odwoływać do GwG skoro to bezpośrednia konkurencja dla Plusa? Śmiejesz się z oferty PS+ na PS4, a na konkurencyjnym sprzecie jest jeszcze gorsza.

Klapy mają ten kompleks, że każdy zarzut kochają odwoływać do konkurencji, zamiast ocenić go chłodnym okiem - tak, na konkurencyjnym sprzęcie przecież wszystko jest gorsze - w Twoim świecie i Twojej rzeczywistości tak chyba pozostanie do końca tej generacji.

Oceniam to, co dostaje - na Xboxie nie interesuje mnie Suit Strike Zero i będę to omijać, a Crimson Dragon ściągnę co najwyżej z nudów, a że mam w co grać, to pewno sobie odpuszczę. Obydwie usługi są fajne, że masz w cenie abonamentu darmowe gry, ale jednocześnie wymagałbyś na next-genach czegoś więcej niż zalewu indyków z PS+.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

I w czym niby PS+ jest lepsze? Płacisz za online, który dalej nie jest tak stabilny jak Live, do tego płacisz więcej niż za Golda i dostajesz tak jak w Goldzie na Xone same arkejdy.

Dead Nation, Outlast to idnyki ? PS+ jest dla mnie znacznie lepsza oferta bo obecnie posiadam wszystkie konsole Sony, wiec w ramach 1 abonamnetu dostaje 6 czesto swietnych gier na wszystkie konsole.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jak to w czym jest lepsze? Kupujesz jeszcze PS3 oraz PS VITA i opłacanie plusa na PS4 nabiera nowych kolorów.

Opublikowano

Pozdro dla ludzi którzy kupują gierki za 250 zł. Wystarczy trochę poszperać i nówki kupisz taniej.

Ale to pewnie kradzione z lewych źródeł. Mendrek nie popiera, tylko oryginalna dystrybucja. PS+ też kupuje po zawyżonej cenie.

A na konsolach co? Przestaniesz płacić miesięcznie i tracisz dostęp do gierek.

na 360 mam gry na stałe i mogę i je odpalać bez golda i także offline więc no zweryfikuj swoje brednie.

Ten film TLOU będzie adaptacją historii z gry, czy czymś zupełnie nowym?

Druckmann współpracuje przy scenariuszu i ma być to adaptacja. Ja się w sumie jaram.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Dead Nation, Outlast to idnyki ? PS+ jest lepsza dla mnie znacznie oferta bo obecnie posiadam wsyztskie konsole Sony, wiec w ramach 1 abonamnetu dostaje 6 czesto swietnych gier na wszytskie konsole.

Dead Nation i Outlast to gry AAA XD

Przestań pajacować :P

Opublikowano

Narzekać na ofertę Plusa, wiedząc, że ta z GwG też jest chuyowa. Stary, masz problem, naprawdę.

Zostaw Maciusia, przecież dziecko we własnym świecie żyje - mając PS4 wolałby nie dostać FEZ'a, bo posiadacze PS3 i Vity też mogą go obczaić :lol: 72 gry rocznie za śmieszną sumę ~160 złotych, ogromna większość przyzwoitej jakości (wymóg 70+ na metacritic - u m$ tego brakuje i w GwG regularnie lądują crapy 5/10), sporo świeżych tytułów do kilku miesięcy po premierze max, a botki próbują kręcić bekę :shok:

no bo nie wiem czy ogarniasz, ale Feza już każdy ograł i był za dolara w każdym możliwym miejscu :shok:

Opublikowano

Jak to w czym jest lepsze? Kupujesz jeszcze PS3 oraz PS VITA i opłacanie plusa na PS4 nabiera nowych kolorów.

No, żeby PS+ się opłacał to kupujesz 2 dodatkowe konsole, ciekawe spojrzenie na sprawę :P

Opublikowano

No difference, PS+ > GWG, nie wazne jaka konsole posiadasz.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ja też mam coś na "podkręcenie atmosfery": Sony w pierwszym kwartale wysłało do sklepów 3,5 mln PS4 i PS3. Dla porównania MS tylko 1,1 mln X0 i X360

#powrótkróla #bekazxszrota #niechginą

1370967125.93717024.gif

Beczunia z "Imperium Xboxa" :lol:

Opublikowano

Easye I Sony, dwa zakochance, ich milosc nie zna granic, wzajemnie klepia sie po pupkach....

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.