Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

I caly czas nie interesuje, jakies Kukulele ma srednia 90 xD. Szkoda mi transferu na takie guwno.

Strider czy Max o wiele fajniejsze szpile.

Watpie czy w ogole dalys rade ja przejsc  ^^

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Halo: Spartan Assault  - 53. lol. nieźle się obchodzą z tą marką.

Bo to gra z telefonu, tak samo na PS4 wychodzą jako wielkie tytuły gry dostępne za dolara na androida. Tyle że Spartan Assault przynajmniej jakoś wygląda. Posiadacze platformy PlayStation 4 dostaną za to w przyszłym miesiącu niedźwiadki i drzewka w 2D. Znajomy mówił, że grał w to na telefonie.

Dobrze być multiplatformowcem w tych ciężkich czasach.

Opublikowano

Spartan Assault to typowa giera na tablety I nie chodzi mi tutaj o grafike bo ta jest znosna. Podzial na misje po kilka minut, raczej nastawienie na maxowanie etapow. Do tego dochodza mikrotranzakcje. Wiecej niz 5/10 sie nie nalezy.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Z takich gier tylko Outland i Mark of the Ninja mnie ruszyło.....

Opublikowano

Twitter Wolfenstein:

Wondering about the @wolfenstein update on Xbox One. It's updating/replacing audio files to prepare for launch in Russia and Poland.

https://twitter.com/wolfenstein/status/494489944174657536

Szykujcie transfer xbotki, na kolejne 4 giga updejtu <3 Razem wychodzi 11 gb ściągania patchy plus przedługa instalacja. EKBOKS ŁON.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Ping poproszę link do twojego publicznego profilu steam. Dzięki.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Soul - #nikog co Ciebie rusza. Wiekszosc uzytkownikow jednak woli dostawac cos w ramach abonamentu, niz nic, sam moglbym Ci wypisac roczna liste hitow, ktore dostalem na Vite/PS3/czy wlasnie PS4, ale po co mam czytac ze na 30 szpil, ktore mam do nadrobienia zadna Ciebie nie interesuje.

Opublikowano

karcianka uncharted za to kozak cnie?

Opublikowano
Soul - #nikog co Ciebie rusza. Wiekszosc uzytkownikow jednak woli dostawac cos w ramach abonamentu, niz nic, sam moglbym Ci wypisac roczna liste hitow, ktore dostalem na Vite/PS3/czy wlasnie PS4, ale po co mam czytac ze na 30 szpil, ktore mam do nadrobienia zadna Ciebie nie interesuje. 

Ale poco sapiesz od razu ? 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Kupiłem to gó.wno za pełną cenę, bo to były czasy kiedy na Vitę nie było zbyt wiele gier. Do dziś żałuję. Pograłem 15 minut. Syf przeokrutny.

Opublikowano

I caly czas nie interesuje, jakies Kukulele ma srednia 90 xD. Szkoda mi transferu na takie guwno.

guacamelee guwno :D wiadomo rasowy posiadacz xboxa ogrywa tylko kolejne czesci przygod krasnali, pudzianow i gry od ea, ubi i acti

Opublikowano

Ping nie gadam już z tobą ty mała purchawo zakłamana !

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Sony's latest financial report reveals PlayStation consoles outsold Xbox systems three to one in Q1 2014.

The company does not confirm how many PS3 and PS4 consoles were sold separately, stating only that combined sales totalled 3.5 million units in the first quarter of this year. Comparatively, last year the company saw sales of 1.1 million in the same pariod.

Microsoft's financial report for this first quarter was announced last week, revealing total combined shipping figures for Xbox One and Xbox 360 sit at 1.1 million, meaning during the first three months of the financial year PlayStation outsold Xbox 3:1.

Sony has also confirmed ¥257.5 billion (or roughly $2.5 billion) generated in sales from Sony's Games & Network Services division, which is attributed to the launch of the PS4.

http://www.polygon.com/2014/7/31/5954553/ps3-ps4-xbox-360-xbox-one-sony-microsoft-financial-results-2014

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

guacamelee guwno :D wiadomo rasowy posiadacz xboxa ogrywa tylko kolejne czesci przygod krasnali, pudzianow i gry od ea, ubi i acti

Nie no cos Ty - to przeciez Hardcorowy Pro Gamer Hav3n, ktory zawsze ma duzo do powiedzenia na temat januszy i casuali na forum! Szkoda, ze nigdy nie bedzie nam dane odkryc w ktora gre jest chociaz ponad przecietny...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Obecnie gram w Stridera ktorego wydawca jest Capcom, a wiec znienawidzone przeze mnie japonskie plemie.

Opublikowano
Szykujcie transfer xbotki, na kolejne 4 giga updejtu <3 Razem wychodzi 11 gb ściągania patchy plus przedługa instalacja. EKBOKS ŁON.

Daj spokój, beka z patchy była dobra, kiedy dotyczyła PS3. W tej generacji jest już passé.

:rofl:

Z karcianek uznaję tylko pokera na pieniądze, ale metacritic twierdzi, że to Uncharted znacznie lepsze od Halo.

Opublikowano

Obecnie gram w Stridera ktorego wydawca jest Capcom, a wiec znienawidzone przeze mnie japonskie plemie.

A w zeszlym miesiacu ta gra byla dobra tylko dlatego "ze za darmo w plusie" ^^:stupid:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nigdzie nie napisalem ze to dobra gra xD. Przestan sie szamotac I wracaj do swoich trzech konsolek Sony, przeciez masz tyle gier do nadrobienia z Plusa xD.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ale Gucamelee szanuj.

Opublikowano

Za slaba dla Uber Pro Hardcore Gamera xD.

Opublikowano

To nie zapomnij scalakowac! :teehee:  albo przejdz przynajmniej 6 razy!

Opublikowano

Ale Gucamelee szanuj.

Świetny indyk.

Opublikowano

Takie rzeczy tylko na PS4.

#Knackpamietamy

Opublikowano

Ale Gucamelee szanuj.

Świetny indyk.

tak teraz kazdy szanuje a jak byla premiera to tylko ja w to gralem i nikt na forum nie wierzyl ze to jest az tak dobra gra :P :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.