Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Takie rzeczy tylko na PS4.

#Knackpamietamy

No do tego pije - nie dosc ze konsola z(pipi)ana, marketing z(pipi)any, to jeszcze uzytkownicy jacys cofnieci w rozwoju. Maciek dal Knackowi 4/10, przeszedl go 6 razy, Zeratul rospisuje sie jaki BF i WD sa beznadziejne i spedza z nimi srednio 40-60h, Hav3n ma od za(pipi)ania swietnych gier, dlatego aktualnie zalicza "sredniaki" w oczekiwaniu na ponowny zakup 360tki, niedlugo wszyscy uzytkownicy Xbona beda swoje Gamer Cardy ukrywac ^^

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ja też mam coś na "podkręcenie atmosfery": Sony w pierwszym kwartale wysłało do sklepów 3,5 mln PS4 i PS3. Dla porównania MS tylko 1,1 mln X0 i X360

#powrótkróla #bekazxszrota #niechginą

Z tej okazji lampeczka wina dla szlachty. Kolejny krok do całkowitej dominacji błękitnej krwi i ostatecznego wybicia chłopstwa i warcholstwa.

giphy.gif

Opublikowano

Ale Gucamelee szanuj.

Świetny indyk.

tak teraz kazdy szanuje a jak byla premiera to tylko ja w to gralem i nikt na forum nie wierzyl ze to jest az tak dobra gra :P :P

Gdzie platyna? :P

Opublikowano

Sezon ogorkowy jest to mozna zaliczyc kilka sredniakow.

Opublikowano

Ale Gucamelee szanuj.

Świetny indyk.

tak teraz kazdy szanuje a jak byla premiera to tylko ja w to gralem i nikt na forum nie wierzyl ze to jest az tak dobra gra :P :P

Gdzie platyna? :P

nie platynuje gier, tak samo jak nie mam w zwyczaju przechodzic jakas gre wiecej niz raz

Opublikowano

Ale Gucamelee szanuj.

Świetny indyk.

Przecież jarałem się i zazdrosciłem, że nie wychodzi na x360 kłamczuszku:___D

Opublikowano

Bo Japonia dostarczała. Reszta świata inwestowała w rozwój, a skośnookie spoczęli na laurach. Wszystko się zemściło na PS3/X360

Opublikowano

To były dobre czasy "gamingu" co nie?

Bo tańsze.

Gry i konsole były droższe niż teraz.

Opublikowano

Bo tańsze.

Gry i konsole były droższe niż teraz.

Mówię o kosztach developingu gry.

I czasu jego trwania.

Opublikowano

Chodzilo mu chyba o koszty produkcji.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

tumblr_n9kv739Mir1qhzinjo1_1280.jpg

Najlepsze. Ile ja się nagrałem w Dark Alliance w co-opie z ziomeczkiem to ojeju, dla GTA III i DMC kupiłem ps2.

Opublikowano

tumblr_n9kv739Mir1qhzinjo1_1280.jpg

Przykre to bardzo. Pierwszy rok X360 też rewelacja. Moze mało było gier na wyłączności ale dużo tytułów robionych juź pod nowe sprzęty: Prey, Dark Messiah, Condemned, F.E.A.R.

Opublikowano

Klapkom zostaly tylko wspomnienia. Tetaz zostalo czekac na milion drzew I kolejne remastery xD.

#4theplayers #Powrotkrola

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

sprzeciw, lista na ps4 jest po prostu niekompletna, poniżej reszta exów:

Opublikowano

super byly tamte czasy ale nie zapominajmy ze duzo z tych tytulow to produkcje od devow zewnetrznych, teraz trudno sobie wyobrazic zeby tyle devoe zewnetrznych trzaskalo exy na jeden sprzet

Opublikowano

Ta lista generalnie pokazuje upadek japońskiej developerki i nic więcej. Świetne gry jak wychodziły tak wychodzą.

Opublikowano

Przykre to bardzo. Pierwszy rok X360 też rewelacja. Moze mało było gier na wyłączności ale dużo tytułów robionych juź pod nowe sprzęty: Prey, Dark Messiah, Condemned, F.E.A.R.

Same strzelanki (Dark Messiah umownie) a na ps2 total rózne gatunki ;/ niestety branża jest w ciemnej du.pie bo każdemu zależy żeby kosić hajs a jak wiadomo najwięcej na bezpiecznych gatunkach się robi czyli modern military shooter (nawet nie trzeba go skończyć) i kabza leci strumieniami

Opublikowano

Klapkom zostaly tylko wspomnienia. Tetaz zostalo czekac na milion drzew I kolejne remastery xD.

#4theplayers #Powrotkrola

Wasze wspomnienia tez powrócą z Halo, i to by było na tyle, aa jeszcze Horizon 2

#lastgen, #tyleprzegrac #miectylkoxonebycidiota

Opublikowano

Jak sie ignorowalo uzytkownikow? Exact dostanie u mnie zaszczytne 1 miejsce.

Śmiało, będą powody do dumy.
Opublikowano

Jak sie ignorowalo uzytkownikow? Exact dostanie u mnie zaszczytne 1 miejsce.

Prawy górny róg stronki, klikasz w swój profil i masz tam zakładkę "ignorowani użytkownicy".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.