Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Figaro najwiecej postow nabija w temacie o WiiU i Bloodborn - pierwsza kupi pewnie w 2017 a drugie ogra w 2020.

No ale still...

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Figaro najwiecej postow nabija w temacie o WiiU i Bloodborn - pierwsza kupi pewnie w 2017 a drugie ogra w 2020.

No ale still...

Niee, Wii U kupuję w tym roku/na początku następnego. Co do BB, to faktycznie, gdzieś w 2016.

Opublikowano

A ta przepiekna Zelda ma wyjsc na 100% w 2015?

Opublikowano

A ta przepiekna Zelda ma wyjsc na 100% w 2015?

Nigdy nic nie wiadomo. Ale jesień 2015 to bardzo duży pewniak.

Opublikowano

Uncharted na PS4, Halo na Xbona i Zelda na WiiU. To bedzie piekna jesien  :yes:

Opublikowano

Jak opoznia The Order to bedzie jeszcze jedna gra na jesien XD

Opublikowano

Tylko tluki moga wrzucac jako argument... oceny z metacritc. No ale czego spodziewac sie po ludziach, ktorzy podniecaja sie i maja w avatarze wash dogs.

Zaraz, czegoś tu nie rozumiem... 
Przypomniało mi się jak podczas jednej ze starszych dyskusji n.t. wyższości oferty exów ps3 wymieniłem kilkanaście z nich wraz z ich śr. ocen MC (ale również posiłkując się recenzjami Kosa z Polygamii, oraz starej ekipy zgredów, czy w końcu rankingu GOTY Top 10 użytkowników PPE forum). Trudno chyba o bardziej obiektywny wyznacznik jakości, kiedy idzie o wskazanie szerszej oraz lepszej oferty dla więkzości graczy. W zamian za to usłyszałem, cytuję:
Ale co mnie obchodzą opinie większości? Dla mnie na ps3 mogły by istnieć tylko 2 tytuły; TLOU i Wipeot.

Ok, sensowne podejście, zobaczmy jednak na ile konsekwentne.  :teehee:

Kilka tyg. później kidnappa napisał post na tym samym poziomie podczas licytacji na lineup dwóch sprzętów na rok 2012:
http://www.psxextreme.info/topic/105819-console-wars-720p/?p=3092421
kidnappa:
Sony nic ciekawego na PS3 nie pokazało w 2012 ale dla mnieI też i 360tka nic fajnego nie miała gdyż nienawidzę Halo oraz samochodówek. 

W odp. raven napisał post, które najlepiej pokazuje tego rodzaju żenujące podejście, a który ja sam wielokrotnie stosowałem w dyskusjach m.in. z Tobą samym:
http://www.psxextreme.info/topic/105819-console-wars-720p/?p=3092506
raven:
(pipi) ten upośledzon argument "360tka nic fajnego nie miała gdyż nienawidzę Halo oraz samochodówek. "

DLA MNIE PS3 NIE MA W OGÓLE GIER OD 2006 DO 2014 BO NIENAWIDZĘ PS3

No i popatrz kto był jedną z tych 9-ciu osób, które słusznie przyznało mu za to plusa, jak nie Ty sam.  :sorcerer:  
Ok295Ns.jpg

Podsumowując:
Bycie tłukiem > Bycie chorągiewką

Ps A żeby i Irasowi nie było zbyt fajnie:

ED1jhuf.jpg
xD
Opublikowano

easye jak zwykle popłynął - obie konsole są kilka miesięcy na rynku, Xone jeszcze nie ma gdzieś w kilkudziesięciu krajach, a PS4 nie ma nawet 2x więcej od Xone.

Ale sprzedaje się 3/4x lepiej od Xone :P

Jeśli wierzysz, iż premiera na takich rynkach, jak rumuński, kongijski, czy kambodżański przechyli szalę na stronę x-bone;a to gratuluję.

Edytowane przez Camillus

Opublikowano

Wchodzę do CW a tu teksty o tym jaka to jesień 2015 będzie piękna xD Ale tu smutno.

Opublikowano

Szykuje sie wpi*rdol.

jpg.jpg

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

A kto pisze, że przechyli - fakt jest taki, że w kraju w którym jest PS4, a nie ma Xone, to Xone traci najwięcej. 

Szykuje sie wpi*rdol.

jpg.jpg

Mam pytanie - czy jeśli korzystają z tego nowego SDK, to taka gra nie może korzystać ze snapa? Bo trochę to dla mnie niezrozumiałe.

Opublikowano

Pomijam juz fakt, ze moze podlaczyc tego "rewelacyjnego pada" pod PS3 :)

Figaro-seriuosly? DS3 jest padem przynajmniej 2 razy gorszym niz ten od 4ki. Poza lepszymi bateriami wszystko ma (pipi)owsze, galki, trigery, nawet w dloniach lezy slabo.

Mi DS 4 leżał gorzej, ale to może przyzwyczajenia. Wydaje się zbyt kruchy i niestabilny, co zniechęca do grania.

A miałeś panie Sixaxisa w dłoni ? Przezroczyste guvno trzeszczace na kazdym kroku, mocniej ścisnąc pada a ten już trzeszczy oraz wygina na wszystkie strony. 5cio letnie dziecko by to w łapach zgniotlo.

Opublikowano

Wlasnie tez nie wiem jak to działa. Ale odnoszę wrazenie, ze Snap działa, ale np. nie bedzie działać Skype.

Opublikowano

A kto pisze, że przechyli - fakt jest taki, że w kraju w którym jest PS4, a nie ma Xone, to Xone traci najwięcej. 

Szykuje sie wpi*rdol.

jpg.jpg

Mam pytanie - czy jeśli korzystają z tego nowego SDK, to taka gra nie może korzystać ze snapa? Bo trochę to dla mnie niezrozumiałe.

Z tego co sie orientuje to nowe SDK uwolnilo moc ktora byla rezerwowana dla uzycia Kinecta w grach.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Tylko tluki moga wrzucac jako argument... oceny z metacritc. No ale czego spodziewac sie po ludziach, ktorzy podniecaja sie i maja w avatarze wash dogs.

Zaraz, czegoś tu nie rozumiem... 
Przypomniało mi się jak podczas jednej ze starszych dyskusji n.t. wyższości oferty exów ps3 wymieniłem kilkanaście z nich wraz z ich śr. ocen MC (ale również posiłkując się recenzjami Kosa z Polygamii, oraz starej ekipy zgredów, czy w końcu rankingu GOTY Top 10 użytkowników PPE forum). Trudno chyba o bardziej obiektywny wyznacznik jakości, kiedy idzie o wskazanie szerszej oraz lepszej oferty dla więkzości graczy. W zamian za to usłyszałem, cytuję:
Ale co mnie obchodzą opinie większości? Dla mnie na ps3 mogły by istnieć tylko 2 tytuły; TLOU i Wipeot.

Ok, sensowne podejście, zobaczmy jednak na ile konsekwentne.  :teehee:

Kilka tyg. później kidnappa napisał post na tym samym poziomie podczas licytacji na lineup dwóch sprzętów na rok 2012:
http://www.psxextreme.info/topic/105819-console-wars-720p/?p=3092421
kidnappa:
Sony nic ciekawego na PS3 nie pokazało w 2012 ale dla mnieI też i 360tka nic fajnego nie miała gdyż nienawidzę Halo oraz samochodówek. 

W odp. raven napisał post, które najlepiej pokazuje tego rodzaju żenujące podejście, a który ja sam wielokrotnie stosowałem w dyskusjach m.in. z Tobą samym:
http://www.psxextreme.info/topic/105819-console-wars-720p/?p=3092506
raven:
(pipi) ten upośledzon argument "360tka nic fajnego nie miała gdyż nienawidzę Halo oraz samochodówek. "

DLA MNIE PS3 NIE MA W OGÓLE GIER OD 2006 DO 2014 BO NIENAWIDZĘ PS3

No i popatrz kto był jedną z tych 9-ciu osób, które słusznie przyznało mu za to plusa, jak nie Ty sam.  :sorcerer:  
Ok295Ns.jpg

Podsumowując:
Bycie tłukiem > Bycie chorągiewką

Ps A żeby i Irasowi nie było zbyt fajnie:

ED1jhuf.jpg
xD

Windows XP    XD

Opublikowano

Windows XP    XD

sziiiit

Opublikowano

Też mam Windowsa XP, bo moja blacha, którą dostałem w 2006 roku nie uciągnie nic więcej, a przecież nowej nie będę kupować, bo po chvj #tylkokonsole

Opublikowano

Ej destiny chodzi na ps4 w 1080p?

Na moje oko daje 900p i 28fps

Opublikowano

Równie dobrze mógłbyś grać na PS2 z Twoim okiem :P

Opublikowano

jak widać niektórzy nadal żyją w erze PS3.

Jak 80% tu piszących, którzy nie widzą powodu do zakupu next gena przed 2015...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.