Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ale już skończcie z tymi indykami za dolara. prawdziwi gracze czekają na epickie produkcje AAA takie jak pillars of eternity.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Klapki już zrzuta na na remaster Tlou, gardze tymi podludzmi.

Jeszcze zrozumiałbym tych, co kiedyś kupili za pełną kwotę na PS3 bez cebulowania, a teraz chcą to tylko dla multi.

Opublikowano

Dwie części Raymana też super indyki, jedyna dobra rzecz od ubisoft.

Opublikowano
Figaro, nie zamierzam porzucic okreslenia tylko dlatego ze analfabeci nie umia go stosowac.

Umieją.

Opublikowano

U mnie dziala.

Opublikowano

Figaro, nie zamierzam porzucic okreslenia tylko dlatego ze analfabeci nie umia go stosowac.

Umieją.

Co byś odpowiedział jakbym nie popełnił błędu ortograficznego? Po prostu nie rozumiem czemu według ciebie ten podział powoduje problemy.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Umieją.

Co byś odpowiedział jakbym nie popełnił błędu ortograficznego? Po prostu nie rozumiem czemu według ciebie ten podział powoduje problemy.

Odpowiedziałbym: postawa godna polecenia. Na pytanie, czemu ten podział powoduje problemy. Problemem są ludzie i ich postrzeganie tego zwrotu. Sam podział nie jest zły.

Opublikowano

U mnie dziala.

A w Szczecinie sa PS4 to znaczy z w NY tez byly

Nie no news na PPE to pewnie cale Redmond rozyebalo xD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano
Microsoft are so desperate to emulate the PS4′s success that they are copying everything we do, which is why XBOX LIVE is also down.

Ceo Kaz Hirai ^^

Opublikowano

Odpaliłem na moment Divinity: Original Sin. 1080p/60fps, także do kolegi, który miał problemy z zaje,baną wersją:

Spokojnie możesz już ściągać z najnowszym patchem.

Opublikowano

Ragus najnowszy patch nie sprawi ze toster zmieni sie w pc do grania. Myslalem ze o tym wiesz. :/

Opublikowano

A moze ragus trolluje zeby ten ktos czas stracil ?

Opublikowano

Podsumowując dyskusję z ostatnich 2 stron, Project C. A. R. S to indyk.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Auta wyda Bandai Namco, także nie trafiłeś.

Opublikowano

wspolczesny gaming gier aaa zjada rak !!!!!!!!!!!!!!!!

Rak nie gustuje w zwłokach a tym własnie jest wspołczesny rynek gier AAA na konsole. 

Sztuczny hype ( Destiny , Bloodborne ), marketing, opłacone recki, bonusy do preorderów, 7 róznych wersji gier dla róznych sklepów, kryminalne dlc, kretyńskie wymówki developerów ( "kinowe " 30 fpsów ) i można tak wymieniać jeszcze długo. Ten rynek zdechł juz dawno, zostały tylko zwłoki ożywiane nekromancją cmokaczy na forach którzy złozyli preorder i głupio im sie przyznać że kupili (pipi), przekupionych recenzentów spuszczujacych sie nad byle gównem, fanbojów i 12letnich gnojków od CODa.

Boli to w (pipi) mnie jako człowieka który sie wychował "growo" na konsolach ale moje uczucia prawdy nie zmienią. 

Opublikowano

Rak nie gustuje w zwłokach a tym własnie jest wspołczesny rynek gier AAA na konsole.

Sztuczny hype ( Destiny , Bloodborne ), marketing, opłacone recki, bonusy do preorderów, 7 róznych wersji gier dla róznych sklepów, kryminalne dlc, kretyńskie wymówki developerów ( "kinowe " 30 fpsów ) i można tak wymieniać jeszcze długo. Ten rynek zdechł juz dawno, zostały tylko zwłoki ożywiane nekromancją cmokaczy na forach którzy złozyli preorder i głupio im sie przyznać że kupili (pipi), przekupionych recenzentów spuszczujacych sie nad byle gównem, fanbojów i 12letnich gnojków od CODa.

Boli to w (pipi) mnie jako człowieka który sie wychował "growo" na konsolach ale moje uczucia prawdy nie zmienią.

Amen

Opublikowano

Amen

XD

Opublikowano

Sztuczny hype ( Bloodborne )

Nie spisuj From Software na straty, Miyazaki pracował nad tą grą od zakończenia prac nad dlc do pierwszego Dark Souls.

Opublikowano

Nie spisuj From Software na straty, Miyazaki pracował nad tą grą od zakończenia prac nad dlc do pierwszego Dark Souls.

Widząc te niesamowicie płynne 15fpsów w szaro-mhrocznym edgy klonie Dark Souls troche ciezko jest zrozumiec te masowe tryskanie ze strony Sony-czarnuchów. 

Opublikowano

Kur.wa chcialem dac plusa to wcisnal sie minus. Yebane telefony. :/

Opublikowano

Z takimi osądami to poczekajmy do ukończenia prac nad grą. Na GC BR ma być pierwszy raz pokazany publicznie. Zobaczymy jak wygląda i jak chodzi.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

odpaliłem właśnie ich steel batallion z biedry. no macham tymi łapami przed telewizorem, ale robot nie chcę się ruszyć :(.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.