Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

odpaliłem właśnie ich steel batallion z biedry. no macham tymi łapami przed telewizorem, ale robot nie chcę się ruszyć :(.

No to jest wlasnie najwiekszy problem tej gry ;)

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

jutro będzie w pchlim za 129, możecie już składać pre-ordery.

Opublikowano

Z takimi osądami to poczekajmy do ukończenia prac nad grą. Na GC BR ma być pierwszy raz pokazany publicznie. Zobaczymy jak wygląda i jak chodzi.

A co cię to boli jak i tak nie zagrasz.

Opublikowano

Divinity powinien iść 1080/60 na kalkulatorze i nawet w wersji 0,1. Dziwacy dają się dymać i kupują do tego "sprzęt do grania".

divinity-original-sin-magic.jpg

Opublikowano

Kolejny chłop, który w dzień premiery będzie klekal przed swoim paniczem i przepraszał. To już mamy 3 chlopków, Sutek, Zeratul i regus, ktoś jeszcze ma ochotę się zblaznic?

Opublikowano

rAgus

poszedł raport

Opublikowano

Divinity powinien iść 1080/60 na kalkulatorze i nawet w wersji 0,1. Dziwacy dają się dymać i kupują do tego "sprzęt do grania".

Widzę, że już w MaZZeo się bawisz i wrzucasz z Divinity jakieś pierwsze buildy alphy :turned:  Współczujemy i bardzo nam, wyznawcom GabeNa przykro, że na twojej puszce nie chodzi, zdajemy sobie sprawę jak bardzo chciałbyś zagrać.

ALE NIE DLA PSA, DLA PANA TO

Opublikowano

Widzę, że już w MaZZeo się bawisz i wrzucasz z Divinity jakieś pierwsze buildy alphy :turned:  Współczujemy i bardzo nam, wyznawcom GabeNa przykro, że na twojej puszce nie chodzi, zdajemy sobie sprawę jak bardzo chciałbyś zagrać.

ALE NIE DLA PSA, DLA PANA TO

Ultra , patched x 10000 ( http://www.game-debate.com/news/?news=13468 )

_id1404404774_356469_1.jpg

Ale was dymają bez mydła xD Niedługo by uruchomić Tetrisa zażądają i7 a te będą to uważać za całkiem normalne i sprawiedliwe.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Gram na 1,5 rocznym piecu w zalecanych przez gierkę ustawieniach ultra i wszystko ładnie śmiga. Nie wiem, może coś się popsuło czy jak.

Opublikowano

I tego wlasnie w PC nie lubie...skladasz sobie blache pod Wiedzmina 3, a tutaj ch*j wie z czego Divinity idzie na low XD

Opublikowano

Gram na 1,5 rocznym piecu w zalecanych przez gierkę ustawieniach ultra i wszystko ładnie śmiga. Nie wiem, może coś się popsuło czy jak.

Nom, powód do dumy, półtora-roczny komp dźwiga gierkę z grafą max wczesnego PS3. Gratulacje. 

Opublikowano

No no typowy klapek - grafa ponad WSZYSTKO.

Yeti jaki pewny siebie. Kupi, odpali, zrobi zdjecie(po czym gra pojdzie na allegro) i bedzie sie panoszyl po forum chociaz chvja zagral. xD

Opublikowano

Bawmy się teraz w kto znajdzie brzydszego screena z gry. Graficznym cudem ta gra nie jest ale jest sporo przyjemnych dla oka, zróżnicowanych i kolorowych lokacji. Oczywiście zazdrobeton za każdym razem wrzuca shoty z plaży, najlepiej z wersji alpha.

Taki ból dupy bo mu gierka na złomie nie chodzi :teehee:

Opublikowano

Zdecydowanie największa wada pctowego gamingu. Gierki z grafą jak z 2005 a pewnie na moim komputerze sprzed 6 lat bym już sobie ch.uja nie pograł. Najśmieszniejsze jest, to że nawet mając sprzęt za 5 tysiaków nie masz żadnej gwarancji, że kupując grę nie będziesz miał z nią jakichś problemów czysto technicznych (szczególnie w okolicach premiery)

No ale cała reszta nie oszukujmy się PC>konsole.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

No no typowy klapek - grafa ponad WSZYSTKO.

Yeti jaki pewny siebie. Kupi, odpali, zrobi zdjecie(po czym gra pojdzie na allegro) i bedzie sie panoszyl po forum chociaz chvja zagral. xD

Będzie czekał aż stanieje jak infamous, ale gify będzie hardo wrzucał po czym kupi nowego bfa albo cały rok w destiny się będzie kisił.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Sugerowane że nie zagram w to wcześniej niż Yati xD

Opublikowano

Bawmy się teraz w kto znajdzie brzydszego screena z gry. Graficznym cudem ta gra nie jest ale jest sporo przyjemnych dla oka, zróżnicowanych i kolorowych lokacji. Oczywiście zazdrobeton za każdym razem wrzuca shoty z plaży, najlepiej z wersji alpha.

Taki ból dupy bo mu gierka na złomie nie chodzi :teehee:

Chłopeczku nie będę szukał po całym google jak najlepiej dobranego screenu. Podałem ci adres strony skąd to jest. Pierwszy wynik z google grafika po wpisaniu hasła : " divinity original sin ultra". Wiem, że boli.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Dobra skończ nikogo nie obchodzi twoja opinia. Divinity to GOTY 2014 i żaden random tego nie zmieni.

Opublikowano

Nom, powód do dumy, półtora-roczny komp dźwiga gierkę z grafą max wczesnego PS3. Gratulacje. 

Ale dźwiga w 60fpsach czego o tych przereklamowanych magnetowidach zwanych ps4 i xboxone nie mozna powiedzieć. Dali wam gówniane słabiutkie części, teraz sie wykręcaja i tłumacza jakims szitem o "kinowych 30fpsach" a wy to łykacie i podstawiacie dupe do rżnięcia ... 

Jak bedzie chodzić kiepsko to sobie ustawienia zmieni albo cześc zmieni/dokupi a konsolowe pachołki dostaną gre i co najwyzej gammą sie mogą pobawić a żeby miec wiecej fps musza za rok kupić "remaster" za drugie tyle kasy. 
Żal w (pipi). 

Opublikowano

Divinity działa mi płynnie na high na kilkuletnim sprzęcie, który już w momencie składania nie był jakiś rewelacyjny. Szatanek kupił (pipi) nie blachę, pewnie w jakiejś biedronce, i teraz płacze, że mu pirat nie działa.

Opublikowano

Screen na ultra w rozdzialce 600 cos, okej...

Graficzny killer ? Nie, ale to co w tej grze sie dzieje czasami na ekranie jest przepiekne, swietna fizykla i sporo efektow czasteczkowych zzeraja kilogramami zasoby CPU. Malo jest gier w ktorej zywiol A dynamicznie reaguje na zywiol B a nawet C, calosc w ruchu wyglada naprawde genialnie.

Original-Sin.jpg

Divinity_OriginalSin_09.jpg

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

No pirat mu nie działa, biedny pirat :(

Opublikowano

Nie karmcie glupiego trolla! :(

Opublikowano

Widzę alarm bombowy na steamie ogłoszono i już się zlecieli na ratunek.

Edytowane przez Szatanek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.