Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie karmcie glupiego trolla! :(

Ale z niego, w przeciwieństwie do takiego mendrka, można się pośmiać.
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Widzę alarm bombowy na steamie ogłoszono i już się zlecieli jak muchy do gówna.

Falszywy alarm panowie, to tylko gowno. Szatanek ujawnil swoja prawdziwa tozsamosc, mozna sie rozejsc.

Edit: Widze ze edytowales posta, za pozno :teehee:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

No mendrek to jest niezidentyfikowana anomalia.

Opublikowano

Pyszny ból doopy z coraz lepszymi epitetami, nie martwcie się , i tacy jak wy są potrzebni. Producenci w zmowie  z producentami grafik i nie tylko, sobie ulżą na waszych uległych odbycikach i nie wychodzą z dziur bruździć do normalnego, lepszego świata. Wy im wystarczacie. Canaris chyba dzisiaj już przyjął podwójną dawę xD

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Tak baj de łej, do tej pory czekam na multiplatformę która lepiej będzie chodziła na konsoli niż na moim, średnim komputerze złożonym w marcu 2013.

Póki co z tych bardziej wymagających wyszły Pacz psy, Thief, BF4 i powiedzmy Titanfall. Niedługo CARSy które pewnie na konsolach będą miały smooth 30-60 mimo starań. Wszędzie mam więcej klatek i 1080p mimo beznadziejnej optymalizacji takich Watch Dongzów. No i ustawienia ultra rzecz jasna.

No ale wiadomo, apgrejda co pol roku trzeba robic bo nic nie chodzi ://////

Opublikowano

pytanie do fanów PS4; jak to jest płacić najwyższy abonament za grę online?  :music:

Opublikowano

"Konsole spowalniają PC-ty".

A potem wychodzi oczekiwany od lat, tworzony od podstaw, jedynie z myślą PC ex z grafą z PS2 i AI ze SNES-a xDDDD 

PS : Widzę sobie sfrustrowane blaszki już nawet same piszą cytowane fragmenty.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Tak baj de łej, do tej pory czekam na multiplatformę która lepiej będzie chodziła na konsoli niż na moim, średnim komputerze złożonym w marcu 2013.

Póki co z tych bardziej wymagających wyszły Pacz psy, Thief, BF4 i powiedzmy Titanfall. Niedługo CARSy które pewnie na konsolach będą miały smooth 30-60 mimo starań. Wszędzie mam więcej klatek i 1080p mimo beznadziejnej optymalizacji takich Watch Dongzów. No i ustawienia ultra rzecz jasna.

No ale wiadomo, apgrejda co pol roku trzeba robic bo nic nie chodzi ://////

Co to znaczy średni komputer? Tzn. jaką kwotę konkretnie za niego dałeś?

I kompletnie serio: ile taki komputer może faktycznie wytrzymać w jakość godnej rasy panów czyli 60fps/1080p? Po jakim czasie trzeba będzie zniżyć się do januszów z plejstejszyn?

Opublikowano

"Konsole spowalniają PC-ty".

A potem wychodzi oczekiwany od lat, tworzony od podstaw, jedynie z myślą PC ex z grafą z PS2 i AI ze SNES-a xDDDD 

O już nawet zmyślanie się zaczęło. Kup sobie wreszcie komputer dla gracza a nie pani domu to ci ten butthurt przejdzie.

Opublikowano

Pyszny ból doopy z coraz lepszymi epitetami, nie martwcie się , i tacy jak wy są potrzebni. Producenci w zmowie  z producentami grafik i nie tylko, sobie ulżą na waszych uległych odbycikach i nie wychodzą z dziur bruździć do normalnego, lepszego świata. Wy im wystarczacie. Canaris chyba dzisiaj już przyjął podwójną dawę xD

Powiedział czlowiek który daje sie rypać na płatnym online i "remasterowanych" wersjach gier sprzed roku. 

Opublikowano

A co tam słychać u użytkownika Sibian? Czy dostał bana?

Opublikowano

Powiedział czlowiek który daje sie rypać na płatnym online i "remasterowanych" wersjach gier sprzed roku. 

Nie kupuje remasterów jeśli wcześniej grałem. Ten "płatny online" rocznie daje mi tyle gier , że głowa mała. 

Opublikowano

Sztuczny hype ( Bloodborne )

Nie spisuj From Software na straty, Miyazaki pracował nad tą grą od zakończenia prac nad dlc do pierwszego Dark Souls.

Widząc te niesamowicie płynne 15fpsów w szaro-mhrocznym edgy klonie Dark Souls troche ciezko jest zrozumiec te masowe tryskanie ze strony Sony-czarnuchów. 

Oni robią takie gry od ilu? 20 lat? Wiadomo, że pewnie zdecydowana większość fanów FS (tak jak ja) to ludzie którzy zainteresowali się tym studiem dopiero od soulsów, ale wiesz, oni robią takie gry od 20 lat i dalej są na rynku. Bloodborne nie jest kloner dark souls, jeśliby już porównywać do ich innych gier, to bardziej to przypomina shadow tower: abbys.

Opublikowano

Nie kupuje remasterów jeśli wcześniej grałem. Ten "płatny online" rocznie daje mi tyle gier , że głowa mała. 

Co nie zmienia faktu że online masz płatny a te gierki to jakies gówniane szpile na 15 minut a na PC masz darmowy online i w (pipi) darmowych szpili o wiele bardziej skomplikowanych i ciekawych ( nie liczac oczywiscie o wiele lepszych gier płatnych ). 

Opublikowano

Ja mam! 8)

Opublikowano

A ty masz windowsa płatnego xD

A ty nie masz w co grać bo na kąsolach wyłażą same shity. 

Powoli staczamy sie w absurd.. 

Posiadanie konsoli w erze Psx/Ps2 mialo jakiś sens - zero kłopotów z konsola ( wkładasz płyte i grasz ), zero dodatkowych opłat, pieprzenia sie z online, instalką itp, kupa dobrych gier które nigdy nie dostały konwersji/miały ją bardzo kiepską ( FF7 i 8, MGSy, Residenty, Crashe etc ). 

Dzisiaj w sytuacji kiedy konsole straciły exclusivy, komfort grania, przewage techniczną po prostu straciły racje bytu. Wszystko co robi konsola, PC zrobi lepiej, jest bardziej elastyczny i ma o wiele wiecej gier, modów, fanowskich remakeów, funkcji itp itd. 

Opublikowano

PS3 miał spooooooro fajnych exów, a że wy znacie tylko te najbardziej popularne ( co nie znaczy najlepsze ) to wasza sprawa ; d

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Kupcie sobie Wii bo widzę gó.w.noburza co lepsze - nextgeny bez gier czy kompy bez optymalizacji :teehee:

Opublikowano

No i oczywiście wygoda jeśli chodzi o peryferia, do PC można podłączyć wszystko. Nie trzeba planować zakupu thrustmastera za 1200 zł żeby pograć w CARSy.

Opublikowano

PS3 miał spooooooro fajnych exów, a że wy znacie tylko te najbardziej popularne ( co nie znaczy najlepsze ) to wasza sprawa ; d

I żaden ni (pipi)a nie dorastał do pięt grom od Matrix Games, Paradoxu, indie w stylu Kerbal Space Program i freewareom w stylu DF.... 

Opublikowano

Lub liczyć czołgi i pociski.

; >

Edytowane przez Szatanek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.