Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No jak dla kogoś wszystko co nie ma shaderów 52, Dx 18, wybuchów co trzy sekundy i QTE to tabelki to pewnie tak. Na szczeście są ludzie którzy cenią troche wyższą forme elektronicznej rozrywki niz growy odpowiednik filmów Baya. 

A tak gwoli ścisłości to istnieja jeszcze tytuły takie jak Arma 3, Half Life 2, Warband ( i nadciągajacy sequel )i seria TW których ni (pipi) nie mozna nazwać tabelkami. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Lub liczyć czołgi i pociski.

W przeciwieństwie do liczenia drzew i kropel deszczu?
Opublikowano

Raczej w przeciwieństwie do oglądania "super ekstra przerywników filmowych" miarowo naciskając przyciski pojawiające sie na ekranie. 

W tych "tabelkach" przynajmniej sie gra a nie chłonie growy popcorn z wyłączonym mózgiem. 

Opublikowano

Raczej w przeciwieństwie do oglądania "super ekstra przerywników filmowych" miarowo naciskając przyciski pojawiające sie na ekranie. 

W tych "tabelkach" przynajmniej sie gra a nie chłonie growy popcorn z wyłączonym mózgiem.

ja po skończeniu dark souls 2, Odpaliłem CoD i walilem do ruskich ile wlezie. Growy popcorn czy tam Bay, tez jest potrzebny
Opublikowano

ja po skończeniu dark souls 2, Odpaliłem CoD i walilem do ruskich ile wlezie. Growy popcorn czy tam Bay, tez jest potrzebny

Pewnie ze jest tylko że na konsolach oprocz tego popcornu nic innego nie ma.

Opublikowano

Dobra Kanar idź odpalić rakietę w kerbalu bo już przesadzasz.

Opublikowano

Wiem ze posucha i brak świeżej amunicji do wojenki ale te smęty którymi próbujecie udowodnić wyższość PC gierek :bad:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

@Canaris

Ja wiem że to CW, ale wystarczy byś zainteresował się choćby japońskimi produkcjami będącymi wylacznością ps3 lub tylko ps3 i x-boxa, a znajdziesz tam mnóstwo tytułów, których próżno szukać na pc. Żadne z nich nie opierają się na qte i naciskaniu spustu przez 90% czasu. Na ps4 trafi wkrótce Bloodborne, którego jakość widzę że już zdazyłeś podsumować, pomimo jego premiery w 2015, czy MGS V. Spokojnie, następne też będą w drodze, t.j. z mniejszymi lub wiekszymi przerwami pojawiały się na przestrzeni całej 7 generacji.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Dobra Kanar idź odpalić rakietę w kerbalu bo już przesadzasz.

Przepyszny ból dupy. 

I tu sie ujawnia kolejna przewaga PC-ta nad kąsolą - moge robić pare rzeczy naraz, wiec sobie czytam twoje wypociny i gram naraz. 

Płacz dalej. 

Na ps4 trafi wkrótce Bloodborne, którego jakość widzę że już zdazyłeś podsumować, pomimo jego premiery w 2015,

Dupy nie urwał a to powinno być zadaniem materiału promocyjnego "super extra console exclusive'u". Ja wiem że zaraz fanboje sie zleca i zaczną tłumaczyc że wersja alfa że tamto że(pipi)to ale fakt jest taki ze moszne mam w całości po obejrzeniu tego materiału z czym w erze PS2 był nieraz problem. 

Edytowane przez Canaris

Opublikowano

To uczucie jak kawałek wirtualnej mapy zmienia się na pomarańczowy, cyferki się zwiększają, a inflacji ciągle nie ma. Takie emocje tylko na pc.

Opublikowano

Płaczę, ponieważ argument "wszystkie gry na konsolach to popcorn" mnie zniszczył. Ty chyba serio z nasz z PS3 tylko U i TLOU ( nic nie ujmując tej ostatniej ). Dobra komunijna betonowa- blaszka. 

PS : Fajne masz gry, że przerywasz by odpisywać, wiem CW ciekawsze niż te twory 3 typa tworzących studio.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

O jak sie frustruje xD. Daj spokój Sibian.

Opublikowano

Odpisuje zeby nie usnac nad tabelkami.

Btw od kiedy nawalanie w tabelki to prawdziwe granie? Jak nawalam w excelu to znaczy, ze jestem prawdziwym hardcorowym pc graczem? :/

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Przecież to wasza blacha jest xDDDD

Opublikowano

To uczucie jak kawałek wirtualnej mapy zmienia się na pomarańczowy, cyferki się zwiększają, a inflacji ciągle nie ma. Takie emocje tylko na pc.

W przeciwieństwie do tych emocji ogladania skrypotwanych cutscenek w chrupiących 20-30fpsach i od czasu do czasu naciskania przycisku w QTE żeby postać odpaliła super extra mega akcje której za cholere nie umie w normalnej grze ?? 

@Szatanek 

Skomentowałbym te twoje wypociny ale do takiego dzieciaka jak ty to raczej nic nie trafi. 

Opublikowano

O jak sie frustruje xD. Daj spokój Sibian.

To nie Sibian, ale jego godny następca.

Opublikowano

Kanar odpalił rakietę oraz poklikał w miniaturki w Divinity i sądzi, że jest ponad "popcorny i casuale" chociaż udziela się tylko najbardziej w tego typu temacie xDDDDD

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

No jak nie jak tak.

Opublikowano

Kanar odpalił rakietę oraz poklikał w miniaturki w Divinity i sądzi, że jest ponad "popcorny i casuale" chociaż udziela się tylko najbardziej w tego typu temacie xDDDDD

Widze że strasznie cie dupa boli o tego Kerbala. Jakiś kompleks czy co ?? 

Może jakieś halo apropos tego że na PC gry są w stanie czegoś nauczyc albo poszerzyć wiedze a na kąsolach można tylko konsumować kolejne "rewolucje" jak TLOU. 

Edytowane przez Canaris

Opublikowano

W przeciwieństwie do tych emocji ogladania skrypotwanych cutscenek w chrupiących 20-30fpsach i od czasu do czasu naciskania przycisku w QTE żeby postać odpaliła super extra mega akcje której za cholere nie umie w normalnej grze ?? 

Tylko, że ja pisałem poważnie. Uwielbiam grać w Europę Universalis, uwielbiam toczyć wojny handlowe i potem pół godziny przeglądać tabelki, 32 strony statystyk i patrzeć jak się zmieniła sytuacja ekonomiczna sąsiadów. 

Opublikowano

Tylko, że ja pisałem poważnie. Uwielbiam grać w Europę Universalis, uwielbiam toczyć wojny handlowe i potem pół godziny przeglądać tabelki, 32 strony statystyk i patrzeć jak się zmieniła sytuacja ekonomiczna sąsiadów. 

Możliwe. 

Ja wiem tylko że oglądając te pare pikseli symbolizujących salwe wrogich rakiet w Aurorze jestem bardziej spiety i zajarany niż ogladajac kolejne skrypty w Black Ops 2 czy BF4. 

Opublikowano

Ale co "możliwe"?  :huh:

Ze 20 sekund szukałem tej emotikonki.

Opublikowano

Ale co "możliwe"?  :huh:

Ze 20 sekund szukałem tej emotikonki.

Mozliwe że nie żartowałeś ;) Na tym forum to nigdy nie wiadomo czy to serio czy to sarkazm. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.