Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Oczywiście, że serio. Wszystko w tym temacie należy traktować śmiertelnie poważnie.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ja np. sobie nie wyobrażam żadnego fana fpsów i Bioshocka, który przez rok nie ograł Infinite (nawet jeżeli zawiodło oczekiwania), nie wyobrażam sobie fana skradanek, który na premierę nie ograł Dishonored, przygodówko-strzelanek, który olał na premierę Tomb Raidera czy Uncharted, no i fana marki SONY, który w Day 1 nie kupuje exów od nich...

Jest cała masa ludzi któr ograła te gry dzięki Plusowi. Już w samym necie jes ( albo przynajmniej było wcześniej ) pochwał że ile gier dzięki Plusowi ograłem itp,

Opublikowano

Naprawdę?

Wiesz o czym jest i do czego się w ogóle odnosił mój post?

Edytowane przez Gość

Opublikowano

codename kolejny który po zakupie xbona sprzedaje właśnie swoje ps4... kolejny uratowany

Opublikowano

przecież on ciągle sprzedaje PS4 i jeszcze na tym zarabia

Opublikowano

Pyszny ból doopy z coraz lepszymi epitetami, nie martwcie się , i tacy jak wy są potrzebni. Producenci w zmowie  z producentami grafik i nie tylko, sobie ulżą na waszych uległych odbycikach i nie wychodzą z dziur bruździć do normalnego, lepszego świata. Wy im wystarczacie. Canaris chyba dzisiaj już przyjął podwójną dawę xD

Powiedział czlowiek który daje sie rypać na płatnym online i "remasterowanych" wersjach gier sprzed roku. 

Nie kupuje remasterów jeśli wcześniej grałem. Ten "płatny online" rocznie daje mi tyle gier , że głowa mała. 

Co nie zmienia faktu że online masz płatny a te gierki to jakies gówniane szpile na 15 minut a na PC masz darmowy online i w (pipi) darmowych szpili o wiele bardziej skomplikowanych i ciekawych ( nie liczac oczywiscie o wiele lepszych gier płatnych ). 

Mowisz, że RDR to guwniana szpila na 15 minut? Powodzenia w graniu w to na swoim PC. No chyba, ze odnosisz się do PS4, ale tam też sa perełki jak Outlast czy Strider a z czasem tak samo jak z PS3 zaczniemy dostawać duże gierki AAA.

edyta. Śmiejecie się z konsolowców robiących składki się na gry. jak w takim razie nazwać to? przypominam, Simsy 2 ze wszystkimi dodatkami sa teraz za darmo.

6d1fdd5a846c846c1fe3a4bd98f0270e_origina

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

@Up

Na PC jest od ch.uja symulatorow wiec jeden mniej (w tym przypadku symulator kowboja) nie robi roznicy.

Opublikowano

Pyszny ból doopy z coraz lepszymi epitetami, nie martwcie się , i tacy jak wy są potrzebni. Producenci w zmowie  z producentami grafik i nie tylko, sobie ulżą na waszych uległych odbycikach i nie wychodzą z dziur bruździć do normalnego, lepszego świata. Wy im wystarczacie. Canaris chyba dzisiaj już przyjął podwójną dawę xD

Powiedział czlowiek który daje sie rypać na płatnym online i "remasterowanych" wersjach gier sprzed roku. 

Nie kupuje remasterów jeśli wcześniej grałem. Ten "płatny online" rocznie daje mi tyle gier , że głowa mała. 

Co nie zmienia faktu że online masz płatny a te gierki to jakies gówniane szpile na 15 minut a na PC masz darmowy online i w (pipi) darmowych szpili o wiele bardziej skomplikowanych i ciekawych ( nie liczac oczywiscie o wiele lepszych gier płatnych ). 

Mowisz, że RDR to guwniana szpila na 15 minut? Powodzenia w graniu w to na swoim PC. No chyba, ze odnosisz się do PS4, ale tam też sa perełki jak Outlast czy Strider a z czasem tak samo jak z PS3 zaczniemy dostawać duże gierki AAA.

edyta. Śmiejecie się z konsolowców robiących składki się na gry. jak w takim razie nazwać to? przypominam, Simsy 2 ze wszystkimi dodatkami sa teraz za darmo.

Źle trafiłes z tym RDR bo akurat to jedna z TRZECH gier dla których nie wyrzuciłem/sprzedałem/zakopałem w szafie swojego Xbox360. Ale to tylko pokazuje jakim failem są teraz konsole skoro w całej generacji sa 3 gry które na tyle mnie zajarały zebym chciał zagrac a nie było konwersji. 

Opublikowano

A nie pomyslales, że to twój problem?

Opublikowano

Źle trafiłes z tym RDR bo akurat to jedna z TRZECH gier dla których nie wyrzuciłem/sprzedałem/zakopałem w szafie swojego Xbox360. Ale to tylko pokazuje jakim failem są teraz konsole skoro w całej generacji sa 3 gry które na tyle mnie zajarały zebym chciał zagrac a nie było konwersji. 

Konsole failem bo Canarisowi z forum psx podobają sie tylko trzy gry.

Opublikowano

Takiego natłoku blaszanych tu jeszcze nie było. Jak mogliście pozwolić taką ebolę tak tutaj rozprzestrzenić ? Chociaż wszystko się zgadza, to zawsze były gaduły-pierdoły, mało grania, duuuużo pisania po forumkach. 

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

A nie pomyslales, że to twój problem?

Dokładnie. Zresztą idąc tokiem myślenia Canarisa, mógł bym napisać, że PC to guwno bo jedynym exem jaki mnie zainteresował w ciągu ostatnich 10 lat to StarCraft II.

Opublikowano

Mało grania, duuuużo pisania po forumkach.

Przypominam, że siedzimy w 8 odsłonie tematu, w którym ludzie jednak głownie się kłócą o wyższość jednej konsoli nas drugą.

Opublikowano

A ja przypominam, że siedzimy na forum konsolowego miesięcznika w temacie CONSOLE wars. Takie stężenie blacharstwa nawet w takim miejscu musi o czymś świadczyć.

Opublikowano

a ja przypominam, że w tym roku wychodzi GOTY Smash Bros. a w przyszłym GOTG Zelda <3  #tylkoNintendo

Opublikowano

A ja przypominam, że siedzimy na forum konsolowego miesięcznika w temacie CONSOLE wars. Takie stężenie blacharstwa nawet w takim miejscu musi o czymś świadczyć.

A ja przypominam ze nie nikt Cie tu nie chce wiec spadaj na swoje gejonly do Juraska.
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Beta Deep Down znowu zalicza poślizg

Teraz dowiadujemy się, że beta ponownie zostaje opóźniona i tak jak poprzednio, twórca zrekompensować próbuje nam to nowym zrzutem ekranu.

Bt7e2PYCUAEfr9M.jpg

Mimo wszystko zdaniem Sugiury proces produkcyjny idzie zgodnie z planem

Spekuluje się, że tytuł na rynek trafi w lutym 2015, choć niektóre plotki mówią nawet o jesieni przyszłego roku.

beka toczy się nawet na screenie od twórców xD

Opublikowano

XD ... bk.

post-30203-Jaime-Lannister-NICE-gif-Imgu

Na pocieszenie opoznienia bety screen, wszystko idzie zgodnie z planem, tylko opozniamy. Okej (͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Kudosy dla tworcow za dobra imersje z beka.

Opublikowano

A ja przypominam ze nie nikt Cie tu nie chce wiec spadaj na swoje gejonly do Juraska.

A ja Ci przypominam, że (pipi)ie mnie Twoje zdanie :*

a beka dobra z beki 

Hej! 3.1k post! :D

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Rayos już ma zwidy na punkcie hejtów na swoją osobę

Opublikowano
  • Autor

Pekniecia na psychice sie pojawiaja. Dobra robota forumku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.