Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tu bym się kłócił bo wyszło całkiem sporo świetnych mang i anime w ciągu ostatnich kilku lat. Fakt nie jest tego tyle co choćby w latach 80/90 ale póki jest w czym wybierać to uważam,że nie ma jeszcze tak źle.

Z j-gierkami jest podobnie.

Wiesz, trudno by było nie znaleźć w takim zalewie produkcji czegoś wartościowego. Ja jednak liczyłem na więcej produkcji pokroju Patlabor: The Movie 2, GitS, Cowboy Bebop, Legend of the Galactic Heroes, Black Lagoon, czy produkcji Satoshiego Kona. My tymczasem jesteśmy zalewani kolejnymi produkcjami spod znaku: moe, loli, szkoła, harem, nastoletni emo nieudacznik... serio, mi się już nawet nie chce czytać kolejnych zapowiedzi sezonów. 

W grach to samo, głównie kolorowe popierdółki. Gdyby nie sukces Soul'sów, to byłaby jakaś masakra na poprzedniej generacji. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

- Tengai Makyou Ziria (zaje.bisty remake jRPG sprzed 25 lat - około 80h gameplayu bez błądzenia + mega wyśrubowany poziom trudności, jeden z moich ulubieńców, niestety tylko po japońsku).

To weź przetłumacz.

Opublikowano

W Disgaea najbardziej odrzuca kosmiczny grind.Pamiętam jak grałem na psp i doszedłem do pierwszego bossa grając sobie misje po kolei i wytarł on mną podłogę.

Opublikowano

- Tengai Makyou Ziria (zaje.bisty remake jRPG sprzed 25 lat - około 80h gameplayu bez błądzenia + mega wyśrubowany poziom trudności, jeden z moich ulubieńców, niestety tylko po japońsku).

To weź przetłumacz.

Zapraszam do książek, a nie tylko KONSOLA i KONSOLA.

@Soban

Grind to niestety standard taktycznych RPG wydawanych w ostatnich latach. Nie pamiętam, żebym musiał godzinami szlifować postać w takim na przykład Tacticsie, choć momenty zacinki się zdarzały. W Disgaea akurat nie ma aż takiej tragedii, jak dobrze rozegrasz karty, to możesz expić na przeciwnikach przewyższających Cię o kilka leveli, a co za tym idzie awansować szybciej. Kwestia doboru ekwipunku.

Opublikowano

SONY traci exa!

Opublikowano

http://m.ppe.pl/news-30055-no_man_s_sky_zadebiutuje_wylacznie_na_dwoch_platformach.html

No Man Sky tylko na PS4 i za jakiś czas na PC

chociaż nie jara mnie ta gra, zapodaje info innym

Szok, zdziwienie i niedowierzanie.

Opublikowano

Oby wyszlo w 2015r to sie kupi w pakiecie z Uncharted 4 i Bloodborne. No ale pewnie jak to u Sony wyjdzie w 2017r po remasterach Killzone i Uncharted XD.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jakie to klaperskie. Gra mnie nie interesuje, w pipie ja mam, w ogóle to jakiś głupi indyk, dzie som moje AAA ale zapodam, żeby się robactwo zielone w(pipi)iło.

Opublikowano

Oby wyszlo w 2015r to sie kupi w pakiecie z Uncharted 4 i Bloodborne.

planujesz zakup drugiej konsoli czy wybierzesz jedną platforme?

Opublikowano

Głupszego pytania już dawno tu nie było. 

Opublikowano

TYLKO XBOX CHLOPCZE

Opublikowano

Jest tu jakaś dobra duszyczka a nie kiciarze jak pinger i może mi wypisać zapowiedzianą listę exów na PS4 na 2015 rok ????????????????//

Opublikowano

Uncharted, The Order, Deep Down i Bloodborne?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jakie to klaperskie. Gra mnie nie interesuje, w pipie ja mam, w ogóle to jakiś głupi indyk, dzie som moje AAA ale zapodam, żeby się robactwo zielone w(pipi)iło.

Jeśli do mnie się plujesz pecetowy rycerzyku to skończ bo gra interesuje mnie od pierwszego trailera.

Opublikowano
Narrative and design leads hired by Infinity Ward. 

Taylor Kurosaki, formerly narrative design lead at Naughty Dog, has gone to Infinity Ward. A Naughty Dog veteran of more than 12 years, Kurosaki most notably worked on the cinematics and story of the Uncharted series.

"Very psyched to share that I've joined the phenomenal team at @InfinityWard as the studio's narrative director," Kurosaki tweeted. Jacob Minkoff, former lead game designer at Naughty Dog, is joining Infinity Ward as well. Minkoff is now design director at the studio.

Kurosaki previously worked in television and as a visual effects artist, and started at Naughty Dog in 1995. He briefly returned to working in TV, but came back to Naughty Dog to work on Jak 3, Jak X, and eventually Uncharted: Drake's Fortune. Minkoff's most recognizable work may be the train and convoy sequences in Uncharted 2: Among Thieves.

Infinity Ward, best known for the Call of Duty: Modern Warfare series, most recently released 2013's Call of Duty: Ghosts. With Activision creating a three-year development cycle for the series now, Infinity Ward's Call of Duty is expected for 2016.

Earlier this year, Uncharted 4 creative director Amy Hennig departed Naughty Dog, followed shortly by game director Justin Richmond.

http://ie.ign.com/articles/2014/08/01/naughty-dog-narrative-design-lead-hired-by-infinity-ward

Opublikowano

Z ND do Infinity Ward, tak nisko upasc.

Opublikowano

kurde cieszyłem z powrotu po latach do Sony. Z tego PS +, darmowych gier itd a tu taka kupa dla nowych w tym temacie. Założę się, że gdyby na PS4 ciągle był darmowy on line i  PS+, do pobrania już dawno byłby Knack i Killzone. I jak tu dalej nie pozostać wierny marce Xbox ? :/

Opublikowano

ano, ta jak zawsze bronie ps plusa to tez jestem zdania ze na oferte gier na ps4 ma duzy wplyw fakt, ze ps plus jest konieczny, a nie opcjonalny do grania w sieci jak w przypadku vity czy ps3

Opublikowano

Na vicie nie ma szału z racji, że na tej konsoli ogólnie nie ma szału :P za to PS 3 dostaje przehajpowane średniaki. Crysis 3 jeszcze nie jest tragiczny takie mocne 7/10 natomiast ostatni Dead Space 3 to już normalny shit w ładnym papierku z logo EA

Opublikowano

ucnahrted golden abyss

wipeout 2048

gravity rush

mgs2 hd

mgs3 hd

dragons crown

rayman origins

muramasa rebirth

lumines

sly4

guacamelee

soul sacrifice

hotline miami

mortal kombat

street fighter vs tekken

virtue last reward

no faktycznie nie ma szalu, same co najwyzej sredniaki.... :confused: a usluga na tym sprzecie nie ma nawet jeszcze dwoch lat, zloty interes dla kogos kto odklada gry majac tylko ps3 i potem kupuje konsole za 400zl na pchlim

plus na ps3 z perpektywy czasu tez ma kapitalne tytuly, ostatnio troche gorsze ale juz nie raz tak bylo by za miesiac dorzucic do pieca

Opublikowano

Ale czego wy oczekujecie po PS+ na PS4 że już teraz rzucą Killzona ? Idąc tym tokiem rozumowania powinno się marudzić na GWG na XO bo MS nie rzucił tam dotej pory FM5 :pinch:

Opublikowano

tego nie wytłumaczysz, konsola nawet nie ma roku, a oni już chcą same gry AAA w plusie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.