Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

AAA ?? przecież takich gier jeszcze niema.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Proszę o definicję "AAA".

Opublikowano

Gra AAA - epicka gra action-adventure, w 3d, z dynamiczną kamerą

Opublikowano

Ale taka cinematic?

Opublikowano

Very cinematic. Much immersive. So visceral.

Opublikowano

Ale to wychodzi, że na PC nie ma gier "AAA" :<

Chociaż nie, jak ktoś gra na zabytkowym kompie, to wtedy będzie miał "AAA".

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Wiki:

In the video game industryAAA (pronounced "triple A") is a classification term used for games with the highest development budgets and levels of promotion.[1][2][3][4] A title considered to be AAA is therefore expected to be a high quality game and to be among the year's bestsellers.

Czyli Uncharted 2 nie jest AAA. :potter:

Opublikowano

Proszę o definicję "AAA".

okładka - ang

instrukcja - ang

gra - ang

nie ma za co.

Opublikowano

codename kolejny który po zakupie xbona sprzedaje właśnie swoje ps4... kolejny uratowany

Sprzedaż konsol w pierwszym kwartale roku fiskalnego 2014

Sony - 4,25 mln

Nintendo - 1,33 mln

Microsoft - 1,1 mln

Dominacja Sony jak za czasów ps2 wróciła. Xbotom pozostało już tylko zaklinanie rzeczywistości

2375663-5357184615-ipHqz.gif

Opublikowano

Ta "dominacja" nie przekłada się na jakość i ilość softu. Czyli można ją o kant dupy rozbić.

Opublikowano

PS4 stało się konsolą dla Januszy jak Wii w poprzedniej generacji, stąd taka przewaga.

Ta "dominacja" nie przekłada się na jakość i ilość softu.

Jak widać soft jest niepotrzebny skoro ludzie się zabijają o konsolę bez gier. Po co Sony ma się starać?

Edytowane przez Dobos

Opublikowano

Wyobrażacie sobie, co się stanie gdy wyjdzie w końcu jakaś gra na PS4? Według niektórych warchołów nastąpi to zapewne za 3 lata, ale mimo wszystko, Sony już powinno przygotowywać się na ten wielki dzień, nie wiem czy wyrobią się z produkcją. Tak czy owak, KRÓL JEST TYLKO JEDEN, dzifki!!11

No Man's Sky, tylko dla baronów gamingu, po jakimś czasie plebs będzie mógł ukraść z torrentów. Twórcy stwierdzili, że gra jest zbyt ambitna dla chłopstwa i ominie next gena z gpu za 300zł.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ta "dominacja" nie przekłada się na jakość i ilość softu. Czyli można ją o kant dupy rozbić.

Początek PS4 exowo jest słaby ze względu na to że wewnętrzne studia sony wydały dużo gier w 2013 roku. W 2015 roku ps4 zmiażdży xboxa one exami.

Opublikowano

Zwlaszcza ze maja dwie I pol gry zapowiedziane na przyszly rok xD

Opublikowano

Poczekamy zobaczymy, na chwilę obecną PS4 ssie okrutnie. 

Opublikowano

Dobrze że xbone daję rade. :teehee:

PS. Wyszło coś ciekawego od czasu titanfail? Bo na Nadkonsoli, Transistor, Oddword i Mesjasz poprzedniej generacji.

Opublikowano

Ile exów wyszło w tym roku na xbone skoro jest tyle gier?

Opublikowano

Początek PS4 exowo jest słaby ze względu na to że wewnętrzne studia sony wydały dużo gier w 2013 roku. W 2015 roku ps4 zmiażdży xboxa one exami.
Będzie tak samo jak teraz , zmiażdży co najwyżej brakiem ciekawych gier. Nie ma co się oszukiwać line up na ten rok to tragedia Sony , wiec przyszły może będziesz troszkę lepszy ;-)

Edytowane przez FigossPL

Opublikowano

Jeszcze DLC do Infamous, oj Yeti cos slabo dzisiaj cisniesz to zielone robactwo :(

I to DLC jest stand alone wiec mozesz ograc wczesniej niz podstawke xD.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Pytam się, co wyszło ciekawego na ten złom od czasów titanfail.

Opublikowano

To zapytaj się inaczej, co wyjdzie na ps4 i xbona do końca roku ? Odpowiedź: na ps4 wyjdzie Driveclub i ... koniec . Na xbona SO, FH2, Halo . Sprawa jasna prawda ?

Opublikowano

Już atak klapiszczy xD Nie mam xbona i ch.uj mnie on interesuje panienki. Mam PS4 i nie ma w co grać oprócz remastera TLoU. Nadkonsola my ass.

Opublikowano

To zapytaj się inaczej, co wyjdzie na ps4 i xbona do końca roku ? Odpowiedź: na ps4 wyjdzie Driveclub i ... koniec . Na xbona SO, FH2, Halo . Sprawa jasna prawda ?

Powtarzam, pytanie brzmi, CO WYSZŁO CIEKAWEGO OD CZASU tego fps dla niepełnosprawnych. Zadaje je już trzeci raz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.