Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nic, a titanfall ograne na pc w full hd.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nic, a titanfall ograne na pc w full hd.

Ogral na laptopie na low a jak kozaczy xDDDD

Opublikowano

Pytam się, co wyszło ciekawego na ten złom od czasów titanfail.

To zapytaj się inaczej, co wyjdzie na ps4 i xbona do końca roku ? Odpowiedź: na ps4 wyjdzie Driveclub i ... koniec . Na xbona SO, FH2, Halo . Sprawa jasna prawda ?

Powtarzam, pytanie brzmi, CO WYSZŁO CIEKAWEGO OD CZASU tego fps dla niepełnosprawnych. Zadaje je już trzeci raz.
Bierz pod uwagę cały rok i nie obrażaj Titanfalla bo to dobra gra.
Opublikowano

Niech sie klapki teraz wyszumia bo pod koniec roku zostanie im tylko demo DriveClub I oczekiwanie na DLC z efektami pogodowymi xD.

Yeti po co ci te wszystkie gry teraz, nie miales przypadkiem byc na wakacjach I wciagac koks z rowa Waldusia?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Haha jaki ból, jesteście mega żałośni, ale co sie dziwić perspektywa braku gier do końca roku i pewnie do połowy 2015 powoduje waszą frustracje. Pocieszne klapki dac 1600 na sprzęt który chodzi głośno jak odkurzacz i przy okazji swietnie zbiera kurz

Opublikowano

Bierz pod uwagę cały rok

Klapy nie wezmą tego pod uwagę, żyją tylko momentami. Jak w 2016 roku dostaną w końcu pierwszego dobrego exa to będą o nim do 2020 trąbiły. Nie wymagajmy za dużo od januszy.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Nie doczekałem się odpowiedzi, tak myślałem.

xbone has no games

Opublikowano

Ten sam przypadek co PS4, czyli jest tak samo lipny jak jak konsola dla januszy. Piecze pewnie nie ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ja mam w co grać, Oddword do ukończenia, Transistor w kolejce, od wtorku multi w TLoU, ostatnie tygodnie minęły pod znaku bety Destiny, a od września pełna wersja. Tak więc współczuje, że nie masz w co grać.

Opublikowano

Mam w co grać na PC, o mnie się nie bój. Po prostu zadziwia mnie wasza zakrzywiona rzeczywistość, to całe pjerdolenie o dominacji i powtórki z czasów PS2, a w prawdziwym świecie wygląda to tak:

tumblr_n9kv739Mir1qhzinjo1_1280.jpg

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Co yeti, inFamous nie wymieniasz tworząc listę gier, które wyszły ostatnio na ps4 xD? Toć takie ładne gify były.

Opublikowano

To zapytaj się inaczej, co wyjdzie na ps4 i xbona do końca roku ? Odpowiedź: na ps4 wyjdzie Driveclub i ... koniec . Na xbona SO, FH2, Halo . Sprawa jasna prawda ?

Następnym razem zanim ośmieszysz się publicznie proszę sprawdzaj listę gier które są zapowiedziane na ten rok. I tak na PS4 w tym roku będzie można pograć 

Jednym słowem miazga  :woot: 

Edytowane przez ussr

Opublikowano

Na tym etapie, potyczka XO vs. PS4 jeżeli mówimy o grach wygląda trochę jak wyścig człowieka bez lewej nogi z człowiekiem bez prawej nogi.

Opublikowano
kubson kolejny znawca gier który dowiedział się o istnieniu playstation w 1999 roku i nigdy nie miał  ps2 a wyzywa od klapków. Nic dziwnego że hejtuje sony skoro nigdy nie poznał magii playstation.

psp teraz jest moja jedyna konsola i jest poprosut dobrze smile.gif moze przez to ze nigdy nie mialem ps 2 w domu wiec konwersje mi nie przeszkadzaja smile.gif choc przyznam ze chyba sprawie sobie ps 2 zeby nadrobic pewne zaleglosci typu gow ;p

2534741-4192414468-kaz.g.gif

Opublikowano

Co yeti, inFamous nie wymieniasz tworząc listę gier, które wyszły ostatnio na ps4 xD? Toć takie ładne gify były.

inFamouis nie wyszedł "ostatnio" w przeciwieństwie do trzech wymienionych gier. Ja wiem, że xboty pewnie by wymienili gry, które wyszły 4 miesiące temu, bo co im pozostało jak u nich sahara, zero ciekawych gier od dłuższego czasu.

Opublikowano

Następnym razem zanim ośmieszysz się publicznie proszę sprawdzaj listę gier które są zapowiedziane na ten rok. I tak na PS4 w tym roku będzie można pograć Jednym słowem miazga :woot:

XDDDD

NA KOLANA XBOTY, KLEKAC DO MIECZA XD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Assassyn, CoD, GTA, Far Cry i jeszcze Fifa, te gry sprzedadzą więcej xboxów, niż jezdzenie lambo po burakach i klon infamusa od developera, który nie wydał żadnej dobrej gry na poprzedniej generacji (zdaniem tych co nie wiedzieli co to psx w 99).

psp teraz jest moja jedyna konsola i jest poprosut dobrze smile.gif moze przez to ze nigdy nie mialem ps 2 w domu wiec konwersje mi nie przeszkadzaja smile.gif choc przyznam ze chyba sprawie sobie ps 2 zeby nadrobic pewne zaleglosci typu gow ;p

To tylko pokazuje, że aby zostać xbotem, trzeba mieć okrutne dzieciństwo, jeden nie wiedział w 99 co to psx i grał w nfs na pc, a drugi nie miał nigdy ps2. Hahahah, tyle przegrać.

Opublikowano

Do tego przeciez jeden z lepszych exow do niedawna Xbona Plants vs. Zombies: Garden Warfare  :teehee:,Dragon Age: Inquisition, FF XV, LittleBigPlanet 3, Guilty Gear Xrd - ogolnie nie ma w co grac !

Opublikowano

Tyle przegrać xD

Broniąc PS4 posługując się multiplatformami i "indykami", mimo że w poprzedniej generacji spin był całkowicie w drugą stronę idealnie ukazuję lameriade klapiszczczy. 

Opublikowano

Następnym razem zanim ośmieszysz się publicznie proszę sprawdzaj listę gier które są zapowiedziane na ten rok. I tak na PS4 w tym roku będzie można pograć 

Jednym słowem miazga  :woot: 

Oj chyba trzeba kupić nowy piekarnik : ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Sony ma najlepsze studia robiace najlepsze exy dlatego klapy wymieniaja glownie multiplatformy xD.

A Plantsy to zayebista giera w multi, polecam wszystkim Januszom jak juz wyjdzie na wasza Nadkonsole xD.

Opublikowano

#truthfact jest taki, że xbone dostanie w tym roku tylko jednego 100% exa - Sunset Overdrive, a PS4 dwa - inFamous i DriveClub :sorcerer:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.