Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tyle przegrać xD

Broniąc PS4 posługując się multiplatformami i "indykami", mimo że w poprzedniej generacji spin był całkowicie w drugą stronę idealnie ukazuję lameriade klapiszczczy. 

Generalizujesz, ja 360tke kupilem ze wzgledu na lepsze multiplatformy podobnie jak wiekszosc osob ktore znam.

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

kubson kolejny znawca gier który dowiedział się o istnieniu playstation w 1999 roku i nigdy nie miał ps2 a wyzywa od klapków. Nic dziwnego że hejtuje sony skoro nigdy nie poznał magii playstation.

psp teraz jest moja jedyna konsola i jest poprosut dobrze smile.gif moze przez to ze nigdy nie mialem ps 2 w domu wiec konwersje mi nie przeszkadzaja smile.gif choc przyznam ze chyba sprawie sobie ps 2 zeby nadrobic pewne zaleglosci typu gow ;p

2534741-4192414468-kaz.g.gif

Nie miałem bo większość moich znajomych miało ps2, wiec u nich ogrywalem gierki

Ja w tym czasie miałem gamecuba i xboxa wiec byłem / jestem świadomym graczem i brałem konsole na która były ciekawsze dla mnie gry, a nie brałem konsol bo sony bo playstation

Magia playstation to jest w waszych sfrustrowanych głowach, cienkie gierki dla Januszy i tyle.

Opublikowano

Tak swoją drogą ostatnio po sieci zacząłem grać na PS4 (beta Destiny i teraz TLoU). Ta usługa nie dorasta do pięt 360tce (nie wiem jak z Xbonem). Okrutnie słabo.

Opublikowano

co jest gorszego w grze online poza ciut gorsza jakoscia dzwieku w grupach ?

Magia playstation to jest w waszych sfrustrowanych głowach, cienkie gierki dla Januszy i tyle.

Kolejny, ktory musi ukrywac GC, by nie wyszlo, ze gra dokladnie w te same "januszowe" szpile ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie mówię o jakości połączenia, sam grasz i masz porównanie, nie rób z siebie idioty, dobrze wiesz w czym tkwi różnica.

Opublikowano

Sila argumentow Insa - nie rob z siebie idioty ^^ no ja nie widziałem żadnych różnic odpalając Destiny - tez wlaczam gre, tez widze od razu, co robia moi znajomi i gdzie graja, w każdym momencie moge do nich dolaczyc, czy to przez menu konsoli, czy menu gry, zapraszam ich do grupy tak samo jak na 360tce, wiec stwierdzam ze granie online nie rozni sie niczym! Mozna sie dopieprzyc, ze czat glosowy jest gorszej jakosci, ze niezapowiedziane konserwacje wqrwiaja, ze czasami konsola sypnie z dupy bledem przy odswiezaniu ktorejs z opcji menu - ja jestem w stanie to przelknac przez moc i swiadomosc, ze niemalze kazda multiplatforma jest lepsza.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Żadne tam provo. Piszę o grach do grania na PS4, jak wiadomo każda multiplatforma wygląda o niebo lepiej na PS4 niż na XbotOne. 

Wygoda grania na kanapie przed 55 cali jest o wiele lepszą rozrywką niż garbienie się w krześle przed 21 calowym monitorem wyświetlającym UHD.

Tylko Sony, tylko DualShock 4, tylko psn +

Opublikowano

Jeżeli mowa o super ekstra lajwie, który robi nam laskę na powitanie.

Już od wczorajszego popołudnia część użytkowników konsol Xbox 360 ma problemy z uruchomieniem gier czy programów.

„Dotarła do nas informacja, że część z was widzi tylko czarny ekran podczas prób włączenia gier i aplikacji” - napisano na oficjalnej stronie obsługi technicznej Microsoftu.

„Trzymajcie się, posiadacza Xboksów, zajmujemy się sprawą! Dziękujemy za cierpliwość podczas gdy pracujemy nad usunięciem usterki. Wkrótce opublikujemy więcej szczegółów.”

Powyższy komunikat udostępniono wczoraj o północy.

Jak informuje nasz czytelnik, czasowym rozwiązaniem problemu jest wylogowanie się z Xbox Live i odłączenie konsoli od Internetu (dzięki, rogal23).

Problemy mieli w czwartek także użytkownicy konsol Xbox One. Na urządzeniach nowej generacji nie działały funkcje społecznościowe, takie jak tablice najlepszych wyników. Usterki zostały już jednak naprawione.

http://www.eurogamer.pl/articles/2014-08-01-przedluzaja-sie-problemy-czesci-uzytkownik-w-konsol-xbox-360

Nie dorasta do pięt xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Sila argumentow Insa - nie rob z siebie idioty ^^ no ja nie widziałem żadnych różnic odpalając Destiny - tez wlaczam gre, tez widze od razu, co robia moi znajomi i gdzie graja, w każdym momencie moge do nich dolaczyc, czy to przez menu konsoli, czy menu gry, zapraszam ich do grupy tak samo jak na 360tce, wiec stwierdzam ze granie online nie rozni sie niczym! Mozna sie dopieprzyc, ze czat glosowy jest gorszej jakosci, ze niezapowiedziane konserwacje wqrwiaja, ze czasami konsola sypnie z dupy bledem przy odswiezaniu ktorejs z opcji menu - ja jestem w stanie to przelknac przez moc i swiadomosc, ze niemalze kazda multiplatforma jest lepsza.

Jednak zrobiłeś z siebie idtiotę ... no i po co ? Tak się zakochałeś w kawałku plastiku ? 

Opublikowano

Jak nie masz co napisac, to moze to pozostan na rozdawaniu minusikow...  :teehee: Zadalem proste pytanie, a Ty zamiast normalnie odpisac od 3 postow nazywasz mnie idiota bo

granie Online w Destiny rozni sie i ch(pipi)j!

Edytowane przez easye

Opublikowano

EAsye, przecież sam część gorszych rzeczy wypisałeś, a później stwierdziłeś, że niczym się nie różni xD WTF xD Cisnij tego Battlefielda dalej to ci resztke mózgu wyżre.

Opublikowano

EAsye, przecież sam część gorszych rzeczy wypisałeś, a później stwierdziłeś, że niczym się nie różni xD WTF xD Cisnij tego Battlefielda dalej to ci resztke mózgu wyżre.

Przecież easye by na pisał, że PSN jest tak samo dobry nawet gdyby nie działał 32 dni w miesiącu 31 dniowym, czego Ty oczekiwałeś Ins? Rewelacje o Girsach i Halo niczego Cię nie nauczyły? ;)

Opublikowano

Ty wiesz najlepiej! Skoncz juz z tym HALO stary bo troche zenujace jest to, ze fan HALO nie grywa online :thumbsup: , a poziom legendarny, o ktorym tak czesto sie rozpisuje 

"w koncu to odroznia chlopcow od dziewczynek"

widzial tylko na YT. 

Edytowane przez easye

Opublikowano

No fajnie się gada. Wiem, że to CW ale są pewne granice. Na cholere mam wypisywać co jest gorsze w PSNie skoro sam dobrze wiesz ? Ta usługa jest tak słaba, że nawet wiadomości dochodza szybciej na komórke (apka) niż na konsoli xD 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Fajnie easye jak najpierw coś piszesz, a później konfabulujesz na temat wypowiedzi innych użytkowników żeby odwrócić uwagę od swoich bredni. Dno i metr mułu :)

Opublikowano

Ty wiesz najlepiej! Skoncz juz z tym HALO stary bo troche zenujace jest to, ze fan HALO nie grywa online , a poziom legendarny, o ktorym tak czesto sie rospisuje ("w koncu to odroznia chlopcow od dziewczynek") widzial tylko na YT. 

Z botami się nie dyskutuje. Na nich można tylko zrzucać bomby prawdy* i patrzeć, jak się miotają.

*np. takie: party chat na PS4 - 16 graczy, party chat na xbone - 8 graczy. Szach mat xboty.

@niżej - oczywiście, że działa.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Działą już czat dla 16 osob ? 

Fajnie easye jak najpierw coś piszesz, a później konfabulujesz na temat wypowiedzi innych użytkowników żeby odwrócić uwagę od swoich bredni. Dno i metr mułu :)

Mam szukac ? Przeciez sam sie rospiujesz na temat inteligencji przeciwnikow w HALO i czasu gry, bo "przeciez HALO zaczyna sie od najwyzeszego poziomu trudnosci"  :teehee:  Online tez masz duzo do powiedzniea, choc we wszytskie czesci rozegrales moze z 40h, z tego polowa to pewnie byla horda w Reachu ^^ 

No fajnie się gada. Wiem, że to CW ale są pewne granice. Na cholere mam wypisywać co jest gorsze w PSNie skoro sam dobrze wiesz ? Ta usługa jest tak słaba, że nawet wiadomości dochodza szybciej na komórke (apka) niż na konsoli xD

Dobra - cofam, w Destiny gra sie o wiele lepiej na 360tce, bo pisane w trakcie gry wiadomosci dochodza 3 sec szybciej.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Szkoda że jakość jest dużo gorsza, nie wiem może przez to że wole xboxa ale zawsze party chat na ps4 / vita ma echo, pogłosy itd a na xboxie wszystko śmiga pięknie

Opublikowano

Żałosny już jesteś. Zawsze pisałem o podziale w Halo na pierwsze dwa poziomy trudności i na dwa ostatnie Heroic/Legendary. Nigdy nie pisałem, że trzeba ogrywać tylko na Legendary tylko, że to Heroic/Legendary robią różnicę. 

I żeby być fanem Halo trzeba grać w multi? XD

Ale rozumiem, że nie wiesz o co chodzi bo najwidoczniej nie sprawdziłeś jeszcze pojęcia "konfabulacja" w słowniku :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

I żeby być fanem Halo trzeba grać w multi? XD

xD

Szkoda że jakość jest dużo gorsza, nie wiem może przez to że wole xboxa ale zawsze party chat na ps4 / vita ma echo, pogłosy itd a na xboxie wszystko śmiga pięknie

No mogli sie odciac jak MS od wszystkich poprzednich konsol, wtedy nie mieliby zadnychy problemow.

Edytowane przez easye

Opublikowano

AC:Unity, Far Cry 4, Fifa 15, The Crew, Driveclub mam wymieniać dalej? Nie ma jak narzekać

O cholera!!! Jednak są gry na ps4!!!!!11

Opublikowano

Śmieszny easye nie połapał się przez 10 lat, że Halo poza multi stoi także bogatym uniwersum i fabułą.

Kolejny dzień, kolejna masakracja easye'go. Trzeba podrzucić adminom żeby dopisali Tobie tytuł "Mendrek 2.0".

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Tak - i to wlasnie fabula i singiel wyniosła gre na szczyty konsolowych fpsow  :teehee:

Moze zamiast proponowania tytulow sprawdz, czy dzienny limit postow w dziale MS natrzepales. 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tak - i to wlasnie fabula i singiel wyniosła gre na szczyty konsolowych fpsow  :teehee:

Po części tak bo były i są one składową sukcesu marki Halo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.