Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A gdzie jest Ori ja sie pytam, Ori Ori, od ilosci gier na Xboxa juz sie w glowie pierdooli xD.

Ori cały czas reklamują jako exa dla Xboxa One, więc może będzie tymczasowym exem na tym sprzęcie, zanim po kilku miesiącach wyjdzie na PC i X360. Jeszcze jest Dance Central 2 września ;)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dance Central 2 ????? O ja cie (pipi)e. Zrzuci się trochę kałduna przy okazji a klapki nadal otyłe czekają na DC xDDDDDDDDDDDDDDD

Mendrek dawaj DC2 i zacznij wywijać.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Oj źle napisałem :P

Wychodzi 2 września za $10, natomiast nazywa się Dance Central: Spotlight ;)

Opublikowano

A gdzie jest Ori ja sie pytam, Ori Ori, od ilosci gier na Xboxa juz sie w glowie pierdooli xD.

Ori cały czas reklamują jako exa dla Xboxa One, więc może będzie tymczasowym exem na tym sprzęcie, zanim po kilku miesiącach wyjdzie na PC i X360. Jeszcze jest Dance Central 2 września ;)

Ori wyjdzie na X360 w przyszłym roku.

Opublikowano

Klapki nie powinny miec kalduna. Sony dba o nich, nie wypuszcza gier przez co daje im czas na uprawianie sporu czy silke.

Ale patrzac na takiego Mendrka myslenie Sony jest inwalida.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Dochodza jeszcze gry zapowiedziane na chinski rynek. Oczywiscie tylko na Xbona bo Sony jest za biedne zeby wystartowac tam swoja konsole.

Nie martw się, wystartuje. A jak już to się stanie, nikt tam nie będzie myślał o jakiś tam kościach.
Opublikowano

vita eskluzywna na ten rok : freedom wars, orishika2, txk, danganrompa2, danganrompa another episode, murasaki baby, disgaea4 promise revisited, persona dancing all night, tales of hearts r, sword art online, hotaku no nikki, phantasy star nova, ys memories of celceta

dziekuje, dobranoc

3ds ekskluzywny na ten rok: Bravely Default, Professor Layton and the Azran Legacy, Kirby Triple Deluxe, Layton x Ace Attorney, Mario Golf World Tour, Tomodachi Life, Shovel Knight, Persona Q, Shin Megami Tensei IV, Fantasy Life, Monster Hunter 4, Theatrhythm Final Fantasy: Curtain Call, Pokemon Omega Ruby & Alpha Sapphire, Super Smash Bros, Harvest Moon Lost Valley, Shantae and the Pirate's Curse.

Pozdrawiam i polecam tego allegrowicza.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Dochodza jeszcze gry zapowiedziane na chinski rynek. Oczywiscie tylko na Xbona bo Sony jest za biedne zeby wystartowac tam swoja konsole.

Chiny zniosły wieloletni zakaz prowadzenia sprzedaży konsol w swoim kraju, co otworzyło drogę na ten ogromny rynek światowym potentatom pokroju Sony i Microsoftu. Pytanie tylko, jakiej nowej konsoli pragną sami Chińczycy. Dużo wskazuje na to, że najbardziej PlayStation 4.

Chiński portal newsowy NetEase zdecydował się przeprowadzić ankietę wśród swoich czytelników. Ludzie wskazują w niej, którą konsolę chcą nabyć w przyszłości. Wśród opcji pojawiły się między innymi PS4, Xbox One, PS Vita/PS TV. Póki co liderem jest ta pierwsza z 57% głosów. Xbox One zdobył jedynie 10,8%. W ankiecie wzięło udział jak na razie ponad 6500 osób.

Oczywiście do tego typu przedsięwzięć należy zachować zdrowy dystans, niemniej przewaga Sony może wynikać z tego, że Chińczycy zdążyli już poznać markę PlayStation - czy to przy okazji PS2, czy też PSP.

Czyżby więc Państwo Środka było kolejnym azjatyckim rynkiem, na którym Xbox się nie przyjmie? Zobaczymy

http://www.pssite.com/news-34693-jakiej_konsoli_chca_chinczycy__oczywiscie_playstation_4.html

To będzie ostateczny gwóźdź do trumny tego amerkańskiego bubla do zamawiania pizzy.

Opublikowano

Ankieta przeprowadzona na 6500 osob w 1.5 BILIONOWYM Kraju xDDDDDDD. Pewnie obskoczyli jedno pole ryzu.

Opublikowano

Całe szczęście dla microshitu, że to było 6tyś, bo gdyby ankieta była przeprowadzona wśród 60tyś, to pewnie 80% wybrałoby PS4.

Opublikowano

moze chinczyk jak pogra w gtav to przestanie rozjedzac na ulicy 2 letnie dziewczynki

Opublikowano

Wiadomo, te kilka procent może się mylić, ale masz rację, z tym 10 procent dla Xboxa trochę przesadzili, o kilka procent za dużo.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Shovel Knight

jaki tam ex, ja gram na GOG

Opublikowano

KONSOLOWY EX NAUCZ SIĘ CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM

Opublikowano

normalna praktyka konsolowców. nie mają się czego chwycić to wymieniają tytuły w które master rasa może sobie pociorać w epickim 1080p/60fps.

Opublikowano

Czytam ta wasze listy exow i gromko się śmieje. Serio titanfall, czy dr3 wymieniacie jako exy? Albo pvz :D grę która zaraz wyląduje na ps4 i o ile się nie mylę jest juz na PC. mowicie ze to klapy zaginaja czasoprzestrzeń ale to wy to robicie wpisując sobie gry jako exy, które nimi nie są.

Opublikowano

klapy za to wymieniają tranzystora i remake abe'a który wyląduje niemal wszędzie więc BOOM HEADSHOT.

Opublikowano

Czytam ta wasze listy exow i gromko się śmieje. Serio titanfall, czy dr3 wymieniacie jako exy? Albo pvz :D grę która zaraz wyląduje na ps4 i o ile się nie mylę jest juz na PC. mowicie ze to klapy zaginaja czasoprzestrzeń ale to wy to robicie wpisując sobie gry jako exy, które nimi nie są.

Klapki wymieniają jako exclusive na przykład TLoU, które wyszło też na PS3.

Opublikowano

Trzeba przyznac ze najwieksza beke z tej generacji jak narazie to maja PCtowcy. Stream, nagrywanie filmikow, robienie screenow, ubogie MMO - wielkie nowosci przerabiane na blachach X lat temu XD. O 1080p60fps nie wspomne bo wystepuje sporadycznie.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ankieta przeprowadzona na 6500 osob w 1.5 BILIONOWYM Kraju xDDDDDDD. Pewnie obskoczyli jedno pole ryzu.

Przykro mi, ale jeśli próba nie jest obciążona to nie ma większego problemu w takiej ankiecie.

Opublikowano

Klapki wymieniają jako exclusive na przykład TLoU, które wyszło też na PS3.
A boty halo 1 które wyszlo na pierwszym x-boxie, PC, x360 i niedługo na xo.

Teka, i to jest głupie jakim cudem abe, tranzystor czy niedługo no man's sky mogą być exami.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

nadal jednak ekskluzywnie na platformach MS :P.

Opublikowano

Bo Windows tak? A jak kupie sobie lapka firmy Sony to co wtedy? Sprzet kitajcow, soft hamburgerów.

Opublikowano

Bo Windows tak? A jak kupie sobie lapka firmy Sony to co wtedy? Sprzet kitajcow, soft hamburgerów.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.