Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

swoją drogą dostaliście na X1 już jakąś gre real next-gen?  po zakupie konsoli przestałem śledzić wasz dział

na PS4 nie ma, Infamous sie nie klasyfikuje

Głównie grafika jest pierwszym rzeczą która się rzuca w oczy, jeśli Infamous się nie klasyfikuje to zdefiniuj mi grę next gen.

real next-gen powinien śmigać w 1080p i 60fps

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

swoją drogą dostaliście na X1 już jakąś gre real next-gen?  po zakupie konsoli przestałem śledzić wasz dział

na PS4 nie ma, Infamous sie nie klasyfikuje

Głównie grafika jest pierwszym rzeczą która się rzuca w oczy, jeśli Infamous się nie klasyfikuje to zdefiniuj mi grę next gen.

real next-gen powinien śmigać w 1080p i 60fps

Kosztem gorszej grafiki?

Opublikowano

Dlaczego gorszej? Sa nowe konsole na rynku wiec niech pokaza na co je stac.

Opublikowano

Grać bez 60 fps to jak przechodzić tlou na najłatwiejszym poziomie z nasłuchiwaniem bo na wyższych poziomach jest mało amunicji.

Opublikowano

Dlaczego gorszej? Sa nowe konsole na rynku wiec niech pokaza na co je stac.

no właśnie o to mi chodzi, myśle że AC Unity będzie takim pierwszym tytułem, bo nic mi innego nie przychodzi do głowy (wydanego do tej pory)

mega genialnie wygląda ta gra, grafika, ruchome otoczenie w postaci tłumu ludzi, każdy po troche żyje swoim życiem

Guernica +1, wymagam od nowej generacji poziomu i jakości

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Dziwi mnie jak małe są oczekiwania ludzi względem nowej generacji, szczególnie u xbotów to widać. Ja oczekuje jednak skoku jakościowego i tych 1080p/60fps, Wipeout na ps3 tak śmigał a teraz się nie da? Imo zwykłe lenistwo devów wychodzi.

Opublikowano

Karty graficzne co kosztuja wiecej niz same konsole maja klopoty ze stalymi 1080/60 w nowych grach na max detalach z aa, a wy chcecie takie cuda zobaczyc na konsolach? Nie ta generacja panowie

Opublikowano

tak chcemy ;)

Opublikowano

Dziwi mnie jak małe są oczekiwania ludzi względem nowej generacji, szczególnie u xbotów to widać. Ja oczekuje jednak skoku jakościowego i tych 1080p/60fps, Wipeout na ps3 tak śmigał a teraz się nie da? Imo zwykłe lenistwo devów wychodzi.

F-Zero na Snesie smigal w 360p i 60fps...to nie znaczy ze kazda gra od tamtego czasu powinna byc 60fps

Opublikowano

Bo widzisz, sonyklapki oczekują 1080p/60fpsów, a xboty wolą dobre gry. Dlatego ludzie biorą xboxa, bo ma lepsze exy, a z trochę gorszymi multiplatformami są się w stanie pogodzić. Traktujecie to 1080p jak najlepszą grę na świecie.

Opublikowano

od nowej generacji oczekuje pasów i 24fps. zadowolę się również 48, ale to już jednak nie to samo...

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Bo widzisz, sonyklapki oczekują 1080p/60fpsów, a xboty wolą dobre gry.

i nikt nic nie ma :*(

ale w 2006 to bylo na odwrot co nie?

Edytowane przez Labtec

Opublikowano

Czyściłem dysk PS3 z gierek z Plusa w które nie mam zamiaru grać i od 10 minut mi się jedna gra usuwa. Co teraz konsolomaniaki? Pewnie będę musiał się schylać z kanapy i jak zwierzę ręcznie wyłącząć konsolę, a później jakieś rebuild base czy inne recovery menu (typowy konsolowy stuff). Proszę o dokładne instrukcje, bo jestem przyzwyczajony do STEM-owych standardów czyli klikam -> pobieram -> gram i wszystko działa. Z góry dziękuję.

PS ten post jest na poważnie, chciałbym pograć na tej zas,ranej PS3 bez uwalenia sobie dysku czy co tam może się stać

Opublikowano

Uncharted 3?

Opublikowano

Polecam dobry upgrade za 150zl, zmiana na SSD dysk......aha to i tak nic nie da na konsoli....musisz czekac do nastepnej generacji

Opublikowano

Czyściłem dysk PS3 z gierek z Plusa w które nie mam zamiaru grać i od 10 minut mi się jedna gra usuwa. Co teraz konsolomaniaki? Pewnie będę musiał się schylać z kanapy i jak zwierzę ręcznie wyłącząć konsolę, a później jakieś rebuild base czy inne recovery menu (typowy konsolowy stuff). Proszę o dokładne instrukcje, bo jestem przyzwyczajony do STEM-owych standardów czyli klikam -> pobieram -> gram i wszystko działa. Z góry dziękuję.

PS ten post jest na poważnie, chciałbym pograć na tej zas,ranej PS3 bez uwalenia sobie dysku czy co tam może się stać

Jaki zasilacz?

Opublikowano

Uncharted 3?

Dragon's Dogma. Już jest spoko, po kolejnych kilku minutach (dobijając tym samym do jakichś 15) konsola stwierdziła, że jednak da radę i usuwanie się skończyło. Usuwanie danych to jednak ciężkie zadanie dla potężnego ośmiordzeniowego procesora CELL.

Opublikowano

próbowałeś skrócić kabel?

Opublikowano

Bo widzisz, sonyklapki oczekują 1080p/60fpsów, a xboty wolą dobre gry. Dlatego ludzie biorą xboxa, bo ma lepsze exy, a z trochę gorszymi multiplatformami są się w stanie pogodzić. Traktujecie to 1080p jak najlepszą grę na świecie.

Tak, po słupkach sprzedazy widać co wolą ludzie.
Opublikowano

Nom, tak jak w przypadku Wii i Call of Duty. Viva la każul/janusz players.

Za to SoTC i Okami sprzedały się kiepsko, chuyowe gry niestety.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Tak, jeszcze postaw okami i sotc przy titanfall i ryse.

Opublikowano

Ameryki nie odkryłeś każdy wie, że PS3 jako sprzęt to gunwo. Resistance 3 kasowałem 50 minut.

Opublikowano

Wii to ty szanuj

edit: #tylkonintendo

Edytowane przez Labtec

Opublikowano

Po bocie sie wiele nie spodziewaj.

Opublikowano

Po bocie, który ma wszystkie past geny i żadnego current gena :thumbsup:

Biorę X One dopiero we wrześniu, średnio interesują mnie konsole bez gier, a x one od września zaczyna konkretną ofensywę, w przeciwieństwie do PS4.

Na Wii U są póki co same gry dla nintendozboczków. Czekam na jakieś info o tym cross overze SMT x Fire Emblem i nową Bayonettę to może kupię, ale na pewno nie dam za past gena v2 1k zł, bez przesady.

Edytowane przez KopEr

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.