Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Z padem nie ma żadnej reguły. Konsolę kupowałem razem z kumplem, s/n różni się tylko jedną cyfrą - mnie nic nie zlazło, a jemu tak.

Aha panowie, jak się ma to nowe SDK na xbone? Sunset Overdrive 900p i 30 fps. Myślałem, że w takiej dynamicznej gierce z kiepską grafiką chociaż w 60 fps pójdą, a tu lipa. Jeśli m$ nie potrafi zapewnić wysokich standardów w swoich exach, to jak mają podnieść poziom multiplatform? :lol:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Iras w tym momencie akurat kreci prawilna beke a od razu przejawia sie bol dupki w postaci minusa, czo to CW to ja nawet nie ...

Rozumiem gdyby bezpodstawnie obrazil sam gameplay SO, no ale 900p/30fps po odblokowaniu wiekszej ilosci czakry zasluguje na beke.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Jakiś klapers tu zapomina, że najbardziej liniowa gra Sony QTOrder jest w 900p i z pasami w 30 FPS.

Opublikowano

Nie jest.

To zlikwidowali pasy i gra jest teraz w 1080p? Ciekawe Figaro :)

Opublikowano

Z padem nie ma żadnej reguły. Konsolę kupowałem razem z kumplem, s/n różni się tylko jedną cyfrą - mnie nic nie zlazło, a jemu tak.

Aha panowie, jak się ma to nowe SDK na xbone? Sunset Overdrive 900p i 30 fps. Myślałem, że w takiej dynamicznej gierce z kiepską grafiką chociaż w 60 fps pójdą, a tu lipa. Jeśli m$ nie potrafi zapewnić wysokich standardów w swoich exach, to jak mają podnieść poziom multiplatform? :lol:

O, taka sama rozdzialka jak w Patrz_Psach na PS4. Rozumiem ze gardzisz takimi grami?

Opublikowano

Order jest w 1920x800 (nadal więcej niż 1600x900) bez żadnego skalowania i nie mam pojęcia skąd bociarnia 900p bierze. Poza tym gra działa z 4xMSAA (sprawdźcie sobie, jak to wpływa na wydajność w grach - dość powiedzieć, w Alan Wake skończył w SD) i ma nieporównywalnie lepszą grafikę.

Iras w tym momencie akurat kreci prawilna beke a od razu przejawia sie bol dupki w postaci minusa, czo to CW to ja nawet nie ...

Przecież te minusy to ostatni akt rozpaczy botów. Tyle im zostało. Biorę na klatę i uśmiecham się w duchu.

Opublikowano

O, taka sama rozdzialka jak w Patrz_Psach na PS4. Rozumiem ze gardzisz takimi grami?

Irasowi nie przeszkadza 900p dopóki jest to 900p na PS4 :)

Opublikowano

Sunset z coopem na 8 osob w trybie podobnym do hordy w 900p30fps > pseudo cinematic experience w pseudo grze gdzie gameplay dali na sile i na kazdym rogu czaja sie QTE  :yes:

Opublikowano

Ile jest pikseli różnicy między "1080p" w The Order a między 900p?

No, fani PlayStation, dobrzy jesteście w te procenciki, to szybko proszę policzyć.

Opublikowano

Wiele razy pisałem, że 900p mi przeszkadza, no ale i tak lepsze 900 niż 792. Poza tym co wy porównujecie, to ja nie...

14284636011_21ceda3071_h.jpg

14348474573_7536840aa2_h.jpg

14348474673_9d42fd862f_h.jpg

14124959559_178b2f35dc_h.jpg

14107550668_914572026c_h.jpg

Gdzie ten wasz śmieszny SO przy tym? Poza tym:

> multiplatforma

> cross-gen

SO też zaczynali na X360 i na siłę na X1 przenoszą, że graficznie im taki paździerz wychodzi?

Opublikowano

Ile jest pikseli różnicy między "1080p" w The Order a między 900p?

No, fani PlayStation, dobrzy jesteście w te procenciki, to szybko proszę policzyć.

44% wiecej pixeli kurtyzano!

Opublikowano

Az odpale dzisiaj znowu WD by szukac tej oprawy ze screenow powyzej.

Opublikowano

Jeszcze go nie zbanowaliście? :confused:

Boli? Posmaruj.

44% wiecej pixeli kurtyzano!

Pała, wracaj do ławki.

96000.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Smieszne SO!

w4tbj27.gif

ibikrjJY0K8EEB.gif

iQDFYEqmp7CMq.gif

I specjalna dedykacja dla Irasa:

ibxFdPAKKeDts7.gif

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Przecież na pierwszych dwóch screenach nic nie widać, a z kolejnych dwóch przedostatni jest conajwyżej średni.

Co nie zmienia faktu, ze gra w ruchu wyglada jeszcze gorzej.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Patrząc na to jak biednie wygląda W_D to ta gra powinna chodzić na PS4 w 1080p@60fps, no ale niestety dopiero Rockstar pokaże dla Ubiszrotu jak powinien wyglądać nextgenowy sandbox. :)

Opublikowano

Oho. Jaranie się gifami. lol

Opublikowano

Smieszne SO!

w4tbj27.gif

ibikrjJY0K8EEB.gif

iQDFYEqmp7CMq.gif

I specjalna dedykacja dla Irasa:

ibxFdPAKKeDts7.gif

To już nie będzie ten sam fun w 900p :(

Same piksele.

i9aoaznUI2YBm.gif

Lepiej grać w Drugiego Syna, nawet jak nudniejszy, to jest to nuda w 1080p ;)

Opublikowano

Gify>obrazki

Poza tym nawet SO wygląda ładniej niż W_D.

Opublikowano

Botki od kiedy to jaracie się gifami ? Samobóje sobie ostatnio walicie dosyć często :)

Opublikowano

Maciomaniak albo trolluje albo serio cos w mozgu mu sie przestawia zaleznie od posiadanego sprzetu.

Opublikowano

Lepiej grać w Drugiego Syna, nawet jak nudniejszy, to jest to nuda w 1080p ;)

Ale od Infamous to wara ohkay ?

Ciekawi mnie czy ta grafika z gifow zostanie przeniesiona 1:1 i czy obejdzie sie bez downgrade'u, bo dopoki nie widze HUD'u, dopoty nie wierze, ta generacja juz mi to dobitnie wbila do glowy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.