Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Fable legends to bym sie wstydzil wymieniac, niezly szrot sie szykuje.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Kasias, dla mnie jesien to 3:1 dla xboxa, mozesz tutaj mowic o gustach, ale z tym, ze po jesieni PS4 bedzie juz zawsze prowadzic ciezko mi sie zgodzic.

Gry na 2015rok prezentuja sie nastepujaco:

PS4: The Order, Uncharted, Deep down i bloodborne

XOne: Crackdown, Fable legends, Halo 5, Quantum break, Scalebound i moze Phantom Dust

Jak dla mnie to dalej przewaga Xboxa.

A już zapowiedziany, całkowity reboot Ratchet i Clank na I połowę 2015? A nowe, potwierdzone projekty Media Molecule, Guerrilla Games, Bend Studio, Santa Monica Studio? Poza tym Rime, No Man's Sky, Shadow of the Beast, Until Dawn (więcej o tym na tegorocznym Gamescomie)? Wiadomo, że nie wszystko uderzy na 2015, nie zmienia to jednak faktu, że moc wewnętrznych studiów Sony jest nieporównywalnie większa niż MS.

O ScaleBound w 2015 możesz co najwyżej pomarzyć, Phantom Dust to na razie sam tytuł, bo nic o tej grze nie wiadomo.

A Last Guardian?

@Don

Taka prawda. Czuje w kosciach ze jeszcze Phantom Dust wyrobi sie na 2015r.

Może się wyrobić albo pojawią się gry niezapowiedziane itp.

Gadanie, że tylko Sony ma coś w rękawie i na 100% będzie tego więcej niż u MS jest po prostu śmieszne, tym bardziej widząc jak to wygląda od startu obecnej generacji gdzie Sony nie ma żadnej przewagi.

Opublikowano

Remake Ratcheta :D pewnie jak sie dobrze sprzeda to bedzie tez remake 2 i 3 osobno, co by kasa ladnie splynela.

Nie to co kolekcja halo, 4 gry w cenie 1, powinni wszystkie czesci wydac osobno, brac przyklad sony i ich #4themone... players?

Opublikowano

Kasias, dla mnie jesien to 3:1 dla xboxa, mozesz tutaj mowic o gustach, ale z tym, ze po jesieni PS4 bedzie juz zawsze prowadzic ciezko mi sie zgodzic.

Gry na 2015rok prezentuja sie nastepujaco:

PS4: The Order, Uncharted, Deep down i bloodborne

XOne: Crackdown, Fable legends, Halo 5, Quantum break, Scalebound i moze Phantom Dust

Jak dla mnie to dalej przewaga Xboxa.

Z tym Crackdownem i Scalebound to bym sie tak nie wyrywal.....

Pewnie wyjdzie jeszcze Forza 6, no i K U R W A dlaczego kazdy zapomina o Below?

o to chodzi? jarasz sie tą grą?
Opublikowano

Fanek = kolejny Janusz gajmingu.

Panu już podziękujemy.

Opublikowano

to naprawde macie małe wymagania

https://www.youtube.com/watch?v=WBmeZxQpodE

tu kolejny świetny tytuł

z wymienionych ciekawie wygląda tylko Quantum Break

Donsterydo - Janusz gajmingu?  to jak nazwiesz osoby które czekają na takie gry?  :o

że nawet wymieniają takie tytuły

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

gdzie jest Waldus :D

Opublikowano

A co chcesz zeby cie wysmial ze grasz w TLoU na easy?

Opublikowano

Fanek: The Order pewnie lepsze c'nie? Albo gęba Drejka w błocie.

Gry dla prawdziwych graczy :P

Opublikowano

Fable legenda to jakies chu.jwieco, nie sprzeda sie ta gra. Wazne jednak ze ex.

Opublikowano

Fable legenda to jakies chu.jwieco, nie sprzeda sie ta gra. Wazne jednak ze ex.

To odejmij sobie z listy MS Fable, a z listy Sony popelinę The Order i będziesz miał jeszcze lepszą listę.

Opublikowano

W (pipi)e mam jakies listy i licytacje. Na chwile obecna tylko Bloodborne mnie jara z obecnej generacji.

Opublikowano

40% gry przeszedłem na hard, zmieniłem na easy zobaczyć różnice i gram na normal wdg strategii darkosia

zebrać jak najwięcej elementów do modyfikacji i umiejętności

i tak platyne bede robił ;)

powiem Ci szczerze, że The Order nawet sie nie interesowałem, ale po szybkim gameplayu widze, że nie jest zle

https://www.youtube.com/watch?v=7ZPDfD4_rIM

Drejk zawsze spoko, na to gre czekam

Xboxy znają lepiej gry na PS4 niż co poniektórzy, o co chodzi, czekacie na te gry czy co :D

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Oj Ty hardkorze XD

Tak z ciekawosci, jaka jest nastepna gra jaka bierzesz na PS4?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Pewniaki/potwierdzone na 2015 to:

MS: Fable Legends, Halo 5, Quantum Break i Forza Motorsport 6

Sony: Bloodborne, The Order, Uncharted

Cała reszta to spekulacja. Handlujcie z tym.

Deep Down to też już pewniak. Podobno już nie będą zmieniali daty wydania.

Opublikowano

Remake Ratcheta :D pewnie jak sie dobrze sprzeda to bedzie tez remake 2 i 3 osobno, co by kasa ladnie splynela.

Nie to co kolekcja halo, 4 gry w cenie 1, powinni wszystkie czesci wydac osobno, brac przyklad sony i ich #4themone... players?

To nie będzie remaster, tylko totalny reboot związany z nowym originem duetu, o którym opowie film od Sony. Mylisz pojęcia.

Opublikowano

40% gry przeszedłem na hard, zmieniłem na easy zobaczyć różnice i gram na normal wdg strategii darkosia

powiem Ci szczerze, że The Order nawet sie nie interesowałem, ale po szybkim gameplayu widze, że nie jest zle

[filmik]

Xboxy znają lepiej gry na PS4 niż co poniektórzy, o co chodzi, czekacie na te gry czy co :D

To pokazuje po prostu, że Xboxy interesują gry i świadomie wybierają konsolę. Pokazałeś wspaniale jak do gier podchodzą klapki. Nie wiem co jest, ale biere plejstejszyn.

Opublikowano

Oj Ty hardkorze XD

Tak z ciekawosci, jaka jest nastepna gra jaka bierzesz na PS4?

przy TLOU pewnie posiedze lekko do końca miesiąca

później Metro Redux, grałem w to na PC tylko chwile, a dalej DriveClub

mam jeszcze kilka starszych tytułów z multiplatform, w które chciałem zagrać ale czasu nie starczy

może w zime sie uda

kurde widze plusy mi sie kończą, musze zacząć być miły

dobry Xbox dobry :D

DonSterydo same to you xD

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Janusz z krwi i kości XD

Opublikowano

[filmik]

To pokazuje po prostu, że Xboxy interesują gry i świadomie wybierają konsolę. Pokazałeś wspaniale jak do gier podchodzą klapki. Nie wiem co jest, ale biere plejstejszyn.

Jakie gry? Co w tym roku wyszło?

PlayStation to tradycja, przez trzy generacje dostarczali najlepsze exy, teraz bedzie to samo. Marke trzeba szanowac.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.