Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

PlayStation to tradycja, przez trzy generacje dostarczali najlepsze exy, teraz bedzie to samo. Marke trzeba szanowac.

Niekumaci niech sobie przyozdobią to zdanie w ramkę.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Oj Ty hardkorze XD

Tak z ciekawosci, jaka jest nastepna gra jaka bierzesz na PS4?

przy TLOU pewnie posiedze lekko do końca miesiąca

później Metro Redux, grałem w to na PC tylko chwile, a dalej DriveClub

mam jeszcze kilka starszych tytułów z multiplatform, w które chciałem zagrać ale czasu nie starczy

może w zime sie uda

kurde widze plusy mi sie kończą, musze zacząć być miły

dobry Xbox dobry :D

DonSterydo same to you xD

mosz :P

tak BTW nie rozumiem skąd takie pochlebne opine o Metro , ta gra to zwykły średniak, ani to ładne ani ciekawe. Dla mnie największy minus to mix strzelania do ludzi i  potworów. Nie lubię tego w grach ,no albo jedno albo drugie. 

PlayStation to tradycja, przez trzy generacje dostarczali najlepsze exy, teraz bedzie to samo. Marke trzeba szanowac.

Najlepszy wyścig - Forza Motorsport 4 

Najlepsza strzelanina TPP - Gears of War 

Najlepszy FPS - Halo 4 

Haloooooo ;) 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

lubie klimat Stalkera ;)

a grafika bardzo ładna!

ide, zajrze pozniej

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Oj Ty hardkorze XD

Tak z ciekawosci, jaka jest nastepna gra jaka bierzesz na PS4?

przy TLOU pewnie posiedze lekko do końca miesiąca

później Metro Redux, grałem w to na PC tylko chwile, a dalej DriveClub

mam jeszcze kilka starszych tytułów z multiplatform, w które chciałem zagrać ale czasu nie starczy

może w zime sie uda

kurde widze plusy mi sie kończą, musze zacząć być miły

dobry Xbox dobry :D

DonSterydo same to you xD

mosz :P

tak BTW nie rozumiem skąd takie pochlebne opine o Metro , ta gra to zwykły średniak, ani to ładne ani ciekawe. Dla mnie największy minus to mix strzelania do ludzi i  potworów. Nie lubię tego w grach ,no albo jedno albo drugie. 

Najlepszy wyścig - Wipeout

Najlepsza strzelanina TPP - The Last of Us

Najlepszy FPS - BF Bad Company 2

Haloooooo ;)

fixed

Opublikowano

Wii nie szanujesz, Wipeouta nie szanujesz, Janusz, wystarczy już.

Opublikowano

Guernica czy ty takie Sony opus magnum jakim jest TloU podciągasz pod zwykłą szczelankę? :D 

Opublikowano

W multi w sumie można.

Opublikowano

Bo żeby być prawdziwym graczem trzeba lubić wyścigi świecące się jak psu jajca na wiosnę w rytmach (pipi)itnego techno. Może jakby były krasnale to bym się zastanowił.

Opublikowano

Bo żeby być prawdziwym graczem trzeba lubić wyścigi świecące się jak psu jajca na wiosnę w rytmach (pipi)itnego techno. Może jakby były krasnale to bym się zastanowił.

No to podkladasz własne mp3 i zapuszczasz swój szwedzki death metal.

Ja tam wolę gitarowe dźwięki, ale co jak co, elektronika w tej serii zawsze dawała radę i świetnie wpasowywała się w klimat; Prodigy, Orbital, Noisia. Btw, to nie jest techno laiku. >.>

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

No to podkladasz własne mp3 i zapuszczasz swój szwedzki death metal.

Ja tam wolę gitarowe dźwięki, ale co jak co, elektronika w tej serii zawsze dawała radę i świetnie wpasowywała się w klimat; Prodigy, Orbital, Noisia. Btw, to nie jest techno laiku. >.>

i nieśmiertelny Xpander Sashy z trójki :) 

Opublikowano

Oł też, też. Z Fury najbardziej poniewiera Le Night Dominator i Aeorodynamic Kraftwerk'a. <3

Opublikowano

Mogli by wrzucić jakieś wznowienie Wipeoutów na silniku Wipeout HD ze starymi trasami i starym soundtrackiem, a nie gó.wna w stylu Little Big Planet 3, The Last of Us: Edycja Walenie Graczy w Dupę czy inne InFamous: Jestem psem i mam gameplay na poziomie gry z 2002 roku.

Dwa dni temu grałem w Wipeouta na SEGA Saturn. Chodziło to w 25 klatkach (vs. 50 na europejskim playstation), ślamazarnie strasznie, ale i tak miód się lał z ekranu.

Opublikowano

Co za Janusz

Opublikowano

Myślałem, że niepodzielnie rządzi Halo 2. W sumie zaliczyłem tylko dwie pierwsze. Tylko słyszałem, że najbardziej zawiodło Halo 3 ale dopóki sam tego nie ogarnę nie uwierzę.

Opublikowano

Dla mnie Halo 3 chyba najlepsze. Zawiodło tylko tych, którzy oczekiwali oprawy z kosmosu.

Opublikowano

Myślałem, że niepodzielnie rządzi Halo 2. W sumie zaliczyłem tylko dwie pierwsze. Tylko słyszałem, że najbardziej zawiodło Halo 3 ale dopóki sam tego nie ogarnę nie uwierzę.

Ilu ludzi tyle opinii ;)

Opublikowano

Mogli by wrzucić jakieś wznowienie Wipeoutów na silniku Wipeout HD ze starymi trasami i starym soundtrackiem, a nie gó.wna w stylu Little Big Planet 3, The Last of Us: Edycja Walenie Graczy w Dupę czy inne InFamous: Jestem psem i mam gameplay na poziomie gry z 2002 roku.

Dwa dni temu grałem w Wipeouta na SEGA Saturn. Chodziło to w 25 klatkach (vs. 50 na europejskim playstation), ślamazarnie strasznie, ale i tak miód się lał z ekranu.

dlatego ja codziennie bije się z myślami czy kupić sobie Vite dla Wipeouta właśnie i HS Golf. Dwie serie które po prostu kocham nad życie.

Opublikowano

A Reach to jakiś prequel jest?

Tak, do całej trylogii.

Opublikowano

dla mnie właśnie najlepsze są 4 i Reach, trójka faktycznie mnie zawiodła. DLA MNIE  Halo 4 ma najlepszą oprawę graficzną ze wszystkich FPSów na ps360, taki tam kontrast dla brzydkiej trójki.

Edytowane przez chris85

Opublikowano

To na premierę jakiś redaktor z zagranicznego dużego sajtu walnął w recenzji tekst, że minusem czwórki jest dla niego brak skryptów 0_o

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

A Reach to jakiś prequel jest?

Tak

edit: eee, Don mnie uprzedzil :P ...

Reach mial wg mnie najlepszy klimat ze wszystkich Halo, calosc potraktowali tak bardziej "mrocznie" cos czego mi zawsze brakowalo w Halo oraz zakonczenie, ryje beret. Ulubionym Halo jednak bedzie chyba 3jka.

Edytowane przez Bansai

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.