Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Na piecykach nie zawojowali z tym mmo to liczą,że znajdą jakichś naiwniaków na konsolach.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

w chinach to i bayerfull poszedł w 2 mln z płytą "majteczki w kropeczki china edition"

so everything is possible

Opublikowano

Co, na PS4 nie ma gier czy o co chodzi? Przecież tyle za(pipi)istych tytułów, a oglądasz sie za Asasynem?

Dobrze że na xboxie w chuy gier xD

Opublikowano

Mysza dziś paczka wychodzi

2mnnhoz.jpg

Baroni przesyłają sobie zafoliowanych mesjaszy elektronicznej rozrywki, piszą listy własnoręcznie, piórem Souverän za min 2000zł (na forumku piszą za nich xbockie sekretarki, które z kolei zlecają to podrasie blacharzy - niech się męczą) i do tego dają baronowe bonusy do paczek.

A Wy jak tam? Hohohoho do plastikowego headsetu przy Januszfallu czy hohohoho ale mam nowe stery do grafy pójdzie mi płynne 1024x768?

Opublikowano

Pytam o PS4, a tu kolejny klapek który zaraz wypala z Xboxem. Dupka piecze, nie ma co.

Opublikowano

Baroni przesyłają sobie zafoliowanych mesjaszy elektronicznej rozrywki, 

z klapkowego na nasze

"ło ku.rwa kto kupi ode mnie bo sie kliknęło mi 2 razy i nie zauważyłem patrze a listonosz mi dwie gierki przyniósł, ej mysza kupisz ode mnie to pogramy w końcu w coś lepszego niż ten beef4"

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Pytam o PS4, a tu kolejny klapek który zaraz wypala z Xboxem. Dupka piecze, nie ma co.

W takim razie nie, nie ma w co grać na ps4. Zadowolony chorągiewko?

Opublikowano

No to wy sobie wojujcie, mowcie ze nie ma w co grac a ja dalej bede klepal po nocach w TLoU, potem Halo, a potem GTA V

#nextgenekspirjens :teehee:

Ta generacja dla mnie zacznie sie na dobre wraz z premiera MGS'a V lub Wieska 3.

Opublikowano

Ja (pipi)ie co tu się dzieje, Below kibel Fable kibel, Order jaranko, gry dla nie których nie mają w ogóle znaczenia, znaczenia ma jedynie to na którą konsole są one wypuszczane, brzydzę się takimi januszami, fe! Mimo, że w moich żyłach płynie więcej zielonej krwi, to osobiście kupię PS4 dla paru gier i nie mam zamiaru pisać, że są (pipi)owe bo są na PS4. 

Below kozak

Fable kibel

Order kibel

Opublikowano

wieska3 lub batmana, mgs5 na upartego mozna ograc na ps3, ponoc te platne demo tak zle nie wygladalo i dzialalo

Opublikowano

Może Macio mi odpowie na pytanie, które zadałem dwa dni temu. Wyszło coś ciekawego na xone od czasu titanfail?

Opublikowano

Jak pomyśle o mgsie to od razu mam bonera, "stending on di edż" będzie grane a xboty tytanowy janusz lub inne hity hehe

Opublikowano

wieska3 lub batmana, mgs5 na upartego mozna ograc na ps3, ponoc te platne demo tak zle nie wygladalo i dzialalo

Kilka dni temu odpalilem MGSa GZ na PS4, na PS3 wbilem wczesniej 100% wiec zaufaj mi kiedy to mowie ale wersja PS3 nawet nie tyle co nie lezy kolo tej z PS4, co nie jest (pipi)a na tej samej planecie, youtube ci tego nie pokaze, potezne spadki fps vs betonowe 60, doczytywanie sie tekstur a nawet STRAZNIKOW pol metra przed toba, slaby drawing distance, rozpackane tekstury, no wszystko jest po prostu tragiczne w porownaniu z next-genem. Szczerze wspolczuje kazdemu kto tak bedzie ogrywac TPP, GZ moge jeszcze zrozumiec, nie ma sensu dla "dema" przesiadac sie na next-gena, ale TPP powinno byc juz dosc wystarczajacym powodem do tego.

Edit: A zapomnialem jeszcze o Aliasingu, wszystkie tekstury wygladaja jak schody z odleglosci powyzej 50 metrow, a ogrodzenie w bazie "plywa" nawet z bliskich odleglosci.

Cieszy mnie ze Kojima Productions powaznie podeszlo do sprawy i zrobili dosc konkretna przepasc miedzy tymi wersjami, nie to co te chuye z Activision ktorzy dalej zaslaniaja sie paść-genami przy okazji Destiny.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

jak czekam na ogloszenie premiery mgs5 i batmana, super jakby wszyskie wraz z wieskiem3 wyladowaly gdzies w przedziale luty-kwiecien, wtedy zakup ps4 stanie sie wreszcie zasadny

Opublikowano

Może Macio mi odpowie na pytanie, które zadałem dwa dni temu. Wyszło coś ciekawego na xone od czasu titanfail?

Macio to podobno ograł PGR'a na X360, ale jak pokazał swój gamertag tej gry tam nie było. Więc wiesz.

Opublikowano

Macio to podobno ograł PGR'a na X360, ale jak pokazał swój gamertag tej gry tam nie było. Więc wiesz.

Co za bullshit. Grałem, nie ograłem, to różnica i nie pokazywałem swojego Gamertaga w tym celu.

Opublikowano

Macio, nie zmieniaj tematu, liczę na ciebie.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ja Ci odpowiem:

Nie, nie wyszło. A sam tytan dla kogoś, kto multi nie szanuje to syf nie gra.

Opublikowano

Nic ciekawego nie wyszło od czasu premiery Titana, same multiplatformy w zasadzie, jest Guacamelee, jest Max, ale jak rozumiem, takich gier nie wliczamy do puli. Więc co ciekawego wyszło na PS4 od premiery inFamous (którego nie ograłeś)? Eee... TLOU i tyle.

Oczywiście mówimy tylko o exach.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Sniper Elite 3 :f

Opublikowano

http://www.gram.pl/news/2014/08/04/no-mans-sky-trafi-rowniez-na-pc.shtml

No Man's Sky ukaże się na komputerach osobistych, ale później niż na PlayStation 4 - potwierdził na łamach Edge'a Sean Murray z Hello Games. Dla pecetowców jest to świetna wiadomość, tytuł ten okazał się bowiem jedną z najlepszych gier, jakie pokazane zostały na tegorocznym E3. Oczywiście lepiej by było, gdyby użytkownicy blaszaków dostali tę produkcję równo z właścicielami PS4, ale poślizg przy tak niewielkiej grupce tworzącej Hello Games jest rzeczą naturalną.

- Sam wpędzam się w małe tarapaty mówiąc, że chcieliśmy zaprojektować tę grę w taki sposób, by wyglądała na produkcję konsolową - mówi Sean Murray. - Zawsze mieliśmy PC na uwadze, ale w mojej głowie konsolowość gry oznacza stabilny framerate i bezpośrednie sterowanie. Sądzę, że gra pecetowa może być "konsolowa", co ma być dla niej komplementem. Mimo to wpadam w tarapaty za głoszenie takich rzeczy - dodaje.

No Man's Sky na PS4 zjawi się w przyszłym roku. Nie wiadomo, jak duża będzie różnica w czasie między debiutem gry na konsoli Sony i komputerach.

Jak rozumiem, według podejścia Kidnappy, PS4 straciło właśnie kolejnego exa.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Więc co ciekawego wyszło na PS4 od premiery inFamous (którego nie ograłeś)? Eee... TLOU i tyle.

Oczywiście mówimy tylko o exach.

Transistor i Oddworld, ten drugi kiedys wyjdzie na xbona, KIEDYŚ.

Opublikowano

Czyli równie słabo. Nie umniejszając Transistorowi, który wygląda super.
Sezon ogórkowy pełną gębą aktualnie. Trzeba czekać na Gamescom, żeby CW się jakoś rozkręciło ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.