Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Zależy od gierki. Niektóre są takie, że każda czynność sprawia przyjemność, wystarczy być przed konsolą i po prostu grać w gierkę. Nie musisz mieć jakieś super duper cwanego AI by smakować niektórych rzeczy. Zależy też, czy gra ma tzw. "artificial difficulty" czy nie. Pierwszy raz chyba od zawsze jestem w stanie przytaknąć Mendrkowi.

Mi chodziło o gry w których można dostosować poziom trudności typu TloU właśnie.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

wystarcyzło że fanek nabył czwarte januszstejszon i każdego niusa złego o xklocu leci z jęzorem wklejać w CW, typowe klaperstwo.

Coś jak Maciomaniak?

Nie lecę z podnietą wklejać tu każdego złego newsa o PS4, bo nie mam w tym żadnego interesu.

Opublikowano

Hehehe, yeti tak sie brandzlowal nad Abe'm, ale nic nie wspomnial ze sa bledy uniemozliwiajace w niektorych przypadkach ukonczenie gry + masa innych bugow.

Jak dobrze ze Rasa Panow dostanie juz w pelni dzialajaca i bez bledow wersje. W imieniu Pecetowcow dziekuje posiadaczom ps4 za testy.

Przy no mans sky bedzie to samo, hihihi.

plebs testuje pierwszy by szlachta grała w kompletny i dopracowany produkt, jeszcze się z tego cieszą i chwalą że beta gry to czasowy EX, ja pierdole co za czasy.

Opublikowano

Żałosne robactwo, problem z Oddworldem to macie wy, bo nie możecie go odpalić na waszych złomach bez gier. Nie dla psa kiełbasa, dla pana!

Opublikowano

Ja sobie odpale gdy plejstejszynowy plebs skonczy betatesty.

Kroliczki doswiadczalne.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Tak to sobie tłumacz, najpierw obsługiwana jest szlachta, a chłopstwo i murzyństwo czeka cierpliwie na swoją kolej. Podgracze drugiej kategorii.

Opublikowano

Akurat szlachta to xboty, wy jakoś inaczej na siebie mówicie ;/

Opublikowano

633.gif

Opublikowano

słabe, jak nie wiem co?!

Opublikowano

Kroliczki doswiadczalne.

Beta testy RDR wciąż w toku.

Opublikowano

słabe, jak nie wiem co?!

jak xbon z gpu za 300zł i chvjowym ramem, czyli bieda.

Opublikowano

Mylisz się, xboty stoją w hierarchii nawet niżej od najgorszej zarazy świata czyli cyganów. Potwierdzone info.

Opublikowano

Kroliczki doswiadczalne.

Kazdy kto chcial to juz te GOTY ogral.

Ale tak swoja droga chcialbym gre zobaczyc w glorious 1080@60. :O

Opublikowano

Kroliczki doswiadczalne.

W końcu pierw testują na zwierzętach   :sweat:  sonybociarnia to rak branży jak dobrze napisał donsterydo, powinni to coś powystrzelać dla dobra reszty.

btw. podobno będzie nowa wersja RE Remake z GC w 2015 :woot:

Opublikowano

Na jedynej słusznej platformie, czyli konsolach.

Ja też.

Oraz kontynuacje w czasach wojny secesyjnej i potyczek z klasycznymi czerwonoskórymi.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Kroliczki doswiadczalne.

Ale tak swoja droga chcialbym gre zobaczyc w glorious 1080@60. :o

Ja niedawno odpaliłem RDR z ciekawości na nowym telewizorze, grafa ciągle 10/10. To jedna z tych gier które się nie starzeją. Serio Rockstar pany.

Opublikowano

Kroliczki doswiadczalne.

Ale tak swoja droga chcialbym gre zobaczyc w glorious 1080@60. :o

Plus mody na:

- prowadzenie samochodów

- pływanie

- jakieś usprawnienia do undead nightmare typu budowa schronień

Chciałbym, żeby RDR 3 działo się w brytyjskiej kolonii w Afryce lub na bliskim wschodzie tuż po pierwszej wojnie światowej.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Kroliczki doswiadczalne.

W końcu pierw testują na zwierzętach   :sweat:  sonybociarnia to rak branży jak dobrze napisał donsterydo, powinni to coś powystrzelać dla dobra reszty.

btw. podobno będzie nowa wersja RE Remake z GC w 2015 :woot:

Jak baroni gejmingu grali na PSXach czy PS2 ty jeszcze nie miałeś mleczaków. Więc jedynym rakiem tej branzy są posiadacze Xboxa, którzy o gejmingu dowiadywali się w 1999 roku a teraz próbuja uchodzić za wielkich hardkorowych graczy a prawda jest taka, że o grach wiedza tyle co nagrali się na x360 i XO, czyli nic.

Opublikowano

Kroliczki doswiadczalne.

Gdyby nie Sony to byś siedział always online z drm i odbytem luzniejszym niz u 30 letniej samotnej matki dajacej na wydmach.

Opublikowano

Zastanawiam mnie logika pecetowcow, a właściwie jej brak

Jak gra wychodzi najpierw na konsolach czy np. tylko PS to oczywiście lecą teksty że konsolowcy ogrywają betę, testują grę zanim trafi do rasy panów itd

Natomiast jeżeli jakaś gra nie wychodzi na PC albo jest exem na PS to od razy rzucają tekstami, że ogrywają na konsolach/PS4.

Żałosne.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Wyjmij kij z dupy. To jest cw. Tutaj sa WSZYSTKIE CHWYTY DOZWOLONE.

Poza tym ku.rwa gdzie ma sie ogrywac exa na ps4? Na gameboyu? Logika klapka, a raczej jej brak.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No shit, na prawdę to jest CW? Bystrzak z ciebie.

Czytaj ze zrozumieniem. Chodzi mi o to, że smieją się tak z konsolowców i, że rzekomo są beta testerami, a jak konsolowcy dostają grę typu RDR to PeCetowa podrasa od razu leci ogrywac na konsolach ten genialny tytuł. Hipokryci.

Opublikowano

Nie hipokryci, GRACZE.

Opublikowano

Ehe, widać tych graczy szczególnie na forumkach które przejęła ta pecetowa zaraza.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.