Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ja sobie odpale gdy plejstejszynowy plebs skonczy betatesty.

Kroliczki doswiadczalne.

W końcu pierw testują na zwierzętach   :sweat:  sonybociarnia to rak branży jak dobrze napisał donsterydo, powinni to coś powystrzelać dla dobra reszty.

btw. podobno będzie nowa wersja RE Remake z GC w 2015 :woot:

Jak baroni gejmingu grali na PSXach czy PS2 ty jeszcze nie miałeś mleczaków. Więc jedynym rakiem tej branzy są posiadacze Xboxa, którzy o gejmingu dowiadywali się w 1999 roku a teraz próbuja uchodzić za wielkich hardkorowych graczy a prawda jest taka, że o grach wiedza tyle co nagrali się na x360 i XO, czyli nic.

Tyle w temacie:

Nie ma co sie oszukiwać, źle sie dzieje z xboxem pod względem sprzedaży i naprawdę szkoda że gracze konsolowi zmienili sie na przestrzeni lat w blacharzy, zero pytań o gameplay tylko o to czy full hd xD

Fani Sony to największy ciemnogród w branży, przecież łykali PS3 gdy było 50% droższe od X360 pomimo tego, że było mniej gier, a te które były działały gorzej niż na X360. Fani Xboxa natomiast wstrzymali się w analogicznej sytuacji (obecna generacja) i czekali na zmiany.

Jak na dłoni widać gdzie mamy do czynienia ze świadomymi klientami, a gdzie z typowymi januszami.

sonybociarnia ma korzenie wysiedleńców ze wschodu, dopiero co opuścili ziemianki i uczyli się przez lata jak korzystać z toalety.  Szlachta Xboxa to wyższa liga, wiadomo zawsze było nas mniej ale by rządzić chłopami w polu i postraszyć ich czarownicami w zupełności wystarczyło. Tak samo jak i dziś. Pomarańcze poukładane kolorystycznie ?

Szlachta Xboxa zaczynała przygodę z grami od NESa/SNESa/Amigi/Atari/Coma  dopiero po latach sonybociarnia musiała wybierać czy na komunie chce przerobione ps2 czy rower górski, wstyd mi za was...

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news-30097-playstation_4_gaystation_edition_sprzedane_za_ponad_4_tysiace_dolarow.html

Licytacja zakończyła się dzisiaj, a na konto organizacji RFSL trafi ponad 4 tysiące dolarów! 

Konsola PlayStation 4 z czterema grami i specjalnym kolorowym motywem została sprzedana za 28,300 szwedzkich koron, czyli za około 4,126 dolarów!

Jest to naprawdę niezłe kwota, jeśli weźmiemy pod uwagę fakt, że sprzęt spotkał się w Sieci z wieloma negatywnymi komentarzami.

Mimo wszystko aukcja została podbita 183 razy – chociaż kilka minut przed zakończeniem licytacji najwyższą kwotą było 3,122 dolarów (121 ofert).

Warto przypomnieć, że cała kwota trafi do szwedzkiej organizacji RFSL, która walczy o prawa lesbijek, gejów, osób biseksualnych oraz osób transgenderycznych.

Jaka społeczność graczy PS takie edycje konsol   :( 

Opublikowano

Mam szczera nadzieje ze konsola przestanie dzialac po tygodniu, albo ze MS z chmury doyebie piorunem.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Wyjmij kij z dupy. To jest cw. Tutaj sa WSZYSTKIE CHWYTY DOZWOLONE.

Poza tym ku.rwa gdzie ma sie ogrywac exa na ps4? Na gameboyu? Logika klapka, a raczej jej brak.

No exa na PS4, jak np.: Transistor ogrywa się na PC. Proste jak świński ogon.

Opublikowano

A co jest nie tak z panelem i triggerami?

Opublikowano

Xbone śmierdzi hehe

Opublikowano

BOMBY PRAWDY

Teraz jest już wszystko jasne do kogo skierowane jest playstation 4 i czemu jest takie popularne

2e3y9nk.jpg

#szachmat

Opublikowano

konsola powstała z myślą o użytkownikach xboxa którzy są przyzwyczajeni do ruchania w dupsko.

Opublikowano

Do kogo?

Masz na plakacie #thisisforthegaymers xD

Opublikowano

Mogliby zrobic taka wersje z wii u. Gay U, albo co lepsze - U Gay mialoby wielka moc reklamowa.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Mario galaxy ma przecież ukryty gejowski przekaz na okładce :P

BTW sama nazwa Wii kojarzy się od razu z penisami xD

Opublikowano

No nie wiem, mi tam ani Mario, ani Wii się z gejami i penisami nie kojarzyło. Ale jestem tolerancyjny, that's cool with me.

Opublikowano

Xbotom nawet takie ladne zjawisko przyrody jak tecza kojarzy sie z pedalstwem. Jesli serca tez to Zeldy radze unikac.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Szlachta Xboxa zaczynała przygodę z grami od NESa/SNESa/Amigi/Atari/Coma  dopiero po latach sonybociarnia musiała wybierać czy na komunie chce przerobione ps2 czy rower górski, wstyd mi za was...

Człowieku przecież 90% bociarni nawet nie było na świecie jaa konsole które wymieniasz świeciły triumfy, więc z czym do ludzi.

nic, po prostu są gorsze niż w xbonie.

Gorsze niż w xboxie? A to ciekawe głupoty piszesz. W jaki sposób touchpad od DS'a może być gorszy od tego w padzie do XO skoro w tym drugim nawet go nie ma?

Opublikowano

pisał o triggerach, panelu i baterii. Jajca m$ zakryły ci oczy? hehe

Opublikowano

Xbotom nawet takie ladne zjawisko przyrody jak tecza kojarzy sie z pedalstwem. Jesli serca tez to Zeldy radze unikac.

Ale czego ty się spodziewałeś po zaściankowej "szlachcie" ? :teehee:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Czuć tu moczem i starymi ludźmi. Pozdrawiam.

Edytowane przez Szatanek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.